• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Fat Snax, Almond Flour Crackers, Everything, 4.25 oz (120.5 g)


    Виробник: Fat Snax
    Код товару: FSX-26238
    Наявність: Є в наявності
     ₴878  ₴718
    Купити

    Докладно про товар Fat Snax, Almond Flour Crackers, Everything, 4.25 oz (120.5 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 17 Crackers (30 g)
    Servings Per Container: About 4
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 130
    Total Fat 11 g 14%
    Saturated Fat3.5 g18%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol15 mg5%
    Sodium220 mg 10%
    Total Carbohydrate 6 g 2%
    Dietary Fiber3 g 11%
    Total Sugars0 g
    Includes 0 g Added Sugars
    0%
    Protein5 g
    Vitamin D0 mcg 0%
    Calcium50 mg 4%
    Iron0.6 mg 4%
    Potassium100 mg 2%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    30.10.2022
    text_comment
    Нещодавно я спробував Keto Almond Flour Crackers від Fat Snax зі смаком Everything і був вражений загальною якістю продукту. Інгредієнти, які використовуються, справжні, і немає наповнювачів, що є плюсом. Дизайн упаковки також привабливий і легко відкривається. З точки зору розміру упаковка вагою 4,25 унції (120,5 г) чудово підходить для перекусу. Я також ціную те, що крекери не містять глютену та мають низьку чисту кількість вуглеводів. Смак крекерів був чудовим – приправа Everything додала потрібну кількість смаку. Я знайшов ці крекери чудовим доповненням до моєї дієти з низьким вмістом вуглеводів, і я б точно використовував їх як закуску або навіть як гарнір до салату чи супу. Загалом я настійно рекомендую кето-мигдально-борошняні крекери Fat Snax зі смаком Everything.
    Покупець
    29.06.2021
    text_comment
    Смак мигдалю дуже сильний, він ще хрусткий, але солонуватий, і порція теж велика, і дешевше купити його в спеціальний час.
    Покупець
    27.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти натуральні, смак дуже хороший, порція не велика, хрустка краща
    Покупець
    24.10.2018
    text_comment
    Я купував це багато разів. Його не готують із борошна, тому я можу їсти його без почуття провини, і він корисний людям із алергією на борошно. Коли я роблю такі закуски з мигдальним порошком, вони, як правило, ламаються та легко кришаться, але я часто купую їх, тому що навіть коли я перевозжу їх за кордон, лише близько 10% із них розбиті, і майже жодна з них не сильно зламана. Я завжди тримаю його вдома та в офісі, тому що він м’який на смак, не жирний, низькокалорійний і поживний. Кожен з них також невеликий, тому його легко їсти на роботі. Трохи більше було б добре, але я обов’язково куплю його знову.
    Покупець
    19.10.2020
    text_comment
    Дуже висока ціна за коробку такої ваги, і смак мені теж не сподобався, але зовсім непоганий, просто на мій погляд дорогий і не вартий своїх грошей.
    Покупець
    19.05.2020
    text_comment
    Хрусткий крекер з мигдального борошна. Смак солоніший, ніж я віддаю перевагу. Мені подобається цей смак, але більше віддаю перевагу чеддеру. Якісні інгредієнти, і я можу перекусити на кето. Ціна непогана для кількості, яку ви отримуєте в сумці. Чудово підходить для закусок. Я не відчуваю такий смак мигдалю, як інші марки. Я рекомендую це.
    Покупець
    16.07.2020
    text_comment
    Дуже смачно.Я більше не боюся вплинути на цукор в крові при вживанні перекусів. Куплю знову.
    Покупець
    11.11.2019
    text_comment
    Ці крекери є, безумовно, найкращими кето-крекерами з низьким вмістом вуглеводів на ринку. Вони досить хрусткі, дуже смачні та ситні, без штучного або післясмаку. Деякі рецензенти відзначили, що вони занадто дорогі. Але в порівнянні з іншими кето-крекерами з низьким вмістом вуглеводів ці крекери дуже доступні. На диво, вони смакують краще, ніж будь-які популярні некето-крекери, які продаються в супермаркеті. Я обов'язково куплю їх знову
    Покупець
    10.06.2021
    text_comment
    СМАК: 9/10 Смак цих крекерів - це добре збалансована суміш насіння (насіння льону, кунжуту та маку) з нотками сиру, мигдалю, часнику та розмарину. Це багато різних смаків, але кінцевий результат є ідеальним, і ви відчуваєте себе здоровим і природним із правильною кількістю солі. Вони не схожі на кето-варіант, і я б їв їх замість звичайних крекерів у будь-який час! ТЕКСТУРА: 9/10 Це крекери квадратної форми, здорові та природні. На вигляд і на дотик вони трохи схожі на крекери ручної роботи, але вони дуже добре тримаються разом, тому в пакеті майже не було зламаних крекерів або крихт. У них приємний хрускіт, щось середнє між плоским печивом і тонким крекером, тому вони трохи більш розсипчасті, ніж більшість крекерів, як я думав. Вони не сухі, але й не жирні. У них є кілька насіння. Я б купив ще раз, але не за таку ціну. ️ ОЦІНКА: 9/10 ️
    Покупець
    03.05.2020
    text_comment
    Є трохи олії, не дуже хрустка, і смак нормальний, але через дрібні шматочки легко з’їсти більше за один укус. Наступного разу спробую інший смак.