• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Flower Essence Services, Olive, Flower Essence, 1 fl oz (30ml)


    Виробник: Flower Essence Services
    Код товару: FES-21023
    Наявність: Є в наявності
     ₴1173  ₴960
    Купити

    Докладно про товар Flower Essence Services, Olive, Flower Essence, 1 fl oz (30ml) :

  • Herbal Supplement
  • Healingherbs
  • Certified Organic by Oregon Tilth
  • Prepared according to the original methods of Dr. Edward Bach.

    Рекомендації із застосування

    Four drops, four times daily.

    Інші інгредієнти

    Water, alcohol*, essence of olea europaea flowersw.

    * Certified organic ingredient

    w Wild-harvested ingredient

    Покупець
    30.03.2020
    text_comment
    Це корисно, коли ви не можете позбутися відчуття жахливої втоми.
    Покупець
    26.05.2018
    text_comment
    Як тільки він прийшов, я капнув кілька крапель у рот, коли я був втомленим після повернення додому. Коли я поклав його в рот, я відчув непередаване відчуття, що туман в моїй голові розвіявся, а яскравість і насиченість зору збільшилася. У мене є різні квіткові есенції, але це, можливо, вперше, коли вони діють так чітко. Щоб мотивувати себе, я використовував рогову балку для квітів, але ця може бути для мене більшою мотивацією.
    Покупець
    25.10.2018
    text_comment
    Я купував його незліченну кількість разів, він дуже простий у використанні та має багато переваг. Покращення настрою дуже очевидне, воно змушує людей розслабитися та живить тіло та розум, і якість така ж хороша, як ніколи
    Покупець
    25.01.2018
    text_comment
    Якщо ви приймете його перед сном у втомлений день, наступного дня втома не перенесеться так сильно, і ви почуватиметеся краще, ніж зазвичай. Він не працює різко відразу, але якщо ви приймаєте його кілька днів поспіль, ви відчуватимете меншу втому, ніж зазвичай.
    Покупець
    24.01.2019
    text_comment
    Я додаю кілька крапель у свої глечики з водою і справді відчуваю гомеопатичний ефект. Мені найбільше подобається ця марка для всіх моїх гомеопатичних потреб.
    Покупець
    22.02.2019
    text_comment
    Я використовую кілька видів квіткових есенцій. Смак не надто сильний і в самий раз. Це природно заспокоює, коли піднімаються хвилі. Я радий, що iHerb має багато добавок, які допомагають вашому здоров’ю.
    Покупець
    21.07.2018
    text_comment
    На мене впливало оточення та люди з негативними думками, і я хотів керувати своєю негативною фізичною та розумовою втомою, тому продовжував приймати Olive and Mountain Pennyroyal 2-3 рази на день. Я міг спокійно проаналізувати, чи така ситуація сталося, і я зміг відновити себе. Стає легше, що я так втомився і втомився. Відчуття, що енергія відродилася. Я радий, що ви можете придбати його в більшій місткості і дешевше, ніж купувати його в Японії.
    Покупець
    18.08.2019
    text_comment
    Коли моя сім'я виходила, я кинув його в природну воду і дав мені. Того дня для моєї родини був важливий день презентації, але мені сказали, що після того, як я випив його, я почуваюся краще. Крім того, коли мого 12-річного собаку, який на той час втратив енергію, полили рисом, і коли я наклала його на його лапи, шерсть його вух і за вухами, він знову став енергійним. Я думаю, що завдяки квітковій есенції моя собака змогла залишитися здоровою до кінця. Хотів би я використати його раніше. Нерозведений розчин можна використовувати, капаючи його в напій, але економніше зробити лікувальний флакон, і ефект не такий вже й інший. Смак і аромат алкоголю практично зникли, тому рекомендується пити невимушено. Без проблем під час водіння. У моєму випадку я додаю 4-5 крапель однієї квіткової есенції цього бренду в пляшку-крапельницю об’ємом 30 мл, а потім додаю природну воду до горлечка пляшки-крапельниці. На цьому лікувальна пляшка завершена. Наприклад, коли я хочу підсилити ефект лише оливи, я іноді роблю лікувальний флакон лише з есенцією квітів оливи. З лікувальної пляшки капніть приблизно по 10 крапель на язик або капніть у напій (чашку) і випийте. Якщо ви помістите його в пляшку з водою, коли виходите, це буде приблизно від 30 до 50 крапель із лікувальної пляшки. Мені це подобається.
    Покупець
    15.08.2022
    text_comment
    Особисто я вважаю, що це не підходить моїй конституції. Він виготовлений з натуральних інгредієнтів і має досить високу якість, але я купив його, тому що думав, що було б чудово, якби я міг отримати мотивацію.
    Покупець
    12.08.2022
    text_comment
    Останнім часом засіб робить все можливе, відмовляючись від безрецептурних ліків. Крапля в рот, коли у вас немає мотивації. Можливо, це проблема з настроєм, але це дійсно добре. Я в менопаузі, але я зовсім не покладаюся на ліки.