• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Erin Baker's, Homestyle Granola with Ancient Grains, Fruit & Nut, 12 oz (340 g)


    Виробник: Erin Baker's
    Код товару: ERI-00501
    Наявність: Є в наявності
     ₴924  ₴756
    Купити

    Докладно про товар Erin Baker's, Homestyle Granola with Ancient Grains, Fruit & Nut, 12 oz (340 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/2 cup (60 g)
    Servings Per Container: About 6
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories270
    Total Fat12 g15%
    Saturated Fat3 g15%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium10 mg0%
    Total Carbohydrate37 g13%
    Dietary Fiber5 g18%
    Total Sugars13 g
    Incl. 10 g of Added Sugars
    20%
    Protein6 g
    Vit. D0 mcg0%
    Calcium30 mg 2%
    Iron2.1 mg 10%
    Potas.200 mg4%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    27.09.2019
    text_comment
    Чесно кажучи, смак солодкий, зовсім не солодкий. Це мені сподобалось. Розмір невеликий, і упаковки вистачає на кілька. Вживати з йогуртом або молоком під протверезний сніданок. Ні секунди не прошу. час.
    Покупець
    22.06.2021
    text_comment
    Все добре, смачно та якісно, можу рекомендувати до вживання. Готував на воді.
    Покупець
    20.07.2018
    text_comment
    Я раніше купувала темний шоколад і мені сподобалася помірна солодкість, тому я вирішила спробувати ягоду цього разу. Це також різновид граноли з грудочками. Він не такий солодкий, як темний шоколад, але солодкість і кислинка сухофруктів додає акцент щоразу, коли ви їх кусаєте. Хоча на ньому написано горіхи, я не думав, що він містить волоські горіхи, і як любитель волоських горіхів я був у захваті. Гранола досить жувальна, тому невелика кількість приносить задоволення, і особисто вона стала повторним продуктом.
    Покупець
    14.12.2018
    text_comment
    Я їм гранолу в йогурті, але спочатку мені здалося, що це суцільна гранола, яка була недостатньо солодкою порівняно з солодкою та легкою для вживання гранолою, яку я їв досі. Коли я їв його, він був жуючим, і я міг відчути смак стародавніх зерен і горіхів із сухофруктів, і він ставав дедалі смачнішим. Я вважаю, що це дуже корисна гранола для організму.
    Покупець
    09.04.2020
    text_comment
    Це дуже смачно! Я люблю додавати трохи в свій йогурт, але це також чудова закуска, коли вам просто потрібно смачно похрумтіти. Дуже смачно і корисно!
    Покупець
    08.05.2019
    text_comment
    Купувала вперше, смачна і поживна, ядра трошки великі, але я їм з йогуртом і фруктами.
    Покупець
    07.03.2020
    text_comment
    Це не так солодко, як я думав, і це здорова солодкість. Твердість досить тверда і легко прилипає до зубів. лол, що з дитиною? Я подумав, але коли я поклав його в соєвий йогурт з бананами, 4 і 6 років їли це, нічого не кажучи.
    Покупець
    05.12.2018
    text_comment
    Я купив їх кілька з різними смаками. Я люблю смак. це солодке, але не сильне солодке, тому воно дійсно приємно. Я купив кілька з них і куплю їх знову. Крім того, я прочитав інгредієнти та харчування, і це добре для нашого здоров’я, особливо для тих, хто перебуває у формі.
    Покупець
    05.04.2021
    text_comment
    Горіхи та сухофрукти бурчать і дуже смачно. Мені особисто сподобалося, що в ньому були волоські горіхи. Тому що іншої граноли у мене було небагато. Все, що тут зроблено, смачне.
    Покупець
    03.05.2018
    text_comment
    Якісні інгредієнти Чудовий розмір упаковки. Гарний смак. Смачно. 20 г цільного зерна на порцію. Безглютеновий проект. Перевірено. Рослинний білок. 6 г. Білок. Ми випікаємо з найкращих інгредієнтів і готуємо кожну партію вручну, щоб ви знали, що вони будуть смачними. Ви можете пити його з молоком чи йогуртом або просто взяти жменю прямо з пакетика! - Ерін Бейкер, засновник і власник. Стародавні зерна зберігалися тисячі років, і ми використовуємо їх, щоб забезпечити вас основними поживними речовинами для здорового способу життя сьогодні. Льон - Омега-3 жирні кислоти для зміцнення організму. Овес - високоякісний протеїн для забезпечення енергією на весь день. Вівсяні висівки - Багаті поживними речовинами клітковина для здорової системи травлення.