• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • From The Ground Up, Cauliflower Crackers, Cheddar, 4 oz (113 g)


    Виробник: From The Ground Up
    Код товару: GUP-03005
    Наявність: Є в наявності
     ₴792  ₴648
    Купити

    Докладно про товар From The Ground Up, Cauliflower Crackers, Cheddar, 4 oz (113 g) :

    Nutrition Facts
    Serving Size: about 50 crackers (28 g)
    Servings Per Container: 4
    Amount Per Serving% Daily Value*
    Calories110
    Total Fat3 g4%
    Saturated Fat1.5 g8%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium325 mg14%
    Total Carbohydrate18 g7%
    Dietary Fiber2 g7%
    Total Sugars2 g
    Includes 0.5 g Added Sugars
    1%
    Protein2 g
    Vit. D0 mcg 0%
    Iron0.5 mg 2%
    Calcium50 mg 4%
    Potas. 120 mg 2%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    29.07.2019
    text_comment
    Консистенція була досить легкою і тонкою, хрусткою, відмінною від звичайних крекерів, і була просто як легка цукерка. Розмір на один дуже малий. Запах сиру чеддер сильний і немає відчуття цвітної капусти, тому навіть люди, які не вміють це добре, можуть їсти його.
    Покупець
    29.06.2020
    text_comment
    дуже хороший бренд, я використовую його щодня, я зрозумів себе набагато більше енергії протягом дня, я буду продовжувати купувати цей продукт, оскільки він дуже ефективний, настійно рекомендую. Також хочу зазначити, що все приходить якісно і швидко.
    Покупець
    17.07.2018
    text_comment
    На смак він настільки схожий на сир, що ви не можете вважати його веганом! Приправа була трохи сильною, і я відчував трохи солону. Я думаю, що це хороший компаньйон до пива. Він тонкий, але має тверду текстуру і відчувається, ніби хрустить. Ідеально підходить, коли ви хочете їсти нездорові закуски!
    Покупець
    14.05.2020
    text_comment
    Це був єдиний продукт без глютену, доступний у день мого замовлення. Це насправді дуже смачно і малокалорійно. Буду замовляти знову.
    Покупець
    06.07.2022
    text_comment
    Печиво було хрустким, сирним і смачним. Після того, як ви з’їсте його, ви не можете припинити їсти, і вам не доведеться турбуватися про глікемічний індекс. Просто солоний смак трохи важчий, і він відчувається дуже солоним після з’їдання однієї пачки. Звичайно, нормальна людина не з’їсть цілий пакет за раз.
    Покупець
    06.05.2020
    text_comment
    Це веган? Сир був дивовижним ♡ Коли я його вперше їла, тісто було з цвітної капусти! Я відчув це на мить, але оскільки сир насичений і солоний, я не можу відразу зрозуміти відчуття цвітної капусти, лол, я Не значні зміни. сприймаю відчуття сиру з харчовими дріжджами, тому це була дуже гарна специфікація веганського сиру ♡ Я хочу натуральний і здоровий Можливо, він має сильний смак до людей. Я думаю
    Покупець
    04.06.2022
    text_comment
    Абсолютно смачно. Купив його як спробу контролювати свої домашні перекуси, але в кінцевому підсумку все одно з’їв багато, тому що вони були такими смачними! Я також відчував себе трохи краще, коли ласував цими крекерами, тому що я думаю, що вони можуть бути менш гріховними, ніж картопляні чіпси? Чоловік не був надто шанувальником, бо сказав, що смак цвітної капусти був занадто сильний. Я любив це.
    Покупець
    04.05.2022
    text_comment
    Поняття не маю, яка на смак цвітна капуста. Це тонкий сирний крекер. Незважаючи на те, що він називається крекером, його легко їсти, тому що це невеликий квадрат зі стороною близько 2 см. Смак сиру та солоність сильні, тому я продовжуватиму їсти все більше. Маленьким дітям давати не рекомендую, так як воно трохи солоне.
    Покупець
    03.06.2020
    text_comment
    Дуже-дуже смачно, смак квітки легкий, а смак сиру міцний, але дуже смачний, чудова якість, інгредієнти квітка і смачний сир
    Покупець
    02.07.2019
    text_comment
    Крекери в принципі непогані – вони тонкі та їх багато в упаковці. Чеддер добре відчувається, але при цьому є невеликий неприємний післясмак. Спробувати однозначно можна.