• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Frontier Co-op, Whole Elderberries, 8 oz (227 g)


    Виробник: Frontier Co-op
    Код товару: FRO-31106
    Наявність: Є в наявності
     ₴1120  ₴916
    Купити

    Докладно про товар Frontier Co-op, Whole Elderberries, 8 oz (227 g) :

  • Herbs for Wellness
  • Member Owned Since 1976
  • Kosher
  • Who knew botanicals could be life changing? We did.

    For 40 years and counting, we've worked side-by-side with growers, in countries all over the world.

    Together, we've worked to grow their farms, their livelihoods and their communities.

    Рекомендації із застосування

    Pour 1 cup boiling water over 1 tsp. of herb, cover and steep 3-5 minutes.

    Інші інгредієнти

    Elderberries.

    Попередження

    Follow preparation directions. Consumption of elderberry may cause digestive discomfort. Please consult a qualified healthcare practitioner before use.

    Покупець
    30.05.2018
    text_comment
    Як лікувальний чай, я відварюю його в глиняній пляшці 30 хвилин і п’ю. Крім того, п’ю його як другий відвар, але другий відвар теж смачний.
    Покупець
    26.12.2020
    text_comment
    Тому, чесно кажучи, я не розумію цього пункту. Якість хороша - в упаковці бачиш тільки дрібні сушені ягоди. Прості інгредієнти - лише сушені ягоди бузини. Я спробував заварити з ними чай, і в мене вийшла підфарбована вода без смаку. Розмір упаковки достатньо великий, щоб скуштувати цей продукт. Сподіваюся, що цей неароматизований чай корисний для здоров'я))
    Покупець
    23.06.2019
    text_comment
    Чудовий продукт. У ньому є кілька гілочок (я думаю, що цього було б важко уникнути чесно), і гілочки можуть бути отруйними навіть під час приготування, але в іншому мені це сподобалося. Я зробила приємну настоянку для імунної системи!
    Покупець
    19.05.2019
    text_comment
    Чудово підходить для приготування домашньої бузини для підтримки імунітету під час хвороби або як профілактичний засіб. Мій рецепт: 1/2 склянки ягід додають у 3 склянки фільтрованої води, доводять до кипіння в каструлі, потім кип’ятять на повільному вогні 44 хвилини, проціджують через сито в нереакційну ємність (це чудові чашки з пірексу) і віджимають ягоди. задньою стороною дерев’яної ложки вичавити сік. Додайте 1/3 склянки сирого місцевого меду і добре перемішайте. Поставити в холодильник для охолодження, зберігати в ємності. Дозування становить одну порційну склянку (приблизно 4 столові ложки) один раз на день. Використовувати протягом 10 днів.
    Покупець
    15.10.2021
    text_comment
    Раніше я брала бузину як добавку, але ця була на розпродажі, тому я її купила. Варила з бузиною і шипшиною і пила. Він не має смаку і легко п'ється. Запаху теж немає.
    Покупець
    13.10.2021
    text_comment
    Раніше я користувався порошковим типом, але до того часу, як я його використав, це стало неприємним і напруженим, тому я купив його. Оскільки він містить гілки та стебла, мені знадобилася ніч, щоб видалити його, тому я вибрав ☆ 4. На ніч я їла йогурт з сухофруктами (ананас, журавлина) і (бузина, шипшина). Це трохи жорстко, тому якщо ви покладете його напередодні, воно буде смачним наступного ранку. Я хотів би продовжити заходи проти інфекційних захворювань та УФ-променів.
    Покупець
    13.08.2019
    text_comment
    Чудова якість, розмір упаковки. Мені принесе користь цієї зими як чай або для приготування настоянки. Один інгредієнт, бузина! Чудово смакує як чай або в суміші з ехінацеєю та іншими для підтримки імунітету. Буду замовляти знову!
    Покупець
    10.08.2018
    text_comment
    Моя виручалочка! По-перше, користь! Вболіваємо - перемелюю в кавомолці і по ложці запиваючи водою! Дитині з медом заважаю, як сироп виходить. Здорово зміцнює імунітет! По-друге, смачно! Люблю чай заварювати, ще додаю каркаде та імбир… По-третє… використовую як декор до дессертів!
    Покупець
    10.03.2022
    text_comment
    Бузина багата на антиоксиданти. Бузина вражає вмістом антиоксидантів, адже в ній знаходяться кверцетин та антоціанідини, дві важливі сполуки, які допомагають боротися з окислювальним стресом. Кверцетин вважається одним із найпоширеніших недорогим варіантом усієї групи антиоксидантів. Він являє собою ефективне з'єднання, яке допомагає підтримувати здорову реакцію на запалення і містить речовини, що захищають шкіру, сприяючи придушенню прозапальних маркерів і зменшуючи алергію. Антоціанідини підтримують імунну систему і забезпечують антиоксидантний ефект. Дослідження показує, що ці антиоксиданти підтримують здоров'я дихальної системи.
    Покупець
    08.01.2019
    text_comment
    Мені важко знайти ягоди бузини, тому я був радий знайти їх. Я варю цілий лимон, потім вичавлюю і проціджую, додаю мед, і виходить смачний, корисний тонік.