• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Flower Essence Services, Fear-Less, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Flower Essence Services
    Код товару: FES-15116
    Наявність: Є в наявності
     ₴1269  ₴1038
    Купити

    Докладно про товар Flower Essence Services, Fear-Less, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30 ml) :

  • Composure & Containment when Challenged by Fear, Anxiety or Panic
  • Herbal Supplement
  • Certified Organic by Oregon Tilth
  • FES Quintessentials
  • For any known condition that provokes fear or anxiety – such as public performance or travel

    For use during any natural disaster or personal calamity. Works well in tandem or alternation with Five-Flower Formula during the most intense and immediate episodes of panic and chaos. To deal with residual stress and ongoing symptoms, use Post-Trauma Stabilizer

    Рекомендації із застосування

    1-2 sprays, 4 times daily in mouth or around body.

    Shake well before use.

    Інші інгредієнти

    Water, alcohol*, flower essences trifolium pratense*, penstemon newberryi-w, valeriana californica-w, berberis aquifolium*, erythranthe guttata (mimulus guttatus)-w, helianthemum nummularium-w, and rosa chinensis viridiflora*- essential oils of bergamot orange*, english lavender, ylang ylang* and cistus ladaniferus*.

    * Certified organic ingredient

    w- Wild-harvested ingredient

    Покупець
    28.08.2021
    text_comment
    Рятівний засіб, який був у мене під рукою, закінчився, тому я купив це на заміну, воно мені більше підходить. Обприскування під час напруженої співбесіди або коли ви хвилюєтесь і не можете заснути допоможе заспокоїти серцебиття, полегшити біль у шлунку та допоможе вам заснути. Здається, це добре працює, коли «страх» є причиною стресу, наприклад страху, тривоги, хвороби та нервозності.
    Покупець
    28.01.2018
    text_comment
    Якщо ви вип’єте його, коли вас охоплює тривога, ви зможете заснути. Я тримаю його біля подушки.
    Покупець
    24.02.2019
    text_comment
    Я використовую його як талісман. Я використовую його під час першої гри тут, а також коли трапляється щось неприємне. Мені подобається тип спрею.
    Покупець
    19.11.2020
    text_comment
    У мене соціальна фобія і продукт мені допоміг Примітка: при пероральному вживанні викликає нудоту
    Покупець
    19.09.2019
    text_comment
    Квіткові есенції FES кілька разів застосовували для сімей, які скаржаться на тривогу та безсоння, і, здається, вони працюютьЯ купив його, тому що побачив на веб-сайті FES, і здавалося, що він добре допомагає зменшити тривогу. Здається, він йому подобається, тому що він використовує його у вигляді спрею в роті перед сном. Думаю повторю, побачивши ситуацію.
    Покупець
    14.08.2019
    text_comment
    Коли я запанікував і мої емоції вийшли з-під контролю, я був здивований, що він діє швидше, ніж китайські трави та рятівні засоби. Коли я розпилював його в стані істерики, мені знадобилося близько 15 хвилин, щоб заспокоїтися і відчути себе краще. Я не думав, що Flower Essence буде так добре працювати. Я був здивований, побачивши, як справи в моїй родині, і з тих пір я використовую його зі своєю сім’єю.
    Покупець
    13.09.2021
    text_comment
    Він використовується для дітей, які тільки -но стали школярами початкової школи. Навіть після того, як літні канікули закінчилися, заняття в Інтернеті тривали деякий час, тому я дуже нервував, що піду до школи після тривалого часу, а оскільки я спочатку був нервовою дитиною . Перш ніж я вранці покинув вхідні двері, Я витер голову. Можливо, це стане полегшенням, але я звикаю до школи і отримую задоволення.
    Покупець
    12.06.2022
    text_comment
    Після панічного розладу я використовую його на своєму ліжку як талісман, щоб запобігти нападам тривоги навіть у незнайомих місцях, наприклад у місцях подорожей. Я використовую його, коли хочу розслабитися.
    Покупець
    04.12.2020
    text_comment
    У мене був панічний розлад і я перенапружився. Перед тим, як вийти або коли мені потрібно говорити публічно, я витираю цим рот і шию безпосередньо перед цим. Це ніби талісман, і я не можу його відпустити.
    Покупець
    03.03.2020
    text_comment
    Це обов’язково для кожного, хто бореться з тривогою. Він працює так само, як спрей Emergency від квітів австралійського куща, але набагато дешевший. Ви можете розпилювати в рот або навколо тіла. Я відчуваю, що це миттєво впливає на мене, коли я відчуваю тривогу. Мені подобається його розмір, і він легко поміщається в будь-яку сумочку. Смак також приємний і немає стороннього присмаку в роті.