• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Eveline Cosmetics, Advance Volumiere, Eyelashes Concentrated Serum 3 In 1, 0.35 fl oz (10 ml)


    Виробник: Eveline Cosmetics
    Код товару: ECC-33755
    Наявність: Є в наявності
     ₴817  ₴668
    Купити

    Докладно про товар Eveline Cosmetics, Advance Volumiere, Eyelashes Concentrated Serum 3 In 1, 0.35 fl oz (10 ml) :

  • bio Restore Complex™
  • Dermatologically Tested
  • Cruelty Free
  • Innovative concentrated eyelashes serum Advance Volumiere 3 in 1 combines the features of restoring serum, hair growth activator and mascara primer. Patented bio Restore Complex™ contains concentrate of selected ingredients ensuring deep regeneration, restoration and protection of hair structure. Specially designed flexible brush and satin texture of the serum make that your look will immediately have hypnotizing power.

    The product is ophthalmologically tested, fragrance free. Recommended also for people wearing contact lenses and with sensitive eyes.

    Рекомендації із застосування

  • Use as mascara primer, applying the product onto cleansed and dry eyelashes prior to make-up.
  • Use as restoring serum, applying the product daily before bedtime onto dry and cleansed eyelashes.
  • Інші інгредієнти

    Water, paraffin, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, copernicia cerifera cera, stearic acid, bis-peg-12 dimethicone beeswax, propylene glycol, glyceryl behenate, triethanolamine, cetearyl alcohol, ceteareth-20, hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol, dmdm hydantoin, panthenol, hydrolyzed soy protein, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, butylene glycol, propylparaben, edta, sodium hyaluronate.

    Покупець
    28.11.2021
    text_comment
    Використовується як праймер або як сироватка для вій, має білий колір до повного висихання, колір стає прозорим, сподіваюся, стане в нагоді :)
    Покупець
    28.08.2019
    text_comment
    Кльова річ. Реально вії стали гарнішими, і не стирчать у різні боки, використовую вранці та ввечері, покручує… спочатку наносиш і вій Бєлік, але поступово не впадає у вічі. Так само я пробувала використовувати разом з маскарою-була приємно здивована, красиво виглядають, не налипаюче і що головне легко потім змивати, не потрібно терти як було раніше. Дівчатка рекомендую! Реально працює, ще додатково використовую сироватку на рициновій олії на ніч вії та брови, разом краще! Та й вітаміни для волосся, теж дають ефект.
    Покупець
    28.05.2022
    text_comment
    Подивіться, мої вії не короткі та чіткі. Чесно кажучи, перед сном і прокиданням я виявляю їх вищипаними, а в здорових випадках я їх виявляю. Ого, з цим продуктом я не відчула чіткої та очевидної різниці довжина або щільність. Це приємно для рутини та стверджує, що залишає вії гарної якості та вигляду, але я не побачив відчутних результатів, і ні, у мене не було ореолів під очима або навколо них, я повернусь і куплю їх ще раз і дайте йому шанс
    Покупець
    19.07.2019
    text_comment
    Користувалася мало, але як тільки одягла, то відчула, що вії випали. Не знаю, чи ні. Користуюся ще раз і переконаюся, але приємно, коли накладаєш, ніби тушшю намазала
    Покупець
    17.07.2019
    text_comment
    Користуюсь два тижні, використовую щодня, аромату немає, текстура як у туші, вії підкручуються. покриває добре, але має невеликі білі відтінки і хорошої якості. Розмір 10 мл і я поки що не бачу, щоб вії стали довшими, але його склад змушує рости за відгуками, я буду використовувати його і далі, щоб помітити цю користь, і його упаковка проста картонна з інструкцією та рекомендаціями. Я продовжуватиму використовувати його та надсилатиму більше коментарів.
    Покупець
    14.08.2019
    text_comment
    Коли я користуюся цим, мої вії стають міцнішими . Мені подобається. Я тільки починаю його використовувати і не знаю, чи виросте він, але якщо використовувати його після підняття плойкою для вій, він збереже завиток. Однак я трохи розчарований тим, що мої очі сухі, мабуть, тому, що я контактую.
    Покупець
    10.02.2019
    text_comment
    Я відчув, що значення «зміцнення, потовщення» ефективніше, ніж «збільшення»! Я відчував, що кожна вія міцна, і я думав, що кількість вій збільшиться. Рекомендовано для тих, у кого вії пошкоджені накладними віями або хімічною завивкою!
    Покупець
    07.03.2020
    text_comment
    Замовила, але не очікувала, що за тиждень виростуть вії, Замовила через ціну, не очікувала шаленого результату, особливо якщо є нагода і ти не знаєш як наносити вії, а потім туш, ти кажеш склад ???
    Покупець
    07.02.2019
    text_comment
    Я відчуваю, що це допомагає моїм віям рости довшими. Немає відчуття липкості, і білий колір після нанесення зникне, тому його також можна використовувати як праймер для вій. Розмір відповідає ціні, яку ви за нього платите. Запаху немає, якість і упаковка хороша. Зрештою, це гарна покупка
    Покупець
    06.02.2019
    text_comment
    Я вперше бачу цю марку. Я шукала сироватку для вій, і це продукт, який мав найкраще співвідношення ціни та якості. Розмір трубки великий порівняно з іншими марками. Крім того, це 3 в 1. Ми побачимо ефективність у довгостроковій перспективі.