• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Fairhaven Health, CountBoost for Men, 60 Capsules


    Виробник: Fairhaven Health
    Код товару: FHH-00018
    Наявність: Є в наявності
     ₴1841  ₴1507
    Купити

    Докладно про товар Fairhaven Health, CountBoost for Men, 60 Capsules :

  • Designed To Be Taken with FertilAid® for Men
  • Designed to Support Sperm Count
  • Contains Key Vitamins, Antioxidants, and Botanicals
  • Dietary Supplement
  • One Month Supply
  • A comprehensive formula containing Maca, Ashwagandha, CoQ10, Vitamin B12, and Glutathione, CountBoost is designed to provide ingredients most well-known to support sperm count as part of a healthy lifestyle.

    CountBoost is designed to be taken in conjunction with FertilAid for Men to support sperm count.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement, take 2 capsules daily with food.

    Інші інгредієнти

    Vegetable capsule, (hypromellose), rice flour, magnesium stearate, silicon dioxide.

    Made in the USA of Imported and domestic ingredients.

    Попередження

    Caution: Keep out of reach of children. For adults only. If you have a pre-existing medical condition, please consult a doctor before use. If tamper seal is broken or missing, do not use. In case of accidental overdose, call a poison control center immediately.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Capsules
    Servings Per Container: 30
    Amount Per Serving% Daily Value
    Vitamin C (as ascorbic acid)500 mg556%
    Riboflavin15 mg1154%
    Niacin (as inositol hexanicotinate)25 mg NE156%
    Vitamin B12 (as methylcobalamin)500 mcg20833%
    Proprietary Blend
    Maca (root), d-Ribose (Ashwagandha) (Withania somnifera) extract (root) (standardized to 2.5% withanolides), Panax ginseng extract (root), Mucuna pruriens extract (seed), CoEnzyme Q10 (ubiquinone), L-Glutathione Reduce.
    850 mg**
    ** Daily Value not established.
    Покупець
    30.12.2020
    text_comment
    Товар прийшов раніше очікуваного; мій чоловік почав їсти кілька днів тому, і він сказав, що колір його сечі жовтіший, ніж зазвичай. Я не знаю, чи це пов'язано з Count Boost чи FetilAid, це займе щоб отримати коментар до продукту
    Покупець
    26.11.2021
    text_comment
    Використовую в комплексі з іншими таблетками цієї серії. Для ефекту необхідно приймати не менше 3 місяці. Результат варто дивитися за допомогою аналізів.
    Покупець
    25.09.2021
    text_comment
    Рекомендую!
    Покупець
    24.07.2019
    text_comment
    Корисний і дає силу і красу чоловікові Більше вітамінів велика користь Рекомендується чоловікам, які хочуть більше енергії Мені дуже сподобався продукт і дуже рекомендую його всім, хто хоче збільшити своє тіло та здоров'я та шукає користь і зміцнює всі частини тіла.Дуже чудовий продукт, який підвищує репродуктивну енергію і допомагає цьому.
    Покупець
    22.10.2020
    text_comment
    Дуже багато надій було на цей препарат і загалом на всю серію для відновлення репродуктивної системи у чоловіків. Але, на жаль, пропивши курс і не один, це зовсім не допомогло. Склавши впермограму, чоловік побачив, що жодних результатів взагалі не сталося.
    Покупець
    20.05.2019
    text_comment
    Купила чоловікові, і після тижня їсти, на другий день стало дуже тепло, руки і ноги були холодними, але стали теплими. За один раз придбав один і той же тип FertilAid, Count, Moutility, без жодного дискомфорту. Він сказав, що під час сечовипускання воно було більш сильним і спробував би перевірити, чи допоможе це під час статевого акту.
    Покупець
    19.07.2019
    text_comment
    Користувалася тиждень і в мене все добре, я ні на що не скаржуся, по дві таблетки щодня.після цього я хотіла побачити результат під час статевого акту, що я помітила, що час еякуляції триває більше ніж дві хвилини, майже. і прекрасне відчуття під час еякуляції,,. я відчув вібраційний рух, який не був нормальним під час еякуляції. Я чекав, поки він позбудеться сперми. Я відчував, що випромінюю сперму, яка мала вийшло близько півкілограма. Моя дружина не зрозуміла, що сталося. Після цього вона приховала це від мене назавжди, бо боялася, що це вплине на мене в майбутньому. Вона сказала мені, що нам потрібно. Будьте природними, краще .
    Покупець
    17.12.2018
    text_comment
    Я зробив аналіз сперми перед використанням таблеток, і число було дуже низьким, і після 3 місяців використання для всіх 3 типів руху, кількості, Firtilaid і багатьох добавок, я повторно проаналізував і виявив число, близьке до попереднього і аномалії зросли. На жаль, потім я провів аналіз усіх вітамінів і виявив, що вміст вітаміну B6 дуже високий, ніж зазвичай. Решта вітамінів на нормальному рівні, а гормон тестостерон на нормальному рівні. Сподіваюся, кожен, хто використовує ці вітаміни робить аналіз сперми і робить аналіз на вітаміни, а також перевіряє варикоцеле, роблячи рентген. Я перестав приймати його зараз
    Покупець
    12.03.2021
    text_comment
    Спробую по дешевше.
    Покупець
    11.01.2021
    text_comment
    Добавка має гарний склад ,є всі необхідні вітаміни та амінокислоти. Пропив декілька баночок але нажаль бажаного результату немає. Треба пробувати, можливо комусь допоможе. Приймав у комплексі з FertilAid та Motility Boost