• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Equal Exchange, органічний шоколад з кокосовим молоком і кокосовим цукром, 55 % какао, 80 г (2,8 унції)


    Виробник: Equal Exchange
    Код товару: EQU-99070
    Наявність: Є в наявності
     ₴700  ₴572
    Купити

    Докладно про товар Equal Exchange, органічний шоколад з кокосовим молоком і кокосовим цукром, 55 % какао, 80 г (2,8 унції) :

    Поживна цінність
    Розмір порції: 12 штук (40 г)
    Порцій в упаковці: 2
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Калорії 240
    Калорії з жиру 160
    Усього жирів 18 г 23 %
    Насичені жири 12 г 60 %
    Трансжири 0 г
    Холестерин 0 мг 0 %
    Натрій 30 мг 0 %
    Усього вуглеводів 18 г 7 %
    Клітковина 3 г 11 %
    Цукор 14 г
    Білок 2 г
    Вітамін A 0 %
    Вітамін С 0 %
    Кальцій 0 %
    Залізо 15 %
    * Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    Покупець
    30.10.2018
    text_comment
    Мені подобаються шоколадні пончики з кокосом, тож він такий на смак? Я купив, але смак відрізнявся від того, що я собі уявляв. Смак кокосового молока можна відчути міцно, і здається, подобається воно вам чи ні, але його рекомендують любителям кокосового молока.
    Покупець
    28.09.2018
    text_comment
    Я не відчував багато кокоса. Завдяки олії воно легко тане в роті. Він був трохи м’яким, коли він прийшов, тому я тимчасово поклав його в холодильник, але цвітіння (феномен відбілювання) відбувається. Будь ласка, спробуйте цей продукт, який тане в роті і гладкий при кімнатній температурі.
    Покупець
    26.04.2021
    text_comment
    Сподобався дуже гарний склад та незвичайний смак. Не скажу що схожий на звичний шоколад, але для мене по своєму цікавий. Найбільше сподобалась, невелика кількість інгредієнтів, з яких всі прості та відомі для мене. Якість товару на висоті. Рекомендую якщо ви полюбляєте кокосовий присмак.
    Покупець
    25.04.2019
    text_comment
    Шоколад з приємним смаком, інгредієнти відповідають веганській дієті, упаковка красива і чиста, не надто солодка, щоб їсти без міри :)
    Покупець
    24.07.2020
    text_comment
    Дуже смачний шоколад. Приємний легкий, солодкуватий смак. Немає надмірної приторності. Упаковка невелика, тому закінчилася дуже швидко. Купував по акції, тому ціна була приємною. Виробника немає в нашій країні, тому особливо цікаво було спробувати смак іноземного шоколаду. Склад теж дуже сподобався, немає лишніх домішок і шкідливих речовин. В загальному все сподобалося, буду замовляти ще.
    Покупець
    22.11.2022
    text_comment
    Неймовірний запах і смак. Люблю його. Презентувати таку плитку шоколаду людині, якій хочеш зробити приємно, саме задоволення. Рекомендую!
    Покупець
    17.10.2021
    text_comment
    Раніше мені подобався шоколад EQUAL EXCHANGE і я купив аромат кокосового молока. Це темний шоколад, який не схожий на кокос і трохи солодкий. Його легко зламати начисто. Особисто мені сподобався той самий смак морської солі (55%) тієї ж марки, тому що він був солоним.
    Покупець
    17.05.2022
    text_comment
    Поєднання кокосового молока і цукру з шоколадом це просто шикано. Коли хочеться альтернативи темному шоколаду, то часто обираю шоколад з рослинним молоком. Це чудова альтернатива для тих, хто не вживає молоко тваринного походження. Чудова якість шоколаду від цього виробника. Також мені подобається дизайн упаковка, доволі естетично. Неймовірний запах, а також смак. Класичний розмір плитки шоколаду. Кожен інгредієнт мені підійшов, чудовий склад продукту.
    Покупець
    09.10.2021
    text_comment
    Відмінний органічний шоколад з оригінальними смаковими добавками, особливо для любителів темного шоколаду та кокосу. У складі 55% какао. Не нудотний. Сподобається і дорослим, і дітям. Упаковка зручна.
    Покупець
    01.06.2021
    text_comment
    Смачний органічний шоколад, сподобався, навіть мені ( не дуже полюбляю кокос ).