• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Flower Essence Services, Self Heal Skin Cream, 4 fl oz (118 ml)


    Виробник: Flower Essence Services
    Код товару: FES-31004
    Наявність: Є в наявності
     ₴1948  ₴1594
    Купити

    Докладно про товар Flower Essence Services, Self Heal Skin Cream, 4 fl oz (118 ml) :

  • Contains Organic Oils, Herbal Extract and Self Heal Flower Essence
  • Certified to NSF/ANSI 305 by Oregon Tilth, Inc
  • NSF - Contains Organic Ingredients
  • An all-purpose skin balm praised worldwide for its extraordinary benefits, featuring organic self-hel (prunella vulgaris) flower essence and tincture, aloe vera gel and flower essence, and organic herbal extracts.

    Інші інгредієнти

    Water, aloe barbadensis leaf juice*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, alcohol*, cetearyl olivate, sorbitan olivate, persea gratissima (avocado) oil*, glycerin*, silica, cetyl alcohol, glyceryl stearate- chamomilla recutita (matricaria) flower extract*, calendula officinalis flower extract*, prunella vulgaris flower extract (self heal flower essence), *aloe barbadensis flower extract** (aloe vera flower escence), butyrospermum parkii (shea) butter*, tocopherol (vitamin E), potassium sorbate, xanthan gum, totarol (totarata extract), citric acid, citrus aurantium dulcis (sweet orange) oil*, lavandula angustifolia (lavender) flower oil*, cananga odorata (ylang ylang) flower oil*, jasminum officinale (jasmine) flower extract, pelargonium graveolens (geranium) oil*, linalool (essential oil component).

    *Organic ingredient

    **Contains organic ingredients.

    Попередження

    For external use only.

    Покупець
    29.11.2021
    text_comment
    Використовується багато трав і квіткових есенцій, і це дуже гарний крем. Я використовую його не тільки для загоєння, але і як щоденний крем для обличчя. Можливо, тому, що він зроблений тільки з багатьох трав і квітів.
    Покупець
    27.10.2022
    text_comment
    Ніжний аромат з органічної квіткової есенцією, олією та екстрактом трав та ніжною текстурою. Його писали інші, але він не має особливої зволожувальної сили, тому, якщо ви використовуєте його на обличчі, краще доповнити його вітаміном Е. Що стосується ефекту, то якщо ви подивитеся на спеціальний сайт, ви побачите, що він призначений для зволоження та регенерації шкіри, синців, опіків, подряпин та інших надзвичайних ситуацій, а також для різних проблем шкіри, таких як екзема, атопія та шкіра. Я сам до цього не звик, але зцілює мене запах.
    Покупець
    26.11.2018
    text_comment
    Мені подобається зволожуючий ефект цього крему. Мене особливо цікавлять інгредієнти, які використовуються в продукті, і мені подобається все в цьому кремі.
    Покупець
    26.10.2020
    text_comment
    Універсальний крем містить органічні олії, рослинні екстракти та екстракт квіток чорносливу звичайного.Використовуйте його всіляко як першу допомогу.Не має запаху. Дуже швидко засвоюється і залишається відчуття користі. Я використовую його як лазер із стимуляцією, укусами та розслабленням обличчя. Дуже добре, особливо, що тут так багато природи
    Покупець
    26.05.2020
    text_comment
    Дякую, замовлю ще.
    Покупець
    24.09.2019
    text_comment
    Чи добре це для лікування болю під час менструації та овуляції? Я купив це. Коли я наношу це, відчуваю себе трохи холодно, але я використовую його в холодну пору січня, і це добре. До речі, дуже холодно. Мене турбує ущільнення в грудях в період овуляції, тому я теж застосовую його в цей час. Миттєвого ефекту немає, але хворобливий період був коротшим, ніж зазвичай. Від пупка до низу живота при менструальних болях. Це не продукт, який спеціалізується на цьому, але характеристиками самовідновлення Flower Essence є здоров’я, відновлення, сила самовідновлення та життєва сила. Сподіваюся, це допоможе! (Пройшов лише близько місяця, тому я не знаю ефекту. Я повідомлю про це після використання трохи довше.)
    Покупець
    23.07.2022
    text_comment
    пахне чудово, але будьте обережні з ефірними оліями на сонці, оскільки деякі з них є фотосенсибілізаторами. або просто носити на ніч. так чудово, якщо мій відгук допоміг вам, поставте великий палець вгору, я дуже вдячний :)
    Покупець
    21.06.2021
    text_comment
    Смак свіжий і ароматний, інгредієнти ретельно підібрані, його можна використовувати на тілі, чудове заспокійливе відчуття, хороша якість, велика кількість, низька ціна за одиницю. Підходить для будь-якої вікової групи , красива упаковка, переваги ароматерапії, і її можна використовувати з іншими ефірними оліями.
    Покупець
    20.05.2022
    text_comment
    Аромат пахне слиною в ароматі рослин. Я використовую його як крем для рук, але він гладко розподіляється і легко наноситься. Однак здається, що він не має достатньо зволожуючої сили, щоб запобігти сухості. Але чомусь мені хочеться ним скористатися.
    Покупець
    09.04.2020
    text_comment
    Завдяки текстурі, яка легко наноситься, він нежирний і гладкий, а також миттєво зливається з шкірою. Побачивши відгук про те, що при екземі стало краще, я була здивована, що свербіж зменшився. Мені подобається ніжний і пухнастий без сильного запаху.