• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Frontier Co-op, Cut & Sifted Peppermint Leaf, 16 oz (453 g)


    Виробник: Frontier Co-op
    Код товару: FRO-00780
    Наявність: Є в наявності
     ₴1316  ₴1077
    Купити

    Докладно про товар Frontier Co-op, Cut & Sifted Peppermint Leaf, 16 oz (453 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 1/2 tsp (660 mg)
    Servings Per Container: about 686
    Amount per Serving% Daily Value
    Peppermint, cut (leaf)660 mg*
    * Daily Value not established
    Покупець
    30.10.2021
    text_comment
    Прянощі і трави в iHerb найкращі, і всі мої трави з них, я попросила сестру, іде експеримент.
    Покупець
    28.10.2018
    text_comment
    Я купила його разом з листям, тому що пакетик мені не сподобався. Сума величезна, тож я думаю, що міг би їсти її протягом року, віддавши половину комусь іншому. Це як не стимулюючий чай як до, так і після їжі. Купила, тому що хотіла випити багато гарячого чаю.
    Покупець
    27.07.2018
    text_comment
    М'ята хорошої якості. Чудовий на смак, як чай без кофеїну, і має багато переваг. Гарний свіжий. Гарно упакований, якісний інгредієнт. Чудова пропозиція для сумки такого розміру. Я використовую 1 чайну ложку на 1 чашку. Ви можете визначити частоту прийому чаю, його добре використовувати при розладі шлунку.
    Покупець
    24.11.2018
    text_comment
    Мені подобається м’ятний чай, тому я купив його, шукаючи продукт з гарним співвідношенням ціни та якості. У мене алергія на кофеїн, тому я не можу пити каву, але від його вживання я відчуваю сонливість і бадьорість. Ось і все~ Частинки є добре, але, на щастя, фільтр чайника не проходить. Дуже рекомендую тим, хто любить м'яту~
    Покупець
    23.03.2018
    text_comment
    Якість м'яти дуже хороша, аромат стоїть по всій кухні (навіть не очікувала такого сильного, запашного запаху)! Використовую її для виготовлення чаю разом з ромашкою і шавлією (головним інгредієнтом м'яти є - ментол, а він має тонізуючу і протизапальну дію, заспокоює нерви і сприяє міцному сну), так само роблю полоскання волосся (при постійному використанні добре відновлює). додаю в страви з м'яса, риби, і різні салати, . Кількість пакету вистачить на довго. Покупкою задоволена. Всім бажаю здоров'я!
    Покупець
    22.08.2022
    text_comment
    Оскільки кількість велика, я поклав її по 4 або 5 штук на блискавку і зберігаю. Я кладу стільки, скільки використаю в контейнер для зберігання. Раніше я купував пакетики чаю від Cardi та iherb, але цей має набагато кращу вартість. На даний момент упаковка Yogi's Peppermint Tea 16 становить 24 г, а звичайна ціна становить 598 ієн. Це 453 г (16 унцій) за 1608 ієн. Зі смаком проблем немає. Після заморожування вам не доведеться турбуватися про комах. Я задоволений, що можу використовувати його досхочу.
    Покупець
    15.09.2019
    text_comment
    Кількість дуже велика, запах хороший, смак чудовий, куплю ще раз.Спосіб застосування: ложку м'яти залити окропом і залишити на десять хвилин, потім випити це справді смачно
    Покупець
    07.08.2022
    text_comment
    Отримали його вчора і спробували приготувати собі хорошу чашку м’ятного чаю після вечері вчора. Я був справді вражений розміром сумки! Однозначно варто придбати! Коли я відкрив пакет, я відчув запах м’яти, і це справді моя чашка чаю! Поклав пару чайних ложок листя в мій дифузор iHerb і потягнув його в гарячу воду. справді чашка освіжаючого чаю! Він м’ятний і сприяє травленню! Я люблю свій міцний м’ятний чай, і це просіяне листя перцевої м’яти перевершує його!
    Покупець
    07.03.2021
    text_comment
    Спробую ще.
    Покупець
    06.07.2018
    text_comment
    Я так люблю перцеву м'яту, що купувати її поштучно дорого, і я її відразу з'їла, тому купила, тому що це була велика упаковка. М’ята корисна для травлення, тому пийте її частіше. Дивлячись на товар, який прийшов, здавалося, що срібна упаковка переповнена перцевою м'ятою, але хвилювалася, як її зберігати.