• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Frontier Co-op, Organic Cut & Sifted Nettle, Stinging Leaf, 16 oz (453 g)


    Виробник: Frontier Co-op
    Код товару: FRO-00961
    Наявність: Є в наявності
     ₴1916  ₴1568
    Купити

    Докладно про товар Frontier Co-op, Organic Cut & Sifted Nettle, Stinging Leaf, 16 oz (453 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 tsp (900 mg)
    Servings Per Container: About 503
    Amount Per Serving%Daily Value
    Total Carbohydrate
    Покупець
    26.02.2020
    text_comment
    Це перший раз, я купую цей товар. Минулого разу моя мама купила його мені, тому що проводила коротке дослідження його переваг. Моя мама купила його минулого місяця. Якість і кількість більш ніж чудові, я використовував його з мамою щодня протягом останнього місяця. Я мало знаю про його переваги та інгредієнти, але він дуже допоміг мені знизити рівень цукру в крові (діабет), через це кількість ін’єкцій інсуліну, яку мені потрібно вводити, з тих пір також зменшилася. Я заливаю його (2 чайні ложки) теплою водою, залишаю на 10-15 хвилин, а потім п’ю. Я використовую його один раз на день вранці перед сніданком, замість чаю та кави. На смак нагадує зелену сльозу, через мій стан я не додаю цукор. Я дуже вдячний, що спробував. Запитайте свого лікаря, чи він дозволить вам використовувати його, перш ніж приймати щось, якщо у вас такий же стан, як мій. На зображенні нижче показано, як це виглядає після сидіння на 4-5 хвилин. Сподіваюся, цей коментар був для вас корисним
    Покупець
    22.05.2019
    text_comment
    Чудово очищає організм від токсинів і полегшує виведення, а також при коліках, болях у животі та чутливості.Кількість дуже велика.Столову ложку поміщають у чашку з гарячою водою і покривають 10 склянками перед тим, як випити.Можна додати скибочки апельсина з ним для покращення його гіркого смаку.Висока якість
    Покупець
    19.05.2019
    text_comment
    Купила як засіб проти полінозу та алергії на домашній пил. Я приймаю його, коли мої очі сверблять або чхають. Оскільки це органічна трава, ви можете приймати її з упевненістю. Смак світліший, ніж я очікував, звичка слабка, і п’ється легко. Діти, здається, відчувають наслідки, і вони активно приймають їх щодня.
    Покупець
    16.09.2018
    text_comment
    Я не очікував, що отриманої суми вистачить надовго. Купувала листя кропиви до чаю, думала, може підійде замість антигістамінних ліків, натуральне завжди краще. воно має так багато переваг, воно є джерелом заліза, воно добре проти деяких видів бактерій. просто пам’ятайте про деякі його побічні ефекти. Мені подобається якість продукту, який я отримав, головне, що він органічний. Я спробував це двічі, я думаю, що це добре працює.
    Покупець
    16.07.2018
    text_comment
    На смак він солодкий, я його їв тому що мені потрібно підняти калій до кипіння води і додати його по столовій ложці в чашку і накрити кришкою. Накрити це важливо, тому що леткі олії не випаровуються, а його кількість велика, що було проілюстровано фотографією. Оцініть мені Блейка, будь ласка.
    Покупець
    14.04.2021
    text_comment
    Сподобалось!
    Покупець
    14.02.2019
    text_comment
    Я виріс у Східній Європі, постійно пив чай з кропиви. Він творить чудеса з нирковою системою, незалежно від того, чи є у вас проблеми з нирками чи сечовим міхуром. Незважаючи на те, що цей продукт хороший, добре заварюється, має гарний смак і виконує свої обов’язки, якість самої суміші не є найвищою. У суміші є солома, якої там не повинно бути, і вона виглядає як звичайна солома, яку я використовую як мульчу в саду. Мене це не турбує, але це дивна добавка/наповнювач до того, що має бути чистим листям пекучої кропиви. Мій остаточний вердикт: це непоганий продукт, кількість, яку ви отримуєте за ціною, є неперевершеною в США, але я бачив і краще.
    Покупець
    12.12.2020
    text_comment
    У 2-річної дитини поліноз, тому я шукала щось інше, крім ліків, і купила це. Коспа досить хороша тим, що має велику подушку і багато листя чаю, кропива багата вітамінами і мінералами, тому краще починати пити до початку сезону полінозу. Він підтримує функцію нирок і очищає кров, тому також усуває набрякиЯ вже був у середині розсіювання пилку, тож поки я подумав, що воно покращиться, пилок закінчився, тому наступного сезону почну з початку. Смак трохи зелений, значить, він хороший для дітей Здається, смак не має значення, якщо ви п’єте його під маркою чаю ройбуш. Здається, що він корисний при анемії, тому його рекомендують жінкам.
    Покупець
    08.06.2020
    text_comment
    Дуже якісна трава кропиви. Листя досить велике, чудово заварюються. Про смак нічого не можу сказати, тому що заварюю разом з іншими травами, наприклад з шипшиною і листям малини. Кропива містить цілий набір кислот. Це аскорбінова, мурашина, кавова, ферулова, P-кумарова кислоти, дубильні, білкові та азотисті речовини і каратиноїди, а також вітамін К. Завдяки такому букету корисних властивостей настої з кропиви покращують роботу травної системи, володіють жовчогінним ефектом. рівень холестерину у крові. Дуже рекомендують під час детокс програми. Присутній у кропиві хлорофіл має імуностимулюючу дію, допомагає загоєнню пошкоджених тканин та посилює ріст волосся. Тому дуже добре використовувати для ополіскування волосся після миття голови.
    Покупець
    07.09.2020
    text_comment
    Хороша якість і єдиний інгредієнт. Смак хороший і може подати до суду на алергічний риніт. Використовуйте як завгодно часто, оскільки розмір і упаковка величезні. Переваги досить помітні, і ви можете використовувати його як основу для чайних сумішей. Немає кофеїну, тому його можна приймати на ніч