• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Flower Essence Services, Self-Heal, Flower Essence, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Flower Essence Services
    Код товару: FES-11057
    Наявність: Є в наявності
     ₴1165  ₴953
    Купити

    Докладно про товар Flower Essence Services, Self-Heal, Flower Essence, 1 fl oz (30 ml) :

  • Herbal Supplement
  • Certified Organic by Oregon Tilth
  • FES Quintessentials
  • Professional quality backed by four decades of international use.

    Рекомендації із застосування

    Four drops, four times daily.

    Інші інгредієнти

    Water, alcohol*, essence of prunella vulgaris flowers.*

    * Certified organic ingredient

    Water, brandy*, infusion (1:6000) of prunella vulgaris flowers*

    * Organic and Biodynamic

    Покупець
    30.06.2020
    text_comment
    хороший продукт, легкий заспокійливий, хорошої якості, для тих, хто має повільне травлення, добре приймати лише 1-2 рази на день, щоб не вплинути на травлення якісний інгредієнт. прийнятний смак, м’який смак буде ще однією добавкою для тих, хто страждати від тривоги, нема чого турбуватися про якість.
    Покупець
    25.04.2018
    text_comment
    Якість висока. інгредієнти натуральні. користь в тому, що організм більше оздоровлюється і заспокоюється. допомагає позбавитися від страхів. смак прийнятний
    Покупець
    22.02.2020
    text_comment
    Це працює? Я не впевнений, але коли не можу заснути, я вішаю його під язик або кладу в просту гарячу воду.
    Покупець
    19.08.2019
    text_comment
    Коли з якоїсь причини я почуваюся Не значні зміни., я випиваю це й лягаю спати, а наступного ранку я майже видужаю. Можливо, є ефект плацебо, але есенція як талісман для тіла та розуму. Я також радий, що FES мають високу якість і велику місткість.
    Покупець
    19.07.2019
    text_comment
    Користувалася, коли шкіра свербіла і свербіла. Сверблячка вщухла, просто випивши. Нерозведений розчин можна використовувати, капаючи його в напій, але економніше зробити лікувальний флакон, і ефект не такий вже й інший. Смак і аромат алкоголю майже зникли, тому рекомендується пити невимушено. Без проблем під час водіння. У моєму випадку я додаю 4-5 крапель однієї квіткової есенції цього бренду в пляшку-крапельницю об’ємом 30 мл, а потім додаю природну воду до горлечка пляшки-крапельниці. На цьому лікувальна пляшка завершена. Коли я хочу лише посилити ефект самовідновлення, я іноді роблю лікувальний флакон лише з самовідновлюваною квітковою есенцією. З лікувальної пляшки капніть приблизно по 10 крапель на язик або капніть у напій (чашку) і випийте. Якщо ви помістите його в пляшку з водою, коли виходите, це буде приблизно від 30 до 50 крапель із лікувальної пляшки. Мені це подобається.
    Покупець
    18.01.2019
    text_comment
    Я дуже люблю цей продукт. Я відчуваю, що це кардинально змінило мій психічний та емоційний стан. Я відчуваю себе набагато спокійнішим і загалом приймаю будь-які обставини, з якими я стикаюся, відчуваючи впевненість, «що це теж пройде». Його легко споживати (я завжди кладу його під язик) із м’яким смаком. Я точно відчуваю алкогольну складову, кому це не подобається, зверніть увагу. Я можу без вагань рекомендувати цей продукт.
    Покупець
    15.09.2018
    text_comment
    Я не помітив на ньому ніяких результатів, і я ніколи не відчував різниці, його смак був ароматний, я не побачив ніякого результату, хоча я використовував його більше місяця, він мені може бути не потрібен
    Покупець
    15.04.2019
    text_comment
    Що мені подобається в цьому продукті: - Це дуже висока якість і дуже добре працює - Без Не значні зміни.го смаку. Інгредієнт є дуже противірусним, тому мати його в такій формі чудово, особливо якщо у вас герпес, це принесе вам користь - Упаковка чудова для багаторазового використання - Чудова добавка, якщо у вас загалом слабка імунна система. -
    Покупець
    11.08.2019
    text_comment
    Коли я фізично і психічно слабкий, я дуже вдячний за такі речі. З іншого боку, коли я здоровий, я не відчуваю особливого ефекту, але його безпечно тримати під рукою, тому я зберігаю один у шухляді вдома, а інший на роботі як талісман.
    Покупець
    08.02.2019
    text_comment
    Я відчуваю, що моє тіло і почуття рухаються стільки, скільки мені потрібно. Він глибокий, м’який, і коли я озираюся на це пізніше, я відчуваю, що це та суть, яка допомагає мені в процесі, який мені тоді потрібен.