• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Erin Baker's, Homestyle Granola with Ancient Grains, Double Chocolate Chunk, 12 oz (340 g)


    Виробник: Erin Baker's
    Код товару: ERI-00507
    Наявність: Є в наявності
     ₴924  ₴756
    Купити

    Докладно про товар Erin Baker's, Homestyle Granola with Ancient Grains, Double Chocolate Chunk, 12 oz (340 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/2 cup (60 g)
    Servings Per Container: About 6
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories270
    Total Fat11 g14%
    Saturated Fat2 g10%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium45 mg2%
    Total Carbohydrate38 g14%
    Dietary Fiber5 g18%
    Total Sugars12 g
    Includes 11 g of Added Sugars
    22%
    Protein6 g
    Vitamin D0.1 mcg0%
    Calcium30 mg 2%
    Iron3.3 mg 20%
    Potassium210 mg4%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    27.03.2019
    text_comment
    Я вважаю темний шоколад . справді хорошої якості та неймовірного смаку, гарний розмір, а упаковка на блискавці допомагає мені зберігати смак і хрусткі інгредієнти, поки я користуюся. Я їм цю легку композицію на сніданок, вечерю та як перекус через її користь, смак і консистенцію (як підсмажені горіхи). Рекомендую збільшити кількість із тією ж ціною. справді смачно, без додавання цукру можна їсти розділеними порціями. Я купив темний шоколад.дуже смачний смак і відповідного розміру, а пакет щільно закритий, зберігаючи гранолу хрусткою та смачною якомога довше.
    Покупець
    25.11.2020
    text_comment
    Домашня гранола, яку люблять діти. Смак приємний. Оскільки він хрусткий і солодкий, діти із задоволенням їдять його як їжу, він має насичений шоколадний смак, тому його смачно їсти як перекус. Я задоволений харчовим вмістом, тому буду замовляти знову.
    Покупець
    24.03.2019
    text_comment
    Я вважаю, що це гранола, яку смачно з’їдять навіть люди, які не люблять солодке. Скоріше тим, хто любить солодке, може здатися, що солодкого недостатньо. Це справжня гранола, незрівнянна з японською гранолою з великою кількістю цукру, тому її рекомендують тим, хто орієнтований на природу.
    Покупець
    22.09.2018
    text_comment
    Я не знаю, скільки разів я це повторював! ! Він має твердий шоколадний відтінок і відчуває, що він гуркоче. Відмінна сумісність з мигдальним молоком і йогуртом! Він відносно твердий, тому я люблю змішувати його з молоком або йогуртом і дати йому постояти приблизно 5 хвилин перед їжею.
    Покупець
    11.12.2020
    text_comment
    У відгуках, як правило, є плюси і мінуси, тому я його не купив, але коли попросив, то добре це зрозумів. Він хрусткий і твердий, а текстура улюблена Моро. Було більше шоколаду, ніж кохання. Проте я відчув, що чогось не вистачає через відсутність солоності. Смак не надто легкий, а солодкості вистачає, але враження не залишає. Не вистачає солоності, щоб виявити солодкість, тому смак дещо розпливчастий. Чи є висока оцінка голосом підтримки групи легкого смаку? Я думав. У мене сильний смак, але я насолоджувався цим як ловець, тому що я відчував, що інгредієнти смачні. Я думав, що буде смачно, якщо я додаю в це сіль, але я не зробив цього, бо це дратувало. Це був час, коли показники витрат були хорошими, і мені було шкода, але немає повторення.
    Покупець
    11.12.2018
    text_comment
    Я кладу його в йогурт і їм. Він хрусткий і має ситний смак. Він містить потрібну кількість шоколаду і не надто солодкий і смачний.
    Покупець
    06.05.2021
    text_comment
    Солодкий смак шоколаду, смачний один раз, і немає цукру, розмір хороший, і використання додається з молоком, тому що йогурт не йде в упаковці і якість хороша.Інгредієнти в шматочках шоколаду, вівса та насіння льону трохи дратують на смак, але корисні для сніданку, і воно містить приблизно 25 порцій, склад і рекомендації, мене не цікавлять теми, вони заслуговують на найважливіше, про що я згадував раніше
    Покупець
    06.01.2019
    text_comment
    Я з’їв його таким, яким він був, але він трохи твердий і його потрібно добре пережувати. Шоколад досить щільно переплетений, але солодкість скромна, і його добре їсти як сніданок.
    Покупець
    04.10.2019
    text_comment
    Часто замовляю гранолу з Iherb, перепробувала багато фірм та смаків, і ця одна з найкращих. Дуже шоколадна, хрумка, з грецьким йогуртом просто казка! Склад прекрасний, нічого зайвого упаковка стандартного розміру, але відлітає вона за 2-3 дні
    Покупець
    04.06.2018
    text_comment
    Як видно з назви продукту, він має сильний шоколадний смак. В основному він використовує шоколад для формування невеликих шматочків вівсяної каші.Крім зручності додавання сиру або молока, він також рекомендує додавати трохи в десерти для посилення смаку. Шоколад не дуже солодкий, і ви не відчуєте солодкість у горлі та бажання пити воду після їжі. Порцій багато, добре поїсти.