• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Frontier Co-op, подрібнені й просіяні плоди органічної шипшини без кісточок, 453 г (16 унцій)


    Виробник: Frontier Co-op
    Код товару: FRO-00999
    Наявність: Є в наявності
     ₴1318  ₴1078
    Купити

    Докладно про товар Frontier Co-op, подрібнені й просіяні плоди органічної шипшини без кісточок, 453 г (16 унцій) :

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 ч. л. (1,7 г)
    Порцій в упаковці: прибл. 267
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії5
    Усього вуглеводів1 г< 1 %*
    Клітковина< 1 г2 %
    Натрій75 мг3 %
    Плоди органічної шипшини, подрібнені1,7 г**
    * Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    28.06.2018
    text_comment
    Найвищої якості продукт, інгредієнти натуральні, дуже смачно! Заварюю на 10 хвилин чайну ложку на склянку і просто насолоджуюся напоєм)) Мій син не п'є чаї зовсім а шипшина на подив полюбив)) Розмір упаковки пристойний, вистачить на довге використання. Суміш чиста, без сміття, добірна. Користь від такого чаю безперечно буде, без кофеїну, без кісточок.
    Покупець
    24.10.2020
    text_comment
    Упаковка велика і самих плодів досить багато. Про користь шипшини мабуть знають всі. Зручно, що не має насіння і не треба багато проціджувати))))
    Покупець
    21.07.2021
    text_comment
    Вітамін С і лікопін у плодах шипшини допомагають виробляти колаген, сприяють росту та відновленню клітин, ефективно зменшують зморшки та загоюють рани на шкірі. Тому багато засобів по догляду за шкірою використовують як сировину плоди шипшини. Основні ефекти шипшини: усувають жирність, прикрашають і зміцнюють імунітет, запобігають простудним захворюванням, багаті вітаміном С, чудово впливають на регенерацію, відновлення та загоєння клітин.Ті, хто хоче досягти ефекту схуднення та краси, можуть заварювати шипшину дуже злегка., пийте його як щоденну кип’ячену воду для сприяння метаболізму та досягнення ефекту діурезу та проносного схуднення [Підходить для людей] Дослідження підтвердили, що плоди шипшини містять вітаміни групи B, A, D, E та багатий лікопін, який особливо підходить для дітей п'ють люди, які хочуть підвищити імунітет
    Покупець
    18.07.2020
    text_comment
    Дуже смачно Насичений шипшиновий смак Трішки з кислинкою, потрібно хвилин 20-30 настоювати, упаковки вистачає надовго
    Покупець
    13.08.2021
    text_comment
    Він прибув через 3 дні після доставки зі США до Кореї. Супер швидка доставка найкращий По-перше, упаковка ідеальна. Я приготував половину, змішавши в блендері, а решту планую покласти в чайний пакетик і закип’ятити водою, щоб заварити чай. Я дуже задоволений тим, що можу придбати якісні продукти USDA з надійними інгредієнтами за гарною ціною Завжди довіряйте і купуйте iHerb! Дякую~ Я ще не пробував ефективність продукту~ Але я на 100% задоволений сухим станом! Дякую тобі
    Покупець
    11.09.2021
    text_comment
    Розмір великий, і економічна продуктивність виглядає хорошою. Зерна великі, але заварити як чай не було проблем. Кислуватий запах і смак - це також враження від шипшини звичайної. Я змішую 2 чайні ложки і 1 ройбуш, щоб зробити 1 літр холодного чаю. З точки зору інгредієнтів, я думаю, що він містить багато вітаміну С, тому я буду пити його щодня, сподіваючись зробити свою шкіру красивою.
    Покупець
    09.10.2019
    text_comment
    Чай з шипшини, ця якість дуже хороша, інгредієнти органічні, і ви можете їсти його з упевненістю. це найкращий спосіб включити цю цілющу їжу у своє повсякденне життя. Дозування Одну чайну ложку сушених плодів шипшини і чашку гарячої води, прокип’ятити десять хвилин і насолоджуватися, вага цілком достатня, частота використання – кип’ятити каструлю щодня, і можна пити всією сім’єю разом. На смак трохи кислуватий, можна додати мед, користь може доповнити вітамін С, їсти потрібно довго
    Покупець
    08.07.2018
    text_comment
    На старому було трохи твердих залишків, схожих на лоб, на насінні та там, де відпав ніс, але останнім легше користуватися. Плоди шипшини - це світло-коричнева рідина, якщо не використовувати з гібіскусом для додання кольору. Схоже, якщо з’їсти їх усі, не залишаючи використаного листя чаю, ефект посилиться. Я використовую млин, щоб подрібнити листя чаю в дрібний порошок, видобути екстракт із використаного листя чаю, змішати його з медом і зробити пасту, схожу на варення, яку я їм, не залишаючи жодного залишку.
    Покупець
    05.07.2021
    text_comment
    Вони дуже цінні, якщо ви використовуєте багато плодів шипшини, як я. Проте в них є досить багато насіння. Якщо ви готуєте чай, це нічого страшного. Але якщо ви готуєте електуарии або інші заготовки, де ви з’їсте цілі плоди шипшини, вам потрібно буде вибрати насіння, щоб ніхто не зламав зуб. Інші марки, які я використовував, не мали такого насіння. Незважаючи на це, я не раз купував бренд Frontier, тому що він такий економічний.
    Покупець
    04.06.2020
    text_comment
    Дуже якісні плоди, чисті, ідеальні шматочки. Смак натуральний, чудовий. Пакет великий, тому вистачає надовго. Дуже раджу.