• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Frontier Co-op, Organic Stinging Nettle Leaf, 0.99 oz (28 g)


    Виробник: Frontier Co-op
    Код товару: FRO-31103
    Наявність: Є в наявності
     ₴650  ₴532
    Купити

    Докладно про товар Frontier Co-op, Organic Stinging Nettle Leaf, 0.99 oz (28 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 tsp. (900 mg)
    Servings Per Container: about 31
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Total Carbohydrate
    Покупець
    28.03.2020
    text_comment
    Це листовий чай відмінної якості. Трохи має велике значення, тому однієї упаковки вистачить надовго. Тому це дуже економічний варіант, на додаток до високоякісних інгредієнтів. Смак хороший, і, здається, на смак свіжіший, ніж різні чаї, які я пробував у пакетиках.
    Покупець
    26.05.2019
    text_comment
    Купила помилково, думала, що це кульбаба, але він солодкий, і я почала пробувати взимку, і я відчула, що мій імунітет покращився ?
    Покупець
    25.07.2018
    text_comment
    Я просив його, за рекомендацією Асфара. Це корисно при інфекціях сечовивідних шляхів та інфекціях. Інгредієнти - трава віку. Я думаю, що це нормально для всіх віків, тому що це трава. Я даю її своїй молодшій сестрі, тому що завжди запалення Упаковка маленька Користь для сечовивідних шляхів.
    Покупець
    25.02.2018
    text_comment
    Якість хороша, інгредієнти хороші, вік дозволений до прийому дорослим, думаю з сімейства конопляних, упаковка підходить за ціною, користю, покращенням здоров'я, натуральна формула , я не знаю, чи використовується в дієті, це біологічно активна добавка, це не викликає побоювань, смак прийнятний для тих, хто любить їсти трави
    Покупець
    20.10.2019
    text_comment
    Іноді плоди шипшини додають в напій разом для профілактики анемії. Заварений окремо, він на смак нагадує легкий чай, який покращує роботу суглобів, покращує рівень цукру в крові та проблеми з простатою.
    Покупець
    20.07.2022
    text_comment
    Перевага чаю з кропиви полягає в тому, що він допомагає покращити моє волосся, зменшуючи щоденне випадання волосся. Я приймав його як добавку в минулому, але я віддаю перевагу чаю, оскільки він смачний і легко регулювати концентрацію. Гарний запах і висока якість, сама упаковка добре, але може бути трохи більше
    Покупець
    19.07.2018
    text_comment
    На початку вживання купувала для користі кишечника і випадіння волосся.Смак має невелику гірчинку і посилюється із збільшенням часу замочування.Дуже корисна для організму харчова добавка.Читайте про неї.Я люблю цю компанію. У них висока якість і чисті інгредієнти
    Покупець
    18.04.2019
    text_comment
    Ще одна фантастична трава від Frontier Co-Op. Я дуже вдячний, що вони пропонують споживачам органічні продукти. Я бачу покращення у моїх сезонних алергіях і відчуваю себе найкращим, коли включаю ці трави у свій режим. Це чудова очищувальна добавка, дуже легка на смак, але дещо гірка та дуже високої якості. Буду купувати знову!
    Покупець
    12.05.2022
    text_comment
    Ах, КРОПИВА, яка користь. її постійно мати у своїх шафах для необмеженого використання. Якщо ви страждаєте на анемію, знайте, що кропива, крім іншого, багата залізом. Традиційно кропива використовується при сезонних алергіях як природний антигістамінний засіб. Вони також багаті мінералами і потенційно можуть підтримувати здоров’я печінки та здоров’я шкіри. Ідеально підходить для приготування чаю або настою, ви навіть можете використовувати його для догляду за волоссям у воді для ополіскування, це також корисно для вашої шкіри Смак для мене дуже приємний, і цей інгредієнт також якісний та органічний!
    Покупець
    12.04.2019
    text_comment
    Щоб не брехати заради наслідування, наведу свій досвід і спостереження.Кількість невелика,але вистачить маленької столової ложки на 300-500 мл окропу.Я люблю туди додавати бадьян і кульбабу з ромашковий чай або зелений чай. Користь, яку я виявив у кип’ятінні цих листків, полегшує інфекцію організму в цілому, особливо сечовидільної системи для тих, хто страждає від піску в нирках та інфекцій сечовивідних шляхів, а також його сечогінну дію. Я помітив його вплив на зниження рівня цукру, тому попереджаю діабетиків, які приймають ліки від діабету. Зменшує сезонну шкірну алергію, особливо в зимовий час. Хочу зауважити, що є велика різниця між листям кропиви і корінням. Продукт - листя кропиви. Якщо ви хочете корисний продукт для простати, проблеми з сечовипусканням, гормональні проблеми і ріст волосся, йдуть до коріння кропиви.