• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • EVLution Nutrition, ENGN Pre-workout Engine, Blue Raz Flavor, 9 oz (255 g)


    Виробник: EVLution Nutrition
    Код товару: EVL-02528
    Наявність: Є в наявності
     ₴2539  ₴2077
    Купити

    Докладно про товар EVLution Nutrition, ENGN Pre-workout Engine, Blue Raz Flavor, 9 oz (255 g) :

  • Intense Energy
  • Maximum Focus
  • Amplified Pumps
  • Explosive Power
  • 30 Servings
  • Naturally and Artificially Flavored
  • ENGN® Pre-Workout, When Combined With Regular Training, Is Engineered to Support:

  • Training Harder
  • Strength
  • Focus
  • Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement, take 1 scoop with 8 oz (236 mL) of cold water 15-30 minutes before training. To avoid sleeplessness, do not take within 4 hours of sleeping.

    Інші інгредієнти

    Citric acid, natural and artificial flavor, sucralose, silica, acesulfame potassium, FD&C blue 1.

    Product contains 300 mg of total caffeine per serving.

    Попередження

    Not for use by those with pre-existing medical conditions- those taking any medications- those under the age of 18- those who are caffeine, niacin or Beta-Alanine sensitive or women who are contemplating pregnancy, pregnant or nursing. Consult your physician prior to using this product if you are taking any prescription or over-the-counter medications or supplements. Do not use this product if you are at risk or are being treated for any medical condition including, but not limited to: high or low blood pressure- cardiac arrhythmia- stroke- heart, liver, kidney or thyroid disease- seizure disorder- psychiatric disease- diabetes- difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking a MAO Inhibitor. Discontinue use and consult your healthcare professional if you experience any adverse reaction to this product. Keep out of reach of children. Do not exceed recommended serving size or suggested use for any reason. Discontinue use 2 weeks prior to surgery.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 scoop (8.5 g)
    Serving Per Container: 30
    Amount Per Serving%DV
    Niacin (as niacinamide) 35 mg219%
    Vitamin B6 (as pyridoxine HCI)2 mg118%
    Folic Acid800 mcg200%
    Vitamin B12 (as cyanocobalamin)25 mcg1,042%
    Choline200 mg36%
    Creatine Monohydrate2,000 mg
    Beta-Alanine 1,600 mg
    ENGN® Mind-to-Muscle Matrix Proprietary Blend
    Betaine Anhydrous, Choline Bitartrate, L-Tyrosine, Agmatine Sulfate Caffeine Anhydrous, VitaShure® Caffeine (provides 60% active caffeine), Mucuna Punica Extract, Theobroma cacao extract (std. min. 20% theobromine) (seeds), L-Theanine, Huperzia Serrata Extract (std. min. 1% Huperzine A), (club moss), BioPerine® (Piper Nigrum Extract std. to 95% Piperine)
    2,562 mg
    Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
    †Daily Value not established.


    Покупець
    30.08.2020
    text_comment
    Хороша якість, ідеальний смак. Збалансоване дозування з достатньою кількістю креатину, що чудово! Його ефективно використовувати, коли ви втомилися після довгого дня і не відчуваєте бажання тренуватися.
    Покупець
    27.06.2021
    text_comment
    Смак не найкращий, але мені подобається кількість кофеїну, яку ви отримуєте з 1 ложки. Варто спробувати і подивіться, як це вам сподобається
    Покупець
    26.02.2020
    text_comment
    Це перший раз, коли я приймаю Engn,. і я був здивований якістю інгредієнтів. чистоти та ефективності продукту, бренд, який дуже відомий виробництвом добавок найвищої якості та надійності. Обов'язково куплю ще. Це значно покращило якість та інтенсивність моїх тренувань, гарантує хорошу дозу чистої енергії, зосередженість на повтореннях і той насос, який гарантує ще одне повторення.
    Покупець
    23.01.2018
    text_comment
    Якщо вип’єте його перед тренуванням м’язів, ви відчуєте себе натхненним і працюєте. Він пахне трохи лікарським, але він був найсмачнішим серед синіх малинових ароматизаторів, які продаються деінде. Продукти тут дешеві, а вміст хороший, тому я хотів би придбати їх знову.
    Покупець
    20.11.2018
    text_comment
    Мені подобається смак, легко п’ється, в результаті підвищується енергія, але викликає відчуття мурашок, які мені не подобаються. але це добре за таку ціну. Мені подобається, що він синій.
    Покупець
    17.11.2021
    text_comment
    Вирішив написати після використання. П'ю вранці після легкого сніданку. Бовтаю в шейкері. Шейкер тут на сайт теж купив у розділі """"Спробуй за 1 долар"""". 1 чайна ложка та грам 150 води. Тема. Смачно і смак такої лимонади. Якщо газ додати, то взагалі бомба або з тією ж газованою водою змішати. За відчуттями ну так є трохи бадьоряка та енергії. Загалом прикольна річ. За акціями у знижки можна брати. Рекомендую.
    Покупець
    14.02.2021
    text_comment
    Дієтичні стандарти споживання для Японії не встановлюють стандартне значення для споживання кофеїну. Якщо поглянути на закордонні країни, здається, що є багато місць, де добова доза становить 400 мг для дорослих і 200 мг для вагітних жінок. Оскільки японці мають маленьке тіло, здається, краще обмежити добове споживання до 300 мг для дорослих і 150 мг для вагітних жінок. Рекомендується обмежити кількість кофеїну, який ви споживаєте за один раз, максимум до 200 мг. Одна мірна ложка цієї добавки містить 300 мг, тому я думаю, що це забагато для одноразової дози.
    Покупець
    13.03.2020
    text_comment
    Це найкращий препарат, що я бачила Підвищується заряд енергії, інтенсивність тренування, і результат вас порадує.
    Покупець
    06.07.2022
    text_comment
    перші кілька разів, коли я його приймав, я відчував поколювання в шкірі, він зігрівав моє тіло. Але оскільки він у мене вже є, я можу його взяти, для мене це нормально. Між ним і прокляттям прокляття краще. Я купив його, щоб спробувати, тому що ціна була хороша.
    Покупець
    06.04.2022
    text_comment
    Потрібно вживати амінокислотні комплекси під час схуднення, щоб зберегти м'язову масу та прискорити процес розщеплення жиру. За рахунок швидкості засвоєння амінокислоти працюватимуть краще, ніж протеїнові комплекси.