• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Enough, Collagen, Whitening Moisture Foundation, 13, SPF 15, 3.38 fl oz (100 ml)


    Виробник: Enough
    Код товару: ENO-49706
    Наявність: Є в наявності
     ₴789  ₴646
    Купити

    Докладно про товар Enough, Collagen, Whitening Moisture Foundation, 13, SPF 15, 3.38 fl oz (100 ml) :

  • Radiance Premium Collagen Solution Line
  • 3 in 1 Whitening. Anti Wrinkle, Moisture
  • Collagen is triple moisturizing solution that moisture effective energy to skin.

    Рекомендації із застосування

    After basic skin care, take a proper amount of the product and apply it to skin evenly.

    Інші інгредієнти

    Water, cyclopentasiloxane, titanium dioxide, cyclohexasiloxane, glycerin, caprylic/capric triglyceride, dimethicone, butylene glycol, sorbitan sesquioleate, niacinamide, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, ozokerite, sodium chloride, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, ci 77492, stearalkonium hectorite, sodium hyaluronate, magnesium aluminum silicate, phenoxyethanol, ci 77491, beta-glucan, ci 77499, triethoxycaprylylsilane, hydrolyzed collagen, paeonia lactiflora root extract, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, polygonum multiflorum root extract, phellinus linteus extract, morus alba bark extract, sophora flavescens root extract, cimicifuga racemosa root extract, sesamum indicum (sesame) seed extract, angelica gigas root extract, scutellaria baicalensis root extract, fragrance, betaine, adenosine, centella asiatica extract.

    Покупець
    31.07.2021
    text_comment
    Скляна упаковка. Світлий колір шкіри. Приємний запах. Користуюся не довго. Доповню відгук
    Покупець
    29.08.2019
    text_comment
    Чудова тональна основа, запах майже відсутній, використання дуже економне, так як упаковка має великий розмір, якість покриття чудова, так як і склад, перевага цього тону у тому що він підходить на будь-який вік, колір та текстура універсальна.
    Рекомендую.
    Покупець
    27.01.2022
    text_comment
    Приємний запах! Гарна текстура, подобається, що не забиває пори! Колір для моєї світлої шкіри підійшов ідеально)
    Зручний дозатор!
    Покупець
    25.05.2022
    text_comment
    аромат дивовижний, простий у використанні, якість також чудова, але мені цікаво, чи робить він білою шкіру після деякого використання!
    Покупець
    23.08.2019
    text_comment
    чудова якість продукту. це дійсно працює, як задумано. Незабаром обов'язково отримає більше! Щиро дякую за це. він був виготовлений з високоякісних інгредієнтів. Плюс упаковка та розміри були ідеальними. за все гарна якість. з нетерпінням чекаю придбання ще одного!
    Покупець
    21.08.2020
    text_comment
    Хороше тональне перекриття. Немає ефекту маски після нанесення. Саме ця тональна основа підійде для світлої шкіри схильної до почервоніння або ж шкіри з пігментацією або плямами після акне, адже формула 3 в 1 має освітлюючу дію. Приємний запах. Добре зволожує шкіру. Перевага: великий розмір за доступною ціною.
    Покупець
    16.03.2022
    text_comment
    Прекрасний тональний засіб! Маю жирну, чутливу та часом суху ( особливо взимку) шкіру. Перевагою є, що чудово перекрила постакне. Після неї немає відчуття стягнутості. Після використання маєш природній вигляд шкіри. Також вона справді зволожує, а не навпаки, як зазвичай буває в інших тональних засобах. Наявність спф також великий плюс. Запах нейтральний. Як у звичайного крему. Колір 13й підійшов супер. В мене дуже світла шкіра. Якість, ціна та розмір не можуть не радувати! Раджу спробувати.
    Покупець
    10.01.2022
    text_comment
    величезна банка зі зручним дозуванням. радує, що в такій упаковці не потрапляє повітря у продукт, що збільшує термін використання та зберігає якість крему. такої кількості мені вистачить дуже довго. колір підійшов. у мене шкіра суха, після засобів від акне-лущиться, а цей крем ще більше підкреслює лущення, тому пілінг і щедрий поживний засіб до цього крему обов'язково. наносила пензлем. маскує дрібні старі шрами від акне, але не більше. відмінна ціна. приємний легкий запах.
    Покупець
    08.05.2022
    text_comment
    Покриття гарне, дотримувалася, але через деякий час ось так трошки злипається, зморшки на обличчі. Можливо, перед цим потрібно праймерувати, але він ніколи не сушить шкіру. Колір мені підходить. Упаковка така простий у використанні Розмір великий.
    Покупець
    08.03.2018
    text_comment
    Якість та запах цього тону прекрасні! Використання його кожного дня зволожує і покращує шкіру. Розмір та упаковка економні, покриття середнє, текстура невагома, колір світлий, додатково наношу ще бронзер. Раніше була проблема підібрати тональний , щоб він не закупорював пори, тепер ця проблема вирішена?
    Склад хороший, перевага його в тому, що він не забиває пори. Мій вік 27 і це чудо для такої шкіри.