• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Frontier Co-op, Powdered Slippery Elm Inner Bark, 16 oz (453 g)


    Виробник: Frontier Co-op
    Код товару: FRO-00658
    Наявність: Є в наявності
     ₴3232  ₴2645
    Купити

    Докладно про товар Frontier Co-op, Powdered Slippery Elm Inner Bark, 16 oz (453 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1.1 g
    Servings Per Container: 408
    Amount per Serving%Daily Value
    Total Carbohydrates1 g
    Покупець
    24.06.2019
    text_comment
    чудовий продукт. відмінний бренд. дуже задоволений якістю. просто шкода, що поштові витрати зараз просто смішні.
    Покупець
    17.07.2018
    text_comment
    Я роками використовував пастилки зі слизьким в’язом і вирішив сам дістати інгредієнти. Мені ще потрібно трохи поекспериментувати, щоб вдосконалити власні льодяники, але це чудова альтернатива звичайним таблеткам від кашлю. Дуже ефективний при додаванні в чайні суміші. У Frontier завжди є якісна продукція, тому я довіряю бренду.
    Покупець
    11.12.2021
    text_comment
    Пробував слизький в'язок багатьох виробників тут і цей виявився єдиним якісним. З нього справді виходить слизький кисіль, який обволікає стравохід. Беру не перший рік, торік була гірша партія. Але цього року дуже відмінна якість, кисіль із половини чайної ложки.
    Покупець
    10.07.2019
    text_comment
    Користь кишківника захищає його, і це липка речовина для його захисту. Використовуйте у випадках товстої кишки або тих, хто страждає від чутливості до глютену, щоб відновити здоров'я кишечника
    Покупець
    09.07.2021
    text_comment
    Слизький в'яз, який я купував у баночках, став недоступним, тому вирішив спробувати цей. Ще не використовував його, але загалом я люблю слизький в’яз у своїх напоях, оскільки він помітно заспокоює весь мій шлунково-кишковий тракт від горла до іншого кінця :-)
    Покупець
    07.02.2018
    text_comment
    Якість як завжди ідеальна, Frontier не гіркий на смак, як деякі інші, можна також насолоджуватися чаєм (настою). Також корисний у вигляді суміші з порцією бентоніту при проблемах шлунково-кишкового тракту. У цій (упаковці) упаковці він довго залишається свіжим і ароматним, завжди має тривалий термін зберігання. Спершу я загляну тут і буду радий, якщо отримаю, тому що знайти справжній SEB стає все важче.
    Покупець
    05.10.2019
    text_comment
    Його хвалять, щоб він почистив кишки, щоб він не дійшов.
    Покупець
    04.03.2018
    text_comment
    Якість у порошку хороша. Приємний кремовий колір, запах цікавий при заварюванні, схожий на якусь приправу. Густіє у склянці майже одразу. П'ю, як охолоне. Смак нейтральний. Упаковка велика, відспала в скляну банку скільки треба і решта залишила зберігається в цій же упаковці. На рахунок користі, поки що багато сказати не можу. Але шлунок не болить, нічого не коліт, немає здуття, думаю допомагає.
    Покупець
    02.06.2022
    text_comment
    Побачила відео про цей продукт і вирішила спробувати марку, якість і смак, якщо пити гарячим, нагадує мені смачний бульйон! Так як це був перший раз, я додала чайну ложку в півсклянки окропу, кофеїну нуль, по мірі охолодження стає густішим, мені сподобалося і мій шлунок подякував. Я не розумів, як зберігати його після відкриття, тому залишив його в оригінальній упаковці, поки не дізнався rss.
    Покупець
    01.11.2021
    text_comment
    Прочитавши відгуки, зрозуміла, що якість цього продукту не завжди однакова. Тому вирішила, судячи з останніх відгуків, що нині якість хороша. І зробила замовлення. Не помилилася, за що велика подяка всім, хто пише відгуки. Перед цим чоловік приймав те саме від компанії NOW Foods. Каже, такий самий напій виходить. Приймає як м'який відхаркувальний засіб.