• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Fat Snax, Almond Flour Crackers, Cheddar, 4.25 oz (120.5 g)


    Виробник: Fat Snax
    Код товару: FSX-26233
    Наявність: Є в наявності
     ₴878  ₴718
    Купити

    Докладно про товар Fat Snax, Almond Flour Crackers, Cheddar, 4.25 oz (120.5 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 17 Crackers (30 g)
    Servings Per Container: About 4
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 130
    Total Fat 11 g 14%
    Saturated Fat4 g20%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol15 mg5%
    Sodium280 mg 12%
    Total Carbohydrate 5 g 2%
    Dietary Fiber 3 g 11%
    Total Sugars
    Покупець
    25.10.2020
    text_comment
    Унікальна текстура крекерів з мигдального борошна! На відчуття він скоріше хрусткий, ніж хрусткий. Що більше ви його їсте, то солонішим воно стає.
    Покупець
    25.09.2021
    text_comment
    Рекомендую!
    Покупець
    25.08.2021
    text_comment
    Він має унікальну текстуру, яка не схожа на пшеничне борошно. Смак сиру твердий, але це не смак сміття, це вологе відчуття, що мигдальне борошно та кокосове борошно м’які та трохи вологі.
    Покупець
    25.08.2019
    text_comment
    Кожен шукає смак сиру з хрустом сухариків. Цей доставив, і це було не так вже й Не значні зміни. Мені подобається співвідношення ціни і якості та досить великий розмір порції для чистих вуглеводів. При цьому я зняв зірку, оскільки вона була надмірно солоною, що негативно вплинуло на смак. Все було добре, але не так добре, як я хотів. Я віддаю перевагу сорту Original Sea Salt, який є моїм улюбленим крекером, доступним на цьому сайті.
    Покупець
    24.02.2020
    text_comment
    Це повторне замовлення, і вони такі чудові! Я НАрешті знайшов кето-закуски, які я ЛЮБЛЮ! Я не міг перестати їсти це і майже закінчив весь пакет. На ваших пальцях не залишилося приправ у вигляді порошку, тому весь сирний аромат знаходиться в самому крекері. Вони такі смачні, і обов’язково замовлю це знову. Але пропозиція додати інші смаки.
    Покупець
    24.02.2018
    text_comment
    Якість хороша, інгредієнти чисті та здорові, це означає, що ви їсте комфортно та підходить для кето-дієти. Смак солодкий, але я відчув, що якби вони збільшили смак молюска, це було б смачніше, тому що я люблю суп з молюсків, він буде концентрованим, його консистенція легка і солодка, якщо хочеться чогось солоного і не хочеться запікати
    Покупець
    22.02.2018
    text_comment
    якість хороша, смак такий хороший, що таке відчуття, ніби я їм звичайні крекери, хоча я шукав щось підходяще для кето-дієти. це ідеальний перекус для тих, хто пропускає такі речі під час дієти. Я не можу сказати, що це дуже корисно для вашого організму, але принаймні вуглеводів мало, тому рівень глюкози не підвищився. для всіх, хто любить крекери, вибирайте це. Я спробував майже все на iherb, і поки що він найкращий. будемо сподіватися, що ціна не підніметься.
    Покупець
    15.09.2021
    text_comment
    Він був на розпродажі, тому я його купив. Мені подобаються сильні смаки, тому я не думав, що це солоне. Я люблю їжу з сухою текстурою, щоб було смачно. Я теж хочу спробувати солодке.
    Покупець
    10.11.2021
    text_comment
    Просто бомба
    Покупець
    02.07.2019
    text_comment
    Крекер дуже смачні! До цього замовляла з морською сіллю, але з чеддером набагато смачніша. Вони менш солоні і хрусткі. Смак сирний, натуральний. Крекери підійдуть людям, які дотримуються дієти кето. Корисне перекушування, можна використовувати замість хліба або сухариків. Склад чудовий, натуральні інгредієнти. Упаковка зручна, все герметично запаковано. Рекомендую! Обов'язково повторю покупку. Думаю ці крекери з чеддером замовлятиму постійно!