• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Frontier Co-op, Organic Vegetable Soup Blend, 16 oz (453 g)


    Виробник: Frontier Co-op
    Код товару: FRO-02786
    Наявність: Є в наявності
     ₴1735  ₴1419
    Купити

    Докладно про товар Frontier Co-op, Organic Vegetable Soup Blend, 16 oz (453 g) :

  • Member Owned Since 1976
  • Responsible to People and Planet
  • USDA Organic
  • Non-Irradiated
  • Certified Organic by QAI
  • Frontier® Soup Blend is a convenient mix of veggies like carrot, onion, potatoes and tomatoes for making soups and other dishes calling for cooked veggies.

    Рекомендації із застосування

    Add 1/3 cup blend per 1 cup liquid and simmer until tender. Use the reconstituted vegetables in soups and stews, or any dish calling for cooked vegetables.

    Інші інгредієнти

    Organic potatoes, organic carrots, organic onion, organic tomato, organic parsley, organic spinach, organic bell peppers.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/3 cup (29 g)
    Servings Per Container: About 16
    Amount Per Serving% Daily Value*
    Calories100
    Total Fat0 g0%
    Saturated Fat0 g0%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium70 mg3%
    Total Carbohydrate23 g8%
    Dietary Fiber4 g14%
    Total Sugars6 g
    Includes 0 g Added Sugars
    0%
    Protein3 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium58 mg4%
    Iron1 mg6%
    Potassium499 mg10%
    * The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    29.03.2018
    text_comment
    Якість і смак цієї суміші супу такі приємні. І це великий пакет готових овочів, щоб легко додати більше смачних овочів до свого раціону. Просто додайте 1/3 склянки до 1 склянки рідини та варіть до готовності. Потім ви можете використовувати його для супів і рагу або, можливо, додати до вареного рису. Багато порцій у цьому недорогому пакеті!
    Покупець
    28.01.2018
    text_comment
    Якщо ви зробите все можливе і подрібните його стрічковим міксером, диференціація буде зіпсована, і він не стане порошкоподібним . Cry Якщо у вас є потужний міксер, такий як Vitamix або міксер, проблем немає. До речі, суп місо мав кислий смак, який мені не влаштовував, лол
    Покупець
    24.02.2020
    text_comment
    Це повторна покупка. Я кладу щіпку в цибульний суп і п’ю. Якщо його на деякий час замочити в гарячій воді, воно розм’якне і кількість збільшиться. Коли я ставив його раніше в Pot-au-feu, це стало величезною кількістюБудь ласка, будь обережним. Зміст дуже хороший. Це дуже корисно для клопітної господині.
    Покупець
    23.03.2018
    text_comment
    Не забудьте додати сіль і приправи для цієї супової суміші! Морква готується трохи, але вийшло дуже добре! Я додав банку квасолі, і це пристойна їжа.
    Покупець
    22.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що мене привабило, що він органічний.Як було сказано в одному відгуку, його також добре подрібнити в порошок і використовувати для приготування їжі. Морква товста і має невелику особливість, але її дуже зручно тримати під рукою.
    Покупець
    20.04.2019
    text_comment
    Ще не їв, але купив на запас. Більшість сушених овочів в Японії містять глюкозу, тому я радий, що вони її не містять.
    Покупець
    14.09.2019
    text_comment
    Кількість, розмір, великий, смак прийнятний, потрібно готувати і інгредієнти постійні, корисно для дієти, рекомендація до покупки, значно скорочує час
    Покупець
    12.10.2018
    text_comment
    Я люблю це як найкращу ароматну суміш сухих овочів, доступну за 5 хвилин, як тільки я спонтанно вирішив приготувати що-небудь. Мій найкращий досвід — подрібнити жменю цієї суміші та додати до: 1. Овочевого або неовочевого гамбургера; 2. Овочевий або неовочевий омлет (на основі яєць або гарбанзо); 3. Рис, гречка, орзо - будь-який гарнір 4. Маринування тофу, щоб зробити його більш барвистим і ароматним 5. Домашній хліб або пиріг GF - просто додайте в тісто. Я можу подрібнити його з дрібкою суміші спецій каррі або сумішшю трав без солі, щоб завжди мати інший смак. Щоб приготувати овочевий суп швидкого приготування - подрібніть його в порошок і додайте трохи окропу, дайте постояти 5-7 хвилин, і ви отримаєте чудовий гарячий суп, додайте будь-які приправи або спеції на вибір, щоб він завжди був іншим. Не потрібно чистити, мити і т.д. - миттєво і корисно :)
    Покупець
    06.07.2022
    text_comment
    Петрушка при перекладі з пакета в пляшку? Зелений порошок, який, здається, містився нерівномірно. Зелена частина має сильніше відчуття трав, ніж я очікував, тому я використовую або не використовую упереджену частину залежно від страви. Я купив його, щоб компенсувати брак овочів, але я використовую його більше як суповий бульйон, який підходить до супу зі свіжих овочів. Їх дуже багато, тому я буду вивчати різні смачні способи їх вживання. Мені приємно, що я можу отримати такі органічні овочі в будь-який час, тому куплю їх знову, щоб запастися.
    Покупець
    03.08.2021
    text_comment
    Склад органік,що дуже корисно.Упаковка велика,буде на довго,смачний бульйон виходить.