• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Enzymedica, Digest, повна формула ферментів, 90 капсул


    Виробник: Enzymedica
    Код товару: ENZ-98111
    Наявність: Є в наявності
     ₴1978  ₴1619
    Купити

    Докладно про товар Enzymedica, Digest, повна формула ферментів, 90 капсул :

  • Без ГМО
  • Експерти з ферментів
  • Повна формула
  • Для кращого травлення
  • Бренд № 1 із продажу ферментів
  • Покращена підтримка травлення
  • Вдвічі більше ферментної сили з формулою Digest Basic™
  • Дієтична добавка
  • Веганський та кошерний продукт
  • Без доданих наповнювачів
  • Дефіцит ферментів може бути наслідком поєднання таких факторів як вік, раціон та спосіб життя. Ці недоліки можуть призвести до різноманітних дискомфортів у травленні, включаючи випадкові виділення газів, здуття живота, розлад травлення та його порушення.

    Digest™ — це поліпшена формула, яка розщеплює вуглеводи, жири, клітковину та білки. Ферменти, що входять до складу Digest, підтримують оптимальне травлення, допомагаючи організму засвоювати поживні речовини та перетворювати їжу в енергію. Здорове функціонування органів травлення покращує концентрацію уваги та підвищує життєвий тонус.

    Thera-blend™ — це ексклюзивний процес, який поєднує кілька штамів ферментів, що працюють при різних рівнях рН. Показано, що ферменти Thera-Blend втричі сильніші та працюють більш ніж у шість разів швидше, ніж провідні травні добавки.

    Рекомендації із застосування

    Приймайте по 1 капсулі під час кожного прийому їжі. За потреби може бути прийнято більше капсул. Digest Gold від Enzymedica™ може буди корисним для підвищення ефективності ферментів.

    Інші інгредієнти

    100 % вегетаріанська капсула (целюлоза, вода).

    Не містить яйця, молочних продуктів, консервантів, сіль, сахарози, соя, пшениці, дріжджів, горіхів, кукурудзи, глютен, казеїну, картоплі, рису, штучних барвників та ароматизаторів.

    Попередження

    Зберігати закритим у сухому місці. Уникайте надмірного нагрівання.

    Не використовуйте продукт, якщо захисна мембрана пошкоджена або відсутня.

