• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Erin Baker's, Ultra Protein Granola with Pea Protein, Peanut Butter, 12 oz (340 g)


    Виробник: Erin Baker's
    Код товару: ERI-00502
    Наявність: Є в наявності
     ₴956  ₴782
    Купити

    Докладно про товар Erin Baker's, Ultra Protein Granola with Pea Protein, Peanut Butter, 12 oz (340 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/2 cup (60 g)
    Servings Per Container: About 6
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories280
    Total Fat12 g15%
    Saturated Fat1.5 g8%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium190 mg8%
    Total Carbohydrate33 g12%
    Dietary Fiber5 g18%
    Total Sugars9 g
    Includes 8 g of Added Sugars
    16%
    Protein11 g
    Vitamin D 0 mcg0%
    Calcium90 mg 6%
    Iron3.4 mg 20%
    Potassium200 mg4%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    30.04.2020
    text_comment
    Це гранола з великою кількістю горохових білкових чіпсів і великою кількістю їжі. Підсолоджувачем є сироп з коричневого рису, тому солодкість скромна, і ви можете відчути смак бобів, і це дуже смачно. Він має сильний арахісовий смак, але не такий насичений, як масло. Я думаю, що це чудово, тому що ви можете отримати 11 г білка в одній порції. Ціна прийнятна і дуже приємна.
    Покупець
    24.10.2019
    text_comment
    Ця гранола ідеально підходить для тих, хто любить арахісове масло і менше солодкого. У порівнянні з іншими продуктами цієї ж марки, це вид з додаванням білка, але він був дуже смачним без будь-яких особливостей. Це було смачно як є, так і в суміші з йогуртом. Солодкість досить помірна, щоб деякі люди відчували себе незадовільно, тому я вважаю, що добре регулювати її за допомогою меду.
    Покупець
    23.02.2020
    text_comment
    Це помірно смачна гранола~ Але вона не має хрусткого смаку, і вона трохи волога. Я змішую його з кашею з коричневого рису і їм ~
    Покупець
    20.08.2022
    text_comment
    Оскільки це досить затверділа гранола, її необхідно міцно розжувати і з'їсти. Занадто солодкий для мене, але смак арахісового масла такий смачний. Це хороший продукт, оскільки ви можете легко отримати білок.
    Покупець
    17.10.2019
    text_comment
    Їх важко знайти в магазинах у різноманітній упаковці з цими смаками. Ціна відмінна, і вони були свіжі. Будь-хто каже, що вони були надто розсипчастими, так завжди було, це не тільки в Amazon. Мені подобається, наскільки вони легкі та розсипчасті. Супер хрустка смакота!
    Покупець
    10.12.2021
    text_comment
    Пробую різні граноли на iherb. Гранола типу, щоб їсти вперше. Це просто арахісове масло, і воно має солонуватий смак, якого немає в інших гранолах. Коли ви жуєте його, ви також можете відчути смак і солодкість арахісового масла. Текстура також унікальна, волога та хрустка, тож у вас можуть бути різні смаки. Рекомендовано людям, які люблять арахісове масло і не люблять солодке.
    Покупець
    09.11.2018
    text_comment
    Я купив це, тому що в ньому високий вміст білка, але я не думаю, що він призначений для контролю ваги, оскільки він містить багато калорій.
    Покупець
    09.07.2021
    text_comment
    Смак арахісового масла сильний і смачний. Він більш м’який, ніж я думав, і навіть невелика кількість приносить задоволення. Він містить багато білка і поживний, що робить його ідеальним для напруженого ранку.
    Покупець
    09.07.2021
    text_comment
    Смак арахісу дуже ароматний, їсти неНе значні зміни., я вдома в йогурті, щоб разом їсти, думаю, він більше підходить
    Покупець
    08.04.2019
    text_comment
    Я б дав смаку 10/10. Він і солоний, і солодкий. Висока якість смаку. Є 6 порцій у контейнері з 11 г протеїну кожна, тож це 66 г білка в пакеті — тут використовуються інгредієнти з високим вмістом білка. Сумка була трохи більшою, ніж я очікував, але ціна для мене трохи висока, тому я, ймовірно, відтепер купуватиму її лише на розпродажі. Досі зовсім не розчарований.