Доведіть 2 склянки води до кипіння. Додайте 1 склянку овочевої суміші й варіть на повільному вогні 1–2 хвилини до готовності. У результаті ви отримаєте 2 склянки овочів для додавання в супи.
Морква, цибуля, картопля, горох, пластівці томатів, пластівці селери, солодкий перець, петрушка, зелена квасоля.
Поживна цінність | ||
Порцій в упаковці: прибл. 11 | ||
Розмір порції: 1/2 склянки (42 г) | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 140 | |
Загальний вміст жирів | 0,5 г | 1 % |
Насичені жири | 0 г | 0 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 130 мг | 6 % |
Усього вуглеводів | 32 г | 12 % |
Клітковина | 8 г | 29 % |
Усього цукру | 8 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білок | 5 г | |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Кальцій | 107 мг | 8 % |
Залізо | 2 мг | 10 % |
Калій | 692 мг | 15 % |
* % від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми споживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер. |
Упаковка велика, то щоб завжди була свіжа, купуємо з подругою на двох
Або кладув морозилку