• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Frontier Co-op, Cut & Sifted Passion Flower Herb, 16 oz (453 g)


    Виробник: Frontier Co-op
    Код товару: FRO-00625
    Наявність: Є в наявності
     ₴1571  ₴1285
    Купити

    Докладно про товар Frontier Co-op, Cut & Sifted Passion Flower Herb, 16 oz (453 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 tsp (985 mg)
    Servings Per Container: About 460
    Amount Per Serving% Daily Value
    Total Carbohydrates1 g
    Покупець
    24.07.2019
    text_comment
    корисний для себе
    Покупець
    23.11.2018
    text_comment
    Мені подобається пасифлора за її розслаблюючий ефект, який допомагає мені заснути, коли мені важко розслабитися, особливо під час вагітності. Frontier має найкращу якість трав, які я знайшов. Я задоволена смаком і величезною кількістю. Чудово, що це безпечний інгредієнт для вагітності! Я ділюся ним із усіма моїми вагітними подругами.
    Покупець
    22.07.2022
    text_comment
    Пачка велика. Але снодійного ефекту не помітила. Смак специфічний із легкою кислинкою. Особливого бажання пити не викликав. хіба що з медом спробувати.
    Покупець
    20.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що хотів змішувати його сам. Здається, він має снодійний ефект, тому я думаю, чи варто мені пити його з чоловіком.
    Покупець
    19.06.2018
    text_comment
    Я швидко отримав 1 фунт пасифлори, і я дуже задоволений інгредієнтами, якістю та смаком. Дякую, IHerb, Едвард Гроссман
    Покупець
    18.04.2020
    text_comment
    Це допомагає мені заспокоїтися ~! Має трав'яний і мелений смак! 100% рекомендую!
    Покупець
    14.02.2019
    text_comment
    Я випадково натрапив на це від друга, який пив це і спробував, і мені сподобалося. Я негайно замовив його, як тільки трохи дослідив цей продукт. Проведіть дослідження, і ви можете бути заінтриговані. Смак хороший, але коли я додаю кілька крапель стевії, смак стає ще сильнішим. Найкраще, що це природно і корисно для вас. Інгредієнти та якість цього продукту чудові! Я наполегливо рекомендую це!
    Покупець
    11.02.2021
    text_comment
    Супер розслабляє. Я додаю трохи до мого йерба мате, щоб допомогти мені бути м’яким. Чудово підходить для плавання. Якщо не згадати розслаблення, я, зрештою, намагаюся знизити рівень естрогену за допомогою цього продукту, і я впевнений у його ефективності. Час покаже, але поки що добре! Супер свіжий, збираюся купити чай з листя малини від тієї ж компанії.
    Покупець
    10.02.2019
    text_comment
    Я відчував безсоння з раннього дитинства і не міг спати по-справжньому в свої двадцять, і я вилікувався протягом тривалого часу без ліків, але навіть зараз я не можу заснути з невеликим стресом. Тож у мене їх багато, але я завжди пробувала різні трав’яні чаї, як мої улюблені. Смак особисто ні хороший, ні поганий. Він має унікальний післясмак, як чай на основі бобів або пшениці, а не трав. Особисто мені це набридло, тому, якщо я додаю його в інші суміші трав’яних чаїв, я можу пити його щодня. Я купив його для того, щоб відпочити, тому це ідеальний результат у цьому відношенні! Я п’ю його кожен день, тому радий, що він має велику місткість.
    Покупець
    09.01.2019
    text_comment
    Мені було важко заснути, мені снилося багато кошмарів, я стискав зуби під час сну, через що мої зуби тріщали. До сих пір я пив чай типу сну в пакетиках інших фірм, але мені набрид смак, тому в моєму випадку я п'ю його кожен день, тому купив цей, тому що він економічний і має велику місткість. Близько 60-70% цієї пасифлори змішується з лавандою, ромашкою, м’ятою тощо відповідно до настрою. Я приймаю від 1 до 1,5 чайної ложки на чайну чашку за 30 хвилин до сну. Якщо ви хочете зробити смак сильнішим, ви можете змінити його без вагань, тому що їх багато. Я п’ю його майже щодня більше двох місяців, і заснути так само легко, як і чай для сну, який я пив досі, і я сплю краще, ніж коли його не п’ю. Я також менше скриплю зубами. Пасифлора сама по собі має неповторний аромат. Особисто я вважаю, що він має запашний трав’яний аромат, який змушує мене відчувати ностальгію. Ви можете це любити або ненавидіти. Особисто мені сподобався аромат і смак. Кількість досить велика. Якщо ви не використовуєте його відразу, помістіть його у велику алюмінієву блискавку з невеликим осушувачем і зберігайте. Необхідно забезпечити місце для зберігання, але це дуже економічно і рекомендовано.