• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • G9skin, Bouncy, Super B Serum, 1.01 fl oz (30 ml)


    Виробник: G9skin
    Код товару: GNI-65682
    Наявність: Є в наявності
     ₴1204  ₴985
    Купити

    Докладно про товар G9skin, Bouncy, Super B Serum, 1.01 fl oz (30 ml) :

  • Collagen + Vitamin B5 Berry CPX
  • A serum formula that features Marine Collagen, Berry Complex and Panthenol to help revitalize your skin.

    Рекомендації із застосування

    Apply an appropriate amount of serum to face and gently dab for absorption after cleansing and toner.

    Інші інгредієнти

    Water, butylene glycol, glycerin, propanediol, 1,2-hexanediol, dipropylene glycol, hydrolyzed collagen, vaccinium angustifolium (blueberry) fruit extract, vaccinium macrocarpon (cranberry) fruit extract, rubus idaeus (raspberry) fruit extract, euterpe oleracea fruit extract, fragaria chiloensis (strawberry) fruit extract, vaccinium myrtillus fruit extract, rubus fruticosus (blackberry) fruit extract, panthenol, polyglyceryl-10 laurate, tromethamine, carbomer, xanthan gum, ethylhexylglycerin, fragrance, disodium edta, sodium hyaluronate, ci 17200, ci 19140, atelocollagen, desamido collagen, soluble collagen, collagen, collagen amino acids, palmitoyl tetrapeptide-7, palmitoyl tripeptide-1, procollagen

    Попередження

    For external use only- if skin irritation occurs or increases, discontinue use and consult a physician. A) Keep out of the reach of children. B) Keep out of heat and direct sunlight.

    Покупець
    22.10.2022
    text_comment
    Новий бренд із хорошими продуктами та корисними компонентами, я дуже рекомендую його для сухої та зрілої шкіри
    Покупець
    19.05.2022
    text_comment
    Аромат приємний, консистенція рідко-липка, але в хорошому сенсі. Зараз я використовую його лише вночі, і мені здається, що він працює відповідно до того, що обіцяє, тому він хорошої якості. Що стосується розміру, то він нормальний, більшість сироваток становить 30 мл, тому мені здається, що це добре. Презентація дуже гарна, а її застосування досить інноваційне. Його можна використовувати щодня навіть на чутливій шкірі, мені здається з 25 років. Хороший продукт!
    Покупець
    18.06.2021
    text_comment
    Все, що я можу сказати, це ВАУ! Упаковка класна, і я віддаю перевагу унікальним крапельницям, що обертаються, а не видавлюваним. Запах солодкий ягідний, дуже слабкий. Розмір щедрий за ціну. Багата антиоксидантами сироватка, яка вписується в мою рутину з ретиноєвою кислотою, є начебто рідкісною знахідкою, тому її я обов’язково куплю повторно! Єдиним мінусом є те, що він Не значні зміни. вбирається в мою жирну шкіру. Моя хитрість для цього полягає в тому, щоб розпорошити термальну воду на обличчя відразу після застосування, а потім завершити зволожуючим кремом. Цей метод працює неймовірно. Дуже рекомендую!
    Покупець
    17.08.2020
    text_comment
    Хороше.
    Покупець
    16.07.2019
    text_comment
    Користуюсь регулярно протягом двох тижнів. Швидко зволожує. Швидко вбирається шкірою. Запах дуже легкий, солодкий, зникає. Потрібен довший час, щоб перевірити напругу.
    Покупець
    16.01.2020
    text_comment
    Запах хороший в застосуванні, мені використовується на чисту і вологу шкіру, якість хороша, розмір середній, вік 3 місяці, упаковка хороша, користь працює на обличчя і окуляри. шкіри, відповідний склад, підходить для чутливої шкіри, ніжний на обличчі, можу повторити, немає проблем
    Покупець
    15.09.2021
    text_comment
    робить шкіру більш пружною. куплю ще.
    Покупець
    11.08.2021
    text_comment
    Сироватка з відмінним складом, не липка, економна, має приємний запах, швидко вбирається, зволожує та насичує шкіру. Зручна та дуже якісна упаковка.
    Покупець
    11.08.2021
    text_comment
    сироватка має смачний запах, дуже цікавий спосіб нанесення піпетки, яка автоматично відкривається при прокручуванні, консистенції щільна, відразу дає липкість, яка через деякий час не відчувається і надає шкірі гарного зволоження.
    Покупець
    11.06.2021
    text_comment
    Гарна базова сироватка, між трьома цього бренду різниці не побачила, використання не єкономічне, розмір невеликий, упаковка- дозатор дуже цікавий і прикольний, зручність - під питанням.