• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Frontier Co-op, Organic Echinacea Purpurea Herb, 2.26 oz (64 g)


    Виробник: Frontier Co-op
    Код товару: FRO-31115
    Наявність: Є в наявності
     ₴732  ₴599
    Купити

    Докладно про товар Frontier Co-op, Organic Echinacea Purpurea Herb, 2.26 oz (64 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 tsp. (820 mg)
    Servings Per Container: About 78
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Organic Echinacea Purpurea, Cut (herb)820 mg*
    * Daily Value not established.
    Покупець
    31.10.2019
    text_comment
    Ціна невисока, але я вважаю, що це якісна ехінацея. Я змішую його з ромашкою і м’ятою і п’ю. Це трава-оберег, яка підвищує імунітет і незамінна для профілактики застуди та сінної лихоманки.
    Покупець
    30.04.2022
    text_comment
    Порівняно з одноупаковкою, оптова ціна доступніша, і має слабкий трав’яний присмак при замочуванні, і смак непоганий. У порівнянні з пакетиками чаю для профілактики епідемій, діти є більш прийнятними.
    Покупець
    29.05.2021
    text_comment
    Смачний чай! Розсипчастий лист дозволяє мені готувати власні чайні суміші, а упаковка з замком на блискавці дозволяє легко зберігати залишки. Це великий мішок, тому його потрібен деякий час, щоб пройти.
    Покупець
    29.03.2020
    text_comment
    Зазвичай ми додаємо цю траву у вигляді настоянки, тож я подумав спробувати трави. Вчора вранці приготував чай з ехінацеєю, коренем кульбаби та зеленим чаєм з жасмином. Це було дуже смачно, гарного смаку. Якщо ви ще не чули про цю траву та її користь, я пропоную вам дослідити це. Це допоможе покращити ваш раціон. Чудова якість, пристойний розмір. Я б купив знову.
    Покупець
    28.08.2019
    text_comment
    чудова упаковка, поставляється в пакеті, що повторно закривається, зберігається герметично після відкриття. з нього виходить гарна чашка трав’яного чаю.
    Покупець
    22.05.2018
    text_comment
    Натуральні інгредієнти, сильний аромат
    Покупець
    21.01.2020
    text_comment
    Це чудова трава, щоб мати під рукою, переваги надто хороші, ні! Він покращує імунітет і є чудовою добавкою до будь-якої дієти, якщо ви починаєте відчувати себе Не значні зміни. Якість чудова, а смак хороший у змішуванні з іншими листовими чаями. Інгредієнти заслуговують довіри, і мені подобається мила упаковка.
    Покупець
    20.11.2019
    text_comment
    Цей чай чудовий для імунітету! Тут вдома ми використовуємо чай і капсули. Наше здоров'я значно покращилося! У часи вірусу дуже важливо мати вдома. iHerb завжди отримує тисячу! Я живу в Бразилії, і мої покупки прибувають максимум через два тижні і дуже добре запаковані. Я буду дуже рада твоїм
    Покупець
    18.08.2018
    text_comment
    Я привіз 8 або 9 інших трав між ними з Frontier, і я просто люблю їх усі. Робить те, для чого призначено: чудова якість і бренд, якому я довіряю.
    Покупець
    15.10.2021
    text_comment
    Раніше чай з ехінацеєю, який я купував у одному закордонному імпортному магазині, був ефективним проти болю в горлі, викликаного застудою, тому я купив цей органічний чай, який, здається, вищої якості. Я шукав чистий чай з ехінацеї, тому вибрав цей. Схоже на обкладинку зарубіжної казки.лол Стає все холодніше і холодніше, тому буду використовувати його як засіб від застуди.