    Enzymedica не використовує інгредієнти, вироблені за допомогою біотехнологій.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Порцій в упаковці: 90
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Amylase Thera-blend 12 000 DU**
    Protease Thera-blend 42 000 HUT**
    Глюкоамілаза25 AGU**
    Cellulase Thera-blend 1250 CU**
    Lipase Thera-blend 1500 FCCFIP**
    Альфа-галактозидаза125 GalU**
    Лактаза500 ALU**
    Мальтаза150 DPº**
    Ксиланаза250 XU**
    Інвертаза120 SU**
    Пектиназа (із фітазою)35 Endo-PGU**
    Геміцелюлаза15 HCU**
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    Повна формула ферментів. Ці ферменти особливі бо вони рослинного походження, а це гарантія того що в організмі не буде звикання. Приймаю за тридцять хвилин до їжі. Вітаміни краще засвоюються. Підходять лише для дорослих.
    Покупець
    29.05.2020
    text_comment
    хороші пробіотики ферменти що дійсно працюють та допомагають налагодити травлення
    Покупець
    27.06.2022
    text_comment
    Enzymedica є одним з найкращих виробників ферментів! Якість чудова! Смак нейтральний! Упаковка дуже зручна та якісна!
    Ця добавка вдвічі більше має ферментів ніж Digest Basic.
    Ферменти, що входять до складу Digest, підтримують оптимальне травлення, допомагаючи організму засвоювати поживні речовини та перетворювати їжу в енергію. Здорове функціонування органів травлення покращує концентрацію уваги та підвищує життєвий тонус.
    Шлунок працює набагато краще.
    Покупець
    27.05.2019
    text_comment
    чудові ферменти, які допомагають травленню і тішить що є велика упаковка! Но мені особисто підійшли краще digest basik
    Смак нейтральний.
    Покупець
    25.01.2018
    text_comment
    Якщо Ви споживаєте багато вуглеводів, ці ферменти без сумнівів допоможуть вашому шлунку. Можна давати маленьким дітям, моя донька вживає з 4 років. Капсулу можна відкрити, і висипати стільки, скільки краще підходить вам по дозуванні. Дітям краще ховати у фруктове пюре (я роблю з груші), бо смак не дуже приємний. Всім гарного самопочуття.
    Покупець
    23.01.2018
    text_comment
    Якщо ви шукатимете цей продукт в Інтернеті, ви побачите, що є багато людей, які користуються високою оцінкою, а якість досить надійна. Я змінюю кількість випитого після їжі відповідно до кількості їжі та вмісту їжі. Причина, чому потрібні травні ферменти, полягає в тому, що протеїну врешті-решт недостатньо, а оскільки білок = ферменти, травлення відбувається гладко, якщо споживається достатня кількість білка (білка тощо). Отже, перш за все, я вважаю, що добре покращити свою конституцію, щоб ви могли приймати достатню кількість білка одночасно. І я вважаю, що добре використовувати цю добавку разом, щоб полегшити травлення, доки у вас не буде достатньо травної здатності, і я вважаю, що також добре пити після прийому протеїну. До речі, я в процесі практики молекулярного харчування (теорія Фудзікави).
    Покупець
    16.08.2018
    text_comment
    Мої улюблені інгредієнт, ензими справляються зі своїм завданням, розмір зручний, якість не оспорювана, живіт перестав роздуватися після їжі, став міцніше спати, смак не помітний, тепер у мене хороший імунітет, відмінний склад. упаковка прочная.
    Покупець
    12.04.2018
    text_comment
    Не вперше замовляю біологічно активні добавки від цього іменитого виробника, і впевнено можу рекомендувати їх. Якісно виготовлено із натуральної сировини без ГМО. Велика вигідна упаковка вистачить на довгий період використання. Краще приймати за рекомендацією лікаря, оскільки ефективність може мати індивідуальний підхід.
    Покупець
    09.03.2021
    text_comment
    Даний бренд мені порадив лікар-натуропат через хорошу якість та приємну ціну. Шукала якнайбільш повну формулу ферментів, проте за прийнятною ціною, - вибір зупинила на даному продукті серед асортименту бренду. Ефект відчула майже одразу, з перших днів: травлення стало значно краще, шлунок більше не відчувався важким після їжі (проте перший тиждень хотілося більше їсти, оскільки швидко перетравлювалась їжа))) Згодом такі відчуття пройшли, напевне, організм звик Слід вживати по 1 капсулі під час прийому їжі (або за 20 хвилин до) 3 рази на день. Капсули невеликі, тому ковтати дуже зручно. Упаковка зручна, з відкидною кришкою. Мені сподобалось. Буду брати ще.
    Покупець
    09.03.2021
    text_comment
    Даний бренд мені порадив лікар-натуропат через хорошу якість та приємну ціну. Шукала якнайбільш повну формулу ферментів, проте за прийнятною ціною, - вибір зупинила на даному продукті серед асортименту бренду.
    Ефект відчула майже одразу, з перших днів: травлення стало значно краще, шлунок більше не відчувався важким після їжі (проте перший тиждень хотілося більше їсти, оскільки швидко перетравлювалась їжа))) Згодом такі відчуття пройшли, напевне, організм звик
    Слід вживати по 1 капсулі під час прийому їжі (або за 20 хвилин до) 3 рази на день. Капсули невеликі, тому ковтати дуже зручно.
    Упаковка зручна, з відкидною кришкою.
    Мені сподобалось. Буду брати ще.
    Якщо відгук був корисним, поставте, будь ласка, ТАК ?