• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • From The Ground Up, Butternut Squash Crackers, Sea Salt, 4 oz (113 g)


    Виробник: From The Ground Up
    Код товару: GUP-03048
    Наявність: Є в наявності
     ₴792  ₴648
    Купити

    Докладно про товар From The Ground Up, Butternut Squash Crackers, Sea Salt, 4 oz (113 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: about 50 Crackers (28 g)
    Serving Per Container: 4
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 100
    Total Fat 2 g 3%
    Saturated Fat1 g 5%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol 0 mg 0%
    Sodium280 mg 12%
    Total Carbohydrate 20 g 7%
    Dietary Fiber 1 g 4%
    Total Sugars 2 g
    Includes 0 g Added Sugars
    0%
    Protein 1 g
    Vit, D0 mcg 0%
    Iron0.5 mg 2%
    Calcium45 mg 4%
    Potas. 140 mg 4%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    28.06.2021
    text_comment
    Смак на любителя. В принципі прикольне поєднання солодкого мускатного гарбуза та солі. Великий плюс у тому, що не хочеться з'їсти одразу всю пачку, як це у мене відбувається зі страшенно шкідливими чіпсами. Упаковка в якій лежать крекери не переробляється.
    Покупець
    26.04.2020
    text_comment
    Це дійсно подобається більше, ніж цвітна капуста, приємна закуска, але важко зупинитися на кількох чіпсах, я, як правило, з’їдаю її за день!
    Покупець
    24.04.2021
    text_comment
    Гарний, трохи солодкий через жолудь. Маленька, зручна упаковка, але містить мало порцій. Мало калорій на порцію, тож перекус вартий того. Ви можете додати його як грінки в салат, підігріти з жовтим сиром, або з білим або білим сиром або просто так їсти, теж приємно. Але гарно, не більше того. Гострі смачніші.
    Покупець
    19.08.2019
    text_comment
    чудова якість продукту. це справді працює як задумано. Незабаром обов'язково отримаєте більше! Дуже дякую за це. він був виготовлений з високоякісних інгредієнтів. Крім того, упаковка та розміри були ідеальними. все хороша якість. мені подобається запах і зовнішній вигляд.
    Покупець
    12.09.2019
    text_comment
    класна концепція отримання овочів як закусок! він справді смачний, хрусткий і смачний. Ви можете використовувати його і їсти з сиром або фруктами. висока якість і чудовий смак з мінімумом інгредієнтів. так сподобалось! однієї порції однозначно достатньо. упаковка така мила, а розмір порції розумний. ням!
    Покупець
    11.11.2022
    text_comment
    Неповторний смак овочів можна їсти, морська сіль не перекриє, але це вже трохи краще печива з цвітної капусти. Печиво маленьке, тонке, хрустке. Як квадратні чіпси, але здоровіші. Є близько 50 маленьких шматочків на порцію, що є достатнім і ситним. Купували 3 рази, смачно! Найкраще рекомендується сирний гарбуз, а ось цей. Я сподіваюся, що цей коментар буде корисним для вас, якщо можете, залиште хороший, дякую.
    Покупець
    11.10.2018
    text_comment
    Менший і тонший, ніж я очікував! Але це зовсім не мінус, хрустка консистенція, невеликий розмір і солоність викличуть залежність! Він також має унікальний смак гарбуза. Я не вживаю алкоголь, але я думаю, що це добре смакує як закуска.
    Покупець
    10.08.2018
    text_comment
    Моя вибаглива дочка обожнює їх їсти! Я не такий фанат, як смак тонкого морквиного смаку? Але я за це, оскільки моя донька, яка не буде пробувати інших «нових», їсть це майже щодня. Мені подобається, що продукт містить цілу низку овочів, як-от горіх, гриби шиітаке тощо. Я розумію, що це дуже «хвилинна» кількість овочів, але краще, ніж нічого!
    Покупець
    08.04.2020
    text_comment
    Це дуже смачно, я купив його, тому що від нього я почуваюся здоровим, але на смак він дуже смачний і викликає звикання! Не має здорового смаку - і я маю на увазі це в хорошому сенсі!
    Покупець
    06.04.2019
    text_comment
    Я багато говорю про це тут, але я б хотів, щоб закуски GF не були такими дорогими. Вони були хороші і чимось нагадали мені Cheezits, але я б хотів, щоб коробка була трохи більшою (або повнішою). Тим не менше, не дивлячись на ціну, я б точно сказав, що вони хороші та, ймовірно, здоровіші за звичайні закуски.