• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Fat Snax, Mini Cookies, Double Chocolate, 5 oz (141.7 g)


    Виробник: Fat Snax
    Код товару: FSX-26224
    Наявність: Є в наявності
     ₴858  ₴702
    Купити

    Докладно про товар Fat Snax, Mini Cookies, Double Chocolate, 5 oz (141.7 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 7 Pieces (30 g)
    Servings Per Container: About 4.5
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories170
    Total Fat15 g19%
    Saturated Fat 6 g 30%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol 20 mg 7%
    Sodium 105 mg 5%
    Total Carbohydrate 12 g 4%
    Dietary Fiber 4 g 14%
    Total Sugars 0 g
    Includes 0 g Added Sugars 0%
    Sugar Alcohol 6 g
    Protein4 g
    Vitamin D0.1 mcg0%
    Calcium30 mg2%
    Iron1.1 mg6%
    Potassium130 mg2%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    29.10.2021
    text_comment
    Відкривши пакунок, я виявив, що розмір порції приблизно 10-20 штук. Оскільки він виготовлений із мигдального борошна без глютену, смак страви не дуже хрусткий, але всі вони хрусткі, не солодкі та смак шоколаду дуже сильний, дуже хороші закуски, варто придбати повторно
    Покупець
    29.03.2018
    text_comment
    Якість і смак сировини хороші.Мій улюблений перекус.Інгредієнти натуральні і підходять для здорового харчування.Вага добре запакована.Добове споживання близько 5 юанів.
    Покупець
    25.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти та смак хороші, але приймати його в потрібний час – це здоровіша дієта. Інгредієнти хороші. Упаковка може бути простішою, можна надати більше вибору ваги, а також можна отримати більше інгредієнтів, корисних для організму Ціна також може бути доступнішою.
    Покупець
    24.05.2020
    text_comment
    Хоч він і невеликий, але дуже смачний. Смак шоколаду сильний, і ви відчуваєте цукрову наповнюваність і щастя одночасно щоразу, коли його їсте. Інгредієнти хороші, тож можна їсти, не відчуваючи провини. Я хочу заощадити якомога більше. Будь ласка, залишайте ціну як є!
    Покупець
    17.04.2018
    text_comment
    Якість відмінна, пакет закритий, хороший, смак чудовий і смачний, інгредієнти - невелике печиво, наповнене шоколадом. Його можна використовувати як закуски. Його можна використовувати як дієтичне харчування, яке приносить користь і дає відчуття ситості. Розмір досить середній
    Покупець
    14.07.2018
    text_comment
    Я спробував багато видів кето-ласощів, і це найкраще! Не надто солодкий (я знаю, купив, бо я ласунок), текстура трохи м’яка, як домашня.
    Покупець
    11.09.2018
    text_comment
    Я ніколи не повернуся, щоб купити його знову, на жаль, я не зміг його закінчити . Це певною мірою прийнятно, але це не апетитно їсти
    Покупець
    07.04.2018
    text_comment
    якість досить хороша. інгредієнт чистий. добре для кето. смак як звичайне печиво з шоколадною крихтою. розмір адекватний, але дорогий. пакет в порядку. добре перекусити. корисний для здоров'я. може служити хорошим харчуванням під час дієти. розгляне можливість придбати його знову. я також використовую його після спортзалу
    Покупець
    07.03.2020
    text_comment
    Це не солодко. Текстура трохи сирна, але це неприємне відчуття. Відчуваєте колючість і жування? Я думав, що це дуже Не значні зміни., але мій друг сказав, що це дуже смачно.
    Покупець
    06.03.2020
    text_comment
    Це невелике печиво, але я щасливий, тому що його досить багато. Текстура виглядає трохи вологою, а не хрусткою, але оскільки я отримав продукт, термін придатності якого скоро закінчився, я не знаю, чи була вона спочатку такої текстури, чи він був справді хрустким. На смак воно схоже на смачне шоколадне печиво. Однак, як і очікувалося, важко перевищити 1000 ієн . Я відчуваю, що якщо я куплю його наступного разу, ціна впаде ще трохи.