• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Frontier Co-op, Organic Whole German Chamomile Flowers, 16 oz (453 g)


    Виробник: Frontier Co-op
    Код товару: FRO-00398
    Наявність: Є в наявності
     ₴2155  ₴1763
    Купити

    Докладно про товар Frontier Co-op, Organic Whole German Chamomile Flowers, 16 oz (453 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 tsp (720 mg)
    Servings Per Container: about 629
    Amount per Serving%Daily Value
    Total Carbohydrate
    Покупець
    31.10.2018
    text_comment
    Мені подобаються ці квіти.в основному цілі квіти (краще ніж у багатьох інших брендів). Смак запашний. Я промию квіти невеликою кількістю окропу в чайному фільтрі/дрібному ситі, щоб змити пил, перш ніж заварювати в щойно кип’яченій воді протягом 7 хвилин, щоб отримати чистіший смак. Потім, використовуючи ті ж квіти, можна заварити ще один-два рази. Вживання кількох ковтків чаю ввечері допомагає моїм підліткам добре спати, якщо вони відчувають стрес або занепокоєння у школі тощо. Також допомагає заспокоїтися та змусити мене розслабитися після робочого дня. Я віддаю перевагу цій органічній ромашці, ніж чаю з китайськими хризантемами, який іноді може бути оброблений хімікатами. Приймати органічні продукти корисно, оскільки немає додаткових токсинів для переробки організму. Упаковка з фольги допомогла зберегти квіти свіжими. краще, ніж квіти, які поставляються в чайних пакетиках, які зазвичай виготовляються на паперовій основі, тому не можуть зберігатися свіжими протягом тривалого часу в нашому вологому тропічному кліматі. Одної такої упаковки може вистачити приблизно на 8 місяців для мого використання.
    Покупець
    31.08.2022
    text_comment
    Органічна німецька ромашка має гарний аромат і приємний смак. Я не знаю інгредієнтів, але я можу добре спати, коли випиваю його. Я п’ю його з чоловіком, але він каже, що може добре спати. Цікаво, чи можу я розслабитися. Я думаю, що розмір великий і ціна хороша.
    Покупець
    30.04.2021
    text_comment
    Спеції і трави в iHerb найкращі і всі мої трави з них.Чесно кажучи не пробувала.Приносила сестрі і татові.Сестра дуже задоволена,та й кількість великий.
    Покупець
    29.04.2020
    text_comment
    Живу с Сибири а ромашку покупаю с Америки ?
    Покупець
    16.09.2019
    text_comment
    Кількість була більшою, ніж я очікував, тому я поділився нею з людьми навколо мене. Він добре сохне, добре пахне і густий. Я люблю ромашковий чай, і вважаю його найкращим за співвідношенням ціни та якості.
    Покупець
    14.09.2019
    text_comment
    Кількість чудова, якісні, натуральні інгредієнти. Квітки ромашки мають чудовий смак з додаванням цукру стевії, пийте перед сном з додаванням кориці та цукру стевії. Дайте. Чудове відчуття. І глибокого сну я рекомендую тим, хто страждає від безсоння.Я сподіваюся підтримати Блейка
    Покупець
    14.04.2021
    text_comment
    Сподобалось!
    Покупець
    12.08.2022
    text_comment
    Останнім часом ми відчуваємо труднощі з пошуком ромашки. Не знаю, чи це зміна клімату, чи що, але коли ми це отримали, воно було коричневим і висохлим. Я спробував Frontier Co-Op, тому що вони показали доступність онлайн, і я використовував їх раніше. Якість ромашки була кращою, ніж у нашого останнього постачальника, де вона ледь нагадувала квітку. Рекомендовано. на основі якості та доступності.
    Покупець
    12.04.2018
    text_comment
    Якість відмінна.Інгредієнти - ромашка.Смак чудовий.Використовуйте для волосся хною або вареною ромашкою.Має багато переваг.Об'єму вистачає на місяці.Коробка щільно закривається.Користь багато.Користь від ромашки багато.Чай заливають гарячою водою і накривають, потім п'ють, змішуючи з хною для волосся.Кофеїну в ньому немає.
    Покупець
    08.10.2019
    text_comment
    Чай релакс і Алрукан принесуть користь перед сном і покладіть мене спати. Якість чудова. Ви не отримаєте на ринку такої якості, як iHerb. Коробка дуже велика, суміш чудового смаку та приємного запаху. Розміру достатньо для вас надовго до півроку.Найкраще,що не містить кофеїну.Порція по ложці гарячої води тричі на день буду купувати далі,дякую iHerb