• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Etude, Soon Jung, pH 6.5 Whip Cleanser, 5.07 fl oz (150 ml)


    Виробник: Etude
    Код товару: ETU-02153
    Наявність: Є в наявності
     ₴1342  ₴1098
    Купити

    Докладно про товар Etude, Soon Jung, pH 6.5 Whip Cleanser, 5.07 fl oz (150 ml) :

  • Since 1988
  • Pure & Mild
  • Improvement
  • Whipped cream-textured cleanser with weakly acidic bubbles for moisturizing facial cleansing.

    Low-irritant, weakly acidic: The weakly acidic formula similar to skin's lipid film comforts skin without any taut feel even after facial cleansing.

    Contains 'Panthensoside™ : Soothes irritated skin with panthenol and madecassoside.

    Firm gentle bubble cleanser: Provides gentle cleansing without stress by reducing friction on skin.

    Рекомендації із застосування

    Apply 2-3 pumps on wet face, gently massage, and wash off with lukewarm water.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, sorbitol, propanediol, lauryl glucoside, disodium cocoyl glutamate, panthenol, citric acid, glyceryl caprylate, ethylhexylglycerin, madecassoside, butylene glycol, tocopherol, camellia sinensis leaf extract

    Попередження

    1. Avoid contact with eyes, wash your eyes thoroughly with clean water in case of eye irritation. 2. Beware of slipping by cosmetic spilled on the floor, clean immediately. 3) if any irritation occurs, stop using.

    Покупець
    31.03.2020
    text_comment
    Це класний бренд і всі засоби по догляду супер, класно що захищає бар’єр
    Покупець
    28.10.2022
    text_comment
    Ніжна пінка для обличчя, не сушить. Чередую з іншими продуктами для вмивання. Рекомендую для догляду за молодою та зрілою шкірою.
    Покупець
    26.12.2019
    text_comment
    цей миючий засіб хороший і ніжний для чутливої шкіри. Особисто це нічого """"вау"""", і я не розумію ажіотажу за цим. незважаючи на це, він виконує свою роботу, що для мене достатньо добре. Я теж не думаю, що викуплю його. розмір і упаковка хороші. ви отримуєте багато продуктів, яких вам вистачить на місяць або більше.
    Покупець
    26.07.2019
    text_comment
    Чудовий засіб для вмивання ! Не стягує шкіру, добре та м’яко очищає ! Для всіх типів шкіри !
    Покупець
    25.05.2022
    text_comment
    Подобається очищення, моя комбі шкіра не стягнута, але хорошого зволоження потребує. Піниться.
    Покупець
    15.02.2022
    text_comment
    Привабливість пінного типу полягає в тому, що як тільки ви починаєте його використовувати, ви не можете кинути його. ETUDE надійний, оскільки м’який до шкіри, тому навіть люди з чутливою шкірою можуть бути впевнені. Після прання він не гладкий і є природним ( ^^ ) Варто хвилюватися, що це можна сказати для всіх типів піни, але для того, щоб вона пінилася, вона повинна бути трохи вологою. Тому показники витрат будуть гіршими. Крім того, значення PH описано як 6,5, але під час вимірювання була помилка з 5,8. Однак це слабша кислота, ніж нейтральна (значіння PH 6,5 ~ 7,5), тому це приємна помилка (-^^ *) Оскільки шкіра слабокисла, рекомендується мити її із значенням pH, яке буде якнайближче до шкіри, наскільки це можливо. Якщо ви хочете позбутися від забруднень, використовуйте м’яколужний засіб для очищення обличчя. Я використовую м’яколужний засіб для миття обличчя, мило для тіла та шампунь лише раз на тиждень.
    Покупець
    14.12.2019
    text_comment
    Здається не погано.
    Покупець
    13.03.2019
    text_comment
    Я використовував більшість продуктів з лінії Soon Jung і клянуся цим! Я маю справу з багатьма проблемами, пов’язаними з висипом, зараз я наближаюся до менопаузи. Незабаром продукти Jung допоможуть мені впоратися з ними, і всі вони не мають запаху! Тим не менш, цей миючий засіб мені підходить. Я не дуже впевнений, що це має якісь додаткові переваги, і добре чистить.
    Покупець
    12.10.2018
    text_comment
    Мені щойно виповнилося 40 років, і тепер я маю комбіновану шкіру, яка суха (а не жирна, як це було раніше). Тож я знайшов цей продукт під час полювання на м’який, ніжний миючий засіб, який не видалятиме надто багато натурального жиру шкіри та не залишатиме на мені сухих лущиться ділянок шкіри. Треба сказати, що в цьому плані цей продукт набагато кращий за всі попередні миючі засоби, які я пробувала. Тепер він не є «зволожуючим» сам по собі, але він досить м’який, щоб не повністю видалити олії з моєї сухої чутливої шкіри. Мені також подобається, що він містить прості інгредієнти, які дбайливо впливають на шкіру, і, звісно, консистенція піни робить його дуже легким і зручним у використанні як для вмивання обличчя, так і для зняття макіяжу (особливо навколо очей)! Я можу буквально стерти всю свою туш кількома м’якими рухами цієї піни по очах, використовуючи лише кінчики пальців! У будь-якому випадку, я б однозначно рекомендував цей засіб для миття обличчя, якщо у вас комбінована до сухої шкіри, як у мене (я щойно знову замовив це знову вдруге)! Зауважте, що вам може знадобитися легкий зволожуючий крем перед нанесенням макіяжу, залежно від того, наскільки суха ваша шкіра. Іноді я вважаю, що мені потрібен зволожуючий крем, іноді – ні. Це залежить лише від дня. Також я повинен зазначити, що я живу в дуже вологому, субтропічному кліматі в Новому Орлеані, тому, можливо, тому я іноді можу втекти, не наносячи зволожуючий крем після вмивання. Ваш пробіг може відрізнятися в залежності від клімату, де ви живете! (Будь ласка, поставте мені великий палець, якщо мій огляд був для вас корисним! Дякую!)
    Покупець
    11.10.2022
    text_comment
    Обличчя не сушить. Без аромату. Дозатор працюючий. Чередую з іншими продуктами для вмивання.