• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Frontier Co-op, Organic Vanilla Extract, 2 fl oz (59 ml)


    Виробник: Frontier Co-op
    Код товару: FRO-18280
    Наявність: Є в наявності
     ₴1172  ₴959
    Купити

    Докладно про товар Frontier Co-op, Organic Vanilla Extract, 2 fl oz (59 ml) :


    Покупець
    26.10.2020
    text_comment
    Універсальна штука - до тіста, коктейлів, печива. Вже не уявляю, як без неї готувати. При випічці аромат дещо втрачає силу, але все одно відчутний.
    Покупець
    23.02.2018
    text_comment
    Якість хороша, склад мене влаштовує, насичений аромат і натуральний. Упаковка була б набагато зручніша, якби була вбудована піпетка. Важко дозувати на одну порцію. Розмір пляшечки невеликий, але вистачає надовго.
    Покупець
    23.01.2022
    text_comment
    Приємний легкий аромат ванілі, можливо навіть трішки залегкий. Замовляла екстрат іншого бренду і запах/присмак були більш виражені.
    Покупець
    21.09.2019
    text_comment
    Чиста органічна ваніль, що складається з органічного екстракту ванілі з Індонезії, що складається з води, органічного спирту та органічних екстрактів бобів ванілі. Її смак витримує високі температури та має добре помітний екстракт ванілі. Її використовують у цукерках, тістечках, печивах або напоях .Смак дуже сильний.Це лише сильний смак,але кількість за ціною хороша І розмір ціни підходить,найкраще знизити ціну,оскільки це дорого з точки зору кількості,але ароматизатори мають високоякісну ваніль, органічну ваніль з Індонезії, з органічних дерев, видобуту з органічних сирих квітів ванілі, інгредієнти
    Покупець
    11.11.2019
    text_comment
    Ідеальна ваніль! Декілька капель потрібно тому економний розхід, аромат натуральний тому людям, що звикли до хімііі буде заслабким
    Покупець
    05.12.2020
    text_comment
    У мене був кращий ванільний екстракт, чесно кажучи, але це неНе значні зміни. Я використовував його кілька разів для приготування млинців, і він має приємний ванільний смак, який доповнював мої чорничні млинці. Він підходить для рецептів без випічки, як для печива та випічки пирогів тощо, ви повинні використовувати ванільну олію, а не екстракт. Але для млинців і тих, які не йдуть у високотемпературну духовку, це досить добре. Мені подобається пакунок, він був у термоусадочній упаковці, тож він не протікає під час транспортування, і я можу отримати більший розмір наступного разу. Загалом, це чудовий екстракт ванілі.
    Покупець
    04.08.2020
    text_comment
    Хороший екстракт, брала для випічки, неНе значні зміни. Але як на мене слабуваний аромат.
    Покупець
    04.01.2020
    text_comment
    Цей екстракт ванілі на спиртовій основі, виготовлений із бобів індонезійської ванілі, має чудовий солодкий смак. Додавання алкоголю надає йому аромат, що нагадує ром. Особисто я люблю поєднувати його з органічним горіховим маслом. (Якщо ви шукаєте безалкогольні екстракти, я рекомендую Simply Organic, Madagascar Vanilla, також доступний на iherb.)
    Покупець
    03.08.2022
    text_comment
    Очікувала більшої насиченості
    Покупець
    02.09.2019
    text_comment
    Чудова органічна ваніль.
    Натуральна зовсім інший запах і смак не те що в магазині. Вау, так ось яка вона ваніль - рекомендую.