• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Flower Essence Services, Hibiscus, Flower Essence, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Flower Essence Services
    Код товару: FES-11089
    Наявність: Є в наявності
     ₴1165  ₴953
    Купити

    Докладно про товар Flower Essence Services, Hibiscus, Flower Essence, 1 fl oz (30 ml) :

  • Herbal Supplement
  • Certified Organic by Oregon Tilth
  • FES Quintessentials
  • Professional quality backed by four decades of international use.

    Рекомендації із застосування

    Four drops, four times daily.

    Інші інгредієнти

    Water, alcohol*, essence of hibiscus moscheutos flowers*.

    *Certified organic ingredient

    Water, alcohol★, essence of hibiscus moscheutos flowers★.

    ★ Certified organic ingredient

    Покупець
    25.09.2018
    text_comment
    Я не дуже знаю, як ним користуватися, тому перед сном капаю на язик. Чула, що гібіскус підвищує жіночність. Я досі не впевнена, чи це через моє упередження, чи це справді ефект квіткової есенції, але це точно змушує мене відчувати себе більш жіночною. Моє відчуття краси природним чином зросло, і, хоча я не докладав жодних зусиль до форми свого тіла чи дієти, я зміг зберегти природну жіночу фігуру, а моя шкіра стала стабільною. Я відчуваю, що це спонукає мене підвищити свою жіночність. Здається, я чув, що квіткові есенції потрібно використовувати принаймні два тижні, щоб побачити чіткий ефект (вибачте, якщо помиляюся), тому ось огляд результатів двотижневого безперервного використання.
    Покупець
    21.09.2018
    text_comment
    Я не знаю, що робити, але я хочу бути модною. Ціна дуже дешева. Хотілося б, щоб були інші типи
    Покупець
    20.10.2019
    text_comment
    Ця есенція підійде тим людям, які зазнали стресу відкидання у відносинах з близькою людиною. Страх відкидання чи страх бути привабливою штовхає нас на поведінку уникнення гармонійних стосунків. Відкидання чи насильство, стрес побаченого збочення залишають глибокий слід, який зцілюється відновленням здорового сприйняття близьких відносин, вміння отримувати задоволення. Ця есенція допомагає відновити баланс прийняття себе та інших. Стати більш чутливим, але при цьому стати більш впевненим у собі, щоб убезпечити себе від жорстокого поводження. Завдяки цій есенції ви відчуєте себе більш збалансованими.
    Покупець
    19.09.2019
    text_comment
    Квіткова есенція гібіскусу, яка, як кажуть, добре підсилює жіночність і активує першу чакру. Продукція FES має високу якість і її можна сміливо брати.
    Покупець
    18.05.2020
    text_comment
    Есенція гібіскуса відкриває жіночність, тому спробуйте. Я хотів би терпляче включати квіткові есенції, оскільки вони поступово наближаються до шкірки цибулі та служать можливістю працювати над наступним завданням.
    Покупець
    17.09.2021
    text_comment
    Відчуття, що Flower Essence дійсно спрацювало без вашого відома, є привабливим. Я використовую його до самовираження за допомогою тіла. Я відчуваю, що я відкритий.
    Покупець
    16.02.2022
    text_comment
    Приблизно через рік після пологів ПМС (головний біль, який, здається, розбиває мою голову, і роздратування, з яким я не можу позбутися) раптово посилився, і я переживала, бо не побачила жодного покращення навіть після вживання китайської медицини. Щодо відчуття розчарування, я думаю, що комбінація цього та ГАМК, яку приймають натщесерце, різко покращилася. Після пологів я завжди злилася на чоловіка, але раптом після того, як почала пити, я раптом стала доброю і уважною, і повітря в будинку ніби змінилося. Чи працює це для сексуальної привабливості перед покупкою? Я вагався, але для мене, як для матері, я відчуваю, що це була есенція, яка виявила доброту і тепло моєї дружини. Я вже не відчуваю головних болів, але дивлюся. Гібіскус Ключові слова: жіночність, фізична пристрасть, зцілення сексуальності Позитивні якості: з теплотою та чутливою жіночністю. Тепло душі і пристрасть тіла поєднуються. Неврівноважена: не може привести до само-жіночності. Відсутність тепла і життєвих сил. Вони часто є наслідком минулої експлуатації та зловживання жінкою.
    Покупець
    16.02.2020
    text_comment
    Це продукт, яким я завжди дуже задоволений як смаком, так і якістю. iHerb мені довіряє
    Покупець
    05.07.2018
    text_comment
    Я також відчув відчуття підвищення сили дівчат, про що було написано в огляді. Я використовую його як раз, коли мені потрібна жіноча сила, але якщо використовувати кожен день, мій настрій зміниться настільки, що зміниться характер. (У моєму випадку .) Я завжди ношу штани, але я хочу одягнути сукню. Я? ! Я здивований. (усмішка)
    Покупець
    05.02.2020
    text_comment
    Це суть, яку ми хотіли б, щоб ви спробували, якщо ви відчуваєте складність жити як жінка. Я почав приймати цю есенцію, і мені було весело одягатися. Рекомендується також тим, хто боїться вступити в інтимні стосунки з протилежною статтю.