• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Flower Essence Services, Five-Flower Formula, Flower Essence Combination, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Flower Essence Services
    Код товару: FES-21039
    Наявність: Є в наявності
     ₴1269  ₴1038
    Купити

    Докладно про товар Flower Essence Services, Five-Flower Formula, Flower Essence Combination, 1 fl oz (30 ml) :

  • Herbal Supplement
  • Certified Organic by Oregon Tilth
  • Healing Herbs
  • Dr. Edward Bach's famous formula for stress.

    Рекомендації із застосування

    Four drops in mouth, repeat as needed.

    Інші інгредієнти

    Water, alcohol*, essences of cherry plum (prunus cerasifera), clematis (c. vitalba), impatiens (i. glandulifera), rock rose (helianthemum nummularium), and star of bethlehem (ornithogalum umbellatum) flowers.W

    * Certified Organic ingredient

    W Wild-harvested ingredient

    Water, brandy*, infusions (1:6000) of prunus cerasifera, clematis vitalba, impatiens glandulifera, helianthemum nummularium, and ornithogalum umbellatum flowers(w)

    * Organic and Biodynamic

    (w) wild-harvested in Britain

    Покупець
    30.11.2018
    text_comment
    Я купив його замість рятувального засобу і використав для своїх дітей. Я використовую його, коли у мене проблеми, коли я відчуваю себе емоційно, або коли я переживаю через це, і я відчуваю, що мене обіймають. Я відчуваю, що можу бути оптимістом, ніби мої негативні емоції проясняються.
    Покупець
    25.12.2020
    text_comment
    Тоні готовий експериментувати, але кажуть, що його результати закінчилися, потім він втратив свою зірку, тому що вона в жовтому спирті без конвертера
    Покупець
    24.01.2019
    text_comment
    Я додаю 4 краплі в чай, який даю членам своєї родини, які останнім часом мають проблеми із засипанням, і через кілька днів почуваюся спокійніше. Смак коньяку з консервантом ніжніший, ніж у «П’яти квіток цілющих трав», тож якщо вам не подобається смак алкоголю, я вважаю, що FES Five Flower Essence підійде. Це есенція, яка ніжно притискається до вас, коли ви відчуваєте незручність.
    Покупець
    20.10.2019
    text_comment
    Іноді у мене сильне почуття тривоги, і я використовую це як рятівний засіб у такі моменти. Суть FES високої якості, і я особисто вважаю його ефективнішим, ніж пакетний. Я щасливий, що є багато можливостей. Це книга, яку хочеться завжди мати як оберіг.
    Покупець
    18.12.2018
    text_comment
    Я знаю це і використовую це, тому що я дивуюся і дуже втомлююся, коли мій вихованець має проблеми. Коли я почала ним користуватися і у мого вихованця виникла проблема, я змогла спокійно з нею впоратися.
    Покупець
    17.10.2021
    text_comment
    Раніше купувала квіткову есенцію без спирту, але в неї термін зберігання невеликий. Купила із додаванням спирту. Тримається довго. Оскільки витрата маленька, то вистачає дуже на довго. Після стресу капаю 4 краплі під язик і за п'ять хвилин спокій мені забезпечено. Чудовий препарат. Я такого ефекту навіть не очікувала. Рекомендую спробувати. Нерви треба берегти. Будьте здорові.
    Покупець
    17.05.2022
    text_comment
    Поєднання 5 видів квітів, воно працює в організмі для лікування стародавніх і сучасних психологічних травм. Містить спирт Залийте 4 краплі в гарячий напій, поки спирт не випарується. Ви можете не помітити результатів від першої пляшки і вам знадобиться інший. Безпечний для дорослих, дітей і вагітних жінок без побічних ефектів. Якщо мій коментар вам допоміг, будь ласка, натисніть Так
    Покупець
    17.05.2022
    text_comment
    Поєднання п'яти англійських квіткових есенцій, які сприяють спокою та рівновазі в різноманітних стресових ситуаціях. Ця формула вважається «рятівною» комбінацією через її здатність вирішувати кризові та надзвичайні ситуації. Ця формула була протестована в різних умовах з дуже позитивними результатами. Чудові інгредієнти високої якості. Красива упаковка.
    Покупець
    15.07.2019
    text_comment
    Користуюся вже два тижні.Насправді помітив, що він допомагає заспокоїти стрес і хвилювання. Для використання знадобилося п'ять крапель і смак прийнятний. А тим моїм котам, хто нервує, протріть їм тіло і заспокойтеся вниз.
    Покупець
    12.10.2020
    text_comment
    Фантастика. Хорошої якості, я використовую його або безпосередньо під язик, або я кладу 4 краплі в невелику пляшечку та приймаю блискавку кожні 5-15 хвилин, це допомагає під час травми чи коли відчуваєш себе пригніченим. Легко використовувати. Велика пляшка 30 мл (звичайний бах 10 або 20 мл). хотілося б, щоб вони мали всю есенцію квітів.