• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Farmstay, It's Real Pomegranate Gel Mist, 120 ml


    Виробник: Farmstay
    Код товару: FSY-77139
    Наявність: Є в наявності
     ₴697  ₴570
    Купити

    Докладно про товар Farmstay, It's Real Pomegranate Gel Mist, 120 ml :

    Containing pomegranate components, moisture mist supplies moisture and keeps the skin glossy and transparent with jelly (pudding) like texture that does not slip down but sticks onto the skin and moist instantly when sprayed.

    Рекомендації із застосування

    Shake before using. Spray 20cm away from the face with eyes closed, and gently tap for absorption. Spray frequently when dry, and it can be used before and after putting on the make up.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, dipropylene glycol, alcohol, betaine, bis-peg-18 methyl ether dimethyl silane, xanthan gum, punica granatum fruit extract (100 mg), galactomyces ferment filtrate, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, lilium tigrinum extract, rosmarinus officinalis (rosemary) extract, calcium lactate, phenoxyethanol, peg-60 hydrogenated castor oil, caprylyl glycol, disodium edta, ci 16185, fragrance.

    Покупець
    29.07.2020
    text_comment
    Хороший зволожуючий спрей підходить для будь-якого типу шкіри. Використовую замість тоніка
    Покупець
    29.03.2019
    text_comment
    Я в захваті від цих спреїв, взяла всі варіанти, але особливо сподобалися із секретом равлика та колагеном. Результат справді є, шкіра помітно підтягується та зволожується. Запах теж дуже приємний!
    Покупець
    28.09.2022
    text_comment
    Один з найкращих колагенових гелевих туманів, які я коли-небудь мав. Це допомагає моїй шкірі зволожуватися і виглядати пружною. Має солодкий і не дуже сильний аромат. Перевага цього продукту полягає у зволоженні шкіри, сяючому шкірі! Упаковка була в порядку, деякі з них добре заклеєні стрічкою, а деякі ні.
    Покупець
    27.04.2021
    text_comment
    Сподіваюся, що не викличе алергію, у мене чутлива шкіра
    Покупець
    20.10.2018
    text_comment
    Мені сподобалось!вперше тестую цю марку, вірю, що влітку це буде дуже практично Дуже простий у використанні, дуже приємний аромат! Але я вважаю, що це для легкого зволоження, для практичності, для спекотних днів!
    Покупець
    17.12.2018
    text_comment
    Я знаю, що вони кажуть, що не користуйтеся продуктом, який не є герметичним, але я все одно спробував його, і це було дивовижно, зволожуючи, приємно пахне, що означає, що він, ймовірно, сильно пахне, але моя схильна до акне та чутлива шкіра не постраждала. спробуйте до і після макіяжу, а потім оновіть, як він виглядає протягом тижня, так що поки що це все
    Покупець
    13.09.2021
    text_comment
    Він виглядає рожевим і має солодкий ароматОднак, оскільки за такою ціною це туман, який проникає, я рекомендую і колаген, і гранат!
    Покупець
    13.09.2021
    text_comment
    Він виконує свою функцію зволоження шкіри, це третє, що я купую з цієї лінії, і мені сподобався чудовий аромат цієї версії.
    Покупець
    12.08.2022
    text_comment
    Останнім часом дуже суха погода. У мене комбінована шкіра з невеликою сухістю. Після вмивання обличчя двічі розбризкуйте його на все обличчя та шию або після нанесення крему для обличчя. Я відчуваю, що моя шкіра повна та зволожена протягом дня, і немає відчуття стягнутості. Особливо мені подобається його аромат і якість. Насичений, такий зручний! Але сопло в горловині пляшки важко розпилювати, я перелив його в іншу порожню пляшку, щоб використовувати
    Покупець
    03.05.2022
    text_comment
    По-перше, запах дуже приємний. Якість дуже хороша. Розмір чудовий. Для чутливої шкіри це займає дуже багато часу, а також висока гідратація. Я маю на увазі, що взимку, шкіра не протирається Упаковка велика.