• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Eucerin, крем для обличчя проти зморшок з коензимом Q10, 48 г (1,7 унції)


    Виробник: Eucerin
    Код товару: EUC-63413
    Наявність: Є в наявності
     ₴1161  ₴950
    Купити

    Докладно про товар Eucerin, крем для обличчя проти зморшок з коензимом Q10, 48 г (1,7 унції) :

  • Рекомендовано дерматологами
  • Компанію засновано в 1900 році
  • Експерти по догляду за чутливою шкірою
  • Дерматологічний догляд за шкірою
  • Поживний склад з коензимом Q10 зміцнює і зволожує шкіру, надаючи їй м'якість і гладкість.

    Вже понад 100 років компанія Eucerin є піонером в області інновацій у сфері догляду за шкірою, сьогодні дерматологи визнають нас і довіряють нам як одному з провідних і найбільш рекомендованих брендів. Наші продукти призначені для захисту, відновлення і поліпшення здоров'я шкіри. Вони дарують вам і вашій родині почуття впевненості, яке дає сяюча, здорова шкіра.

    Крем для обличчя проти зморшок з коензимом Q10 від Eucerin — це зволожуючий крем проти зморшок, призначений для сухої і чутливої ​​шкіри. Він не викликає роздратування і м'яко зменшує зморшки, а також ознаки старіння.

  • Візуально зменшує дрібні і глибокі зморшки за 5 тижнів
  • Зміцнює і зволожує шкіру, надаючи їй м'якість і гладкість
  • Можна використовувати окремо або під тональну основу
  • Без аромату, без спирту, не сприяє виникненню комедонів
  • Що таке коензим Q10? Коензим Q10 природним чином міститься в організмі, забезпечуючи захист від старіння. З віком кількість коензиму Q10 в шкірі зменшується.

    Крем для обличчя проти зморшок з коензимом Q10 Eucerin допомагає відновити запаси цього природного ферменту, необхідного для здорового вигляду шкіри. У поєднанні з вітаміном Е і бета-каротином він утворює ефективний антиоксидантний комплекс, що забезпечує захист від руйнівного впливу вільних радикалів.

    Рекомендації із застосування

    Нанесіть на шкіру обличчя та шиї. Використовуйте вранці та ввечері.

    Інші інгредієнти

    Вода, гліцерин, етилгексил кокоат, гідрогенізовані кокогліцериди, стеариловий спирт, бутиленгліколь, цетиловий спирт, каприловий/каприновий тригліцерид, олія ши (Butyrospermum parkii), гліцерил стеарат цитрат, октилдодеканол, токоферилацетат, убихинон, біотин, біосахаридна камедь-1, аскорбілфосфат натрію, кукурудзяна олія (Zea mays), бета-каротин, токоферол, 1,2-гександіол, карбомер, гідроксид натрію, тринатрієва ЕДТК, дегідрооцтова кислота, феноксиетанол.

    Попередження

    Попередження. Зберігати в недоступному для дітей місці. Лише для зовнішнього застосування. Запобігати потрапляння в очі. У разі виникнення подразнень припиніть використання продукту.

    Покупець
    30.06.2019
    text_comment
    Крем для обличчя проти зморшок з коензимом Q10 підійшов мені в данную пору року.
    Використання цього засобу сприяє зволоженню чутливої шкіри.Текстура крему приємна для обличчя.Якість та склад підходять для мого віку.Запах крему свідчить , що перевага надається натуральним компонентам.
    Розмір баночки з кремом компактний, але достатній в комплексі з нічним кремом проти зморшок
    Покупець
    27.03.2022
    text_comment
    Брала пару денний та нічний. Гарно поглинається шкірою, приємний запах, шкіра після використання підтягнута і має доглянутий вигляд. При використанні під макіяж на моїй шкірі не скручувався і не плив. Доволі непоганий крем. Може через деякий час і повторю свою покупку.
    Покупець
    25.09.2021
    text_comment
    Рекомендую!
    Покупець
    23.03.2021
    text_comment
    спробувала вперше, користуюсь не довго,але вже бачу результат і мені він подобається,текстура не липка -легка,швидко поглинається шкірою,шкіра стає зволожена,більш упруга та ніби і зморшки дрібні прибирає,запах дуже легкий і приємний,не очікувала хорошу якість за низькою ціною,упаковка достатньо велика,стандартна я б сказала,але вистачить на довго,
    Покупець
    21.12.2021
    text_comment
    Взяла набір з двох кремів! це зволожуючий крем проти зморшок, створений спеціально для сухої та чутливої ​​шкіри. Його спеціально розроблена формула не викликає подразнення і зменшує кількість зморшок та ознак старіння. Візуально зменшує дрібні та глибокі зморшки за 5 тижнів. не сприяє виникненню комедонів. Рекомендації щодо застосування: Наносите на обличчя та шию. Використовуйте вранці та ввечері.
    Розмір баночки великий, використання продукту мінімальне.
    Запах нейтральний, дуже ніжна і приємна текстура.
    Покупець
    20.07.2020
    text_comment
    Хороший крем, для досягнення максимального ефекту потрібно використовувати регулярно . Гарно зволожує, шкіра має гарний сяючий ефект та значно менше зморшок
    Покупець
    20.04.2019
    text_comment
    купую вдруге. мені 32, шкіра ближче до сухої, крем на зимовий/демисезонний час підійшов ідеально. зволожує, живить, шкіра не стягнута, макіяж лягає рівно. закриваю ним сироватку з колагеном, так найбільше подобається. пори не забиває, жодних подразнень. користуюся десь місяця два. консистенція масляна, плівки після нанесення немає, запах теж майже відсутній. повторю однозначно
    Покупець
    19.03.2022
    text_comment
    Прекрасний крем, добре зволожує, текстура хороша, не липкий. Спробувала вперше. До цього користувалася іншою маркою. Думаю ще про сироватку і нічний крем з цієї серії. Для моєї сухої чутливої шкіри підійшов ідеально. Запах нейтральний, без всяких ароматизаторів і тп. Склад крему хороший, використання економне, буде добре зволожувати як в холодну так і в теплу пору року
    Покупець
    16.07.2019
    text_comment
    Користуюсь кремом приблизно три тижні, вже бачу невеликий ефект. Шкіра стала більш пружною, і наче й справді зморшки зменшилися, але такого періоду ще недостатньо, щоб побачити справжній результат. Текстура приємна, запаху майже немає. Однозначно куплю ще як мінімум одну баночку. Реуомендую!
    Покупець
    15.10.2021
    text_comment
    Раніше часто користувалася кремом цієї фірми, але з іншої серії. Купувала його на іншому сайті, тут на жаль того немає, знаючи якість продуктів цієї марки і зважаючи на невелику ціну крема тут, вирішила спробувати і цю серію. Вцілому кремом задоволена -результат від використання гарний, єдиний мінус особисто для мене - крем трішки жирнуватий, хоча досить швидко поглинається. Має приємний запах. Розмір упаковки звичайний, як
    для крема.