• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Frontier Co-op, Organic Cut & Sifted Echinacea Purpurea Herb, 16 oz (453 g)


    Виробник: Frontier Co-op
    Код товару: FRO-00769
    Наявність: Є в наявності
     ₴1627  ₴1331
    Купити

    Докладно про товар Frontier Co-op, Organic Cut & Sifted Echinacea Purpurea Herb, 16 oz (453 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 tsp (820 mg)
    Servings Per Container: about 552
    Amount Per Serving% Daily Value
    Organic Echinacea Purpurea, cut (herb)820 mg*
    *Daily Value not established.
    Покупець
    29.08.2021
    text_comment
    Він має дуже гіркий і своєрідний смак. Таке відчуття, що хороші ліки гіркі в роті. Важко пити це окремо (хоча моя сім’я каже, що на смак воно не особливо гірке), тому я змішую його з чорним чаєм і п’ю. Додайте багату антиоксидантами гвоздику, корицю, кардамон і гранули фенхелю для індійського смаку чаю. У порівнянні з чаєм з одними спеціями, чай з ехінацеєю має невимовно глибокий смак і аромат, тому я рекомендую його! Кажуть, це природний антибіотик. Я ніколи не застуджуюся.
    Покупець
    28.05.2018
    text_comment
    Як не хвалю, а не виконую. Мій зимовий товариш мені і моїм дітям піднімає імунітет і допомагає під час зимових хвороб. Смак не солодкий, тому що це трава без добавок, а з медом ситуація йде добре, але відрізняє те, що його кількість достатньо велика на скільки зим, але ті, хто приходить із сумок Yogi, смакують смачно
    Покупець
    27.01.2019
    text_comment
    Маст Хев!
    Покупець
    24.08.2019
    text_comment
    Чудова якість і чудовий інгредієнт. Смак прийнятний, можливо, краще додати інші квіткові інгредієнти. Використовуйте його для імунітету, а розмір – це співвідношення ціни та якості. Упаковка проста, але переваги великі. Можна використовувати як основу для чайних сумішей. Немає кофеїну, тому можна приймати його на ніч.
    Покупець
    21.08.2021
    text_comment
    Свіжі сушені трави, і я сподіваюся, що отримаю такі ж переваги, як і настоянки.
    Покупець
    21.04.2018
    text_comment
    Якість відмінна, інгредієнти - органічний чай з ехінацеї, розмір великий, краще зберігати в скляній упаковці. Застосування: Я готую чай з ромашкою, відмінна заспокійлива і підходяща суміш. Пити перед сном. Є без кофеїну, смак хороший, порція: чайна ложка на чашку гарячої води, накрити хвилини, повторювати одну чашку на день Користь: трава ехінацеї зміцнює імунну систему, знеболюючий засіб від головного болю, болю в шлунку та тонзиліту .Використовується як природне проносне для кишечника і лікує запори.Протизапальний і холодний, відмінно для імунітету.Я рекомендую, щоб він був органічним і чистим.
    Покупець
    20.12.2021
    text_comment
    Прийшов у великому пакеті та великому пакетику чаю! Я використовую його для заварювання трав'яного чаю та настоянки, змішуючи з іншими інгредієнтами.
    Покупець
    15.10.2019
    text_comment
    Його використовують як чай, який корисний для імунітету, наприклад, для профілактики застуди. Натуральна якість і інгредієнти. Думаю, добре було б пити його регулярно протягом місяця. У мене застуда, тому я не знаю, наскільки це ефективно.
    Покупець
    07.09.2019
    text_comment
    Чудова заміна вітаміну С! Він органічний, без додавання хімікатів. Ви можете додати його до чаю або просто заварити з ним трав’яний чай, оскільки він не містить кофеїну, і пийте скільки завгодно і часто.
    Покупець
    03.12.2018
    text_comment
    Я купив його для зміцнення імунітету, і я радий, що можу спробувати різні речі, оскільки їх кількість велика. Сам по собі він не поганий на смак, але я, швидше за все, втомиться від нього, тому часто п’ю його, змішуючи з іншими травами.