• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Enough, 8 Peptide, Full Cover Perfect Foundation, 21, SPF 50+ PA+++, 3.53 oz (100 g)


    Виробник: Enough
    Код товару: ENO-87097
    Наявність: Є в наявності
     ₴854  ₴699
    Купити

    Докладно про товар Enough, 8 Peptide, Full Cover Perfect Foundation, 21, SPF 50+ PA+++, 3.53 oz (100 g) :

  • Premium Peptide Line
  • High Premium Peptide Solution Line
  • Peptide reduces irritation to sensitive skin and focuses on skin care and moisturization.

    Рекомендації із застосування

    After basic skin care, take a proper amount of the product and apply it to skin evenly.

    Інші інгредієнти

    Water, cyclopentasiloxane, titanium dioxide, cyclohexasiloxane, ethylhexyl methoxycinnamate , caprylic/capric triglyceride, glycerin, zinc oxide, cyclomethicone, dimethicone, butylene glycol, arbutin, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, sorbitan sesquioleate, 4-methylbenzylidene camphor, ozokerite, sodium chloride, peg-10 dimethicone, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, ci77492, sodium hyaluronate, magnesium aluminum silicate, phenoxyethanol, ci77491, ci77499, methicone, beta-glucan, triethoxycaprylylsilane, hydrolyzed collagen, fragrance, adenosine, centella asiatica extract, sh-decapeptide-7, sh-octapeptide-4, sh-oligopeptide-9, sh-pentapeptide-19, octapeptide-7, sh-decapeptide-9, caffeoyl tripeptide-1, sh-oligopeptide-4.

    Покупець
    28.03.2020
    text_comment
    Зазвичай я використовую порошок охри від 10 до 20, щоб зробити трохи темніший колір, тому цього разу я придбав колір 21. Коли ви берете його, колір темний? Коли я спробував нанести його на обличчя, я був знайомий. Намальований, але нічим не виділяється! Однак, коли я зайнятий і мій колір обличчя кращий, ніж на голій шкірі, я все одно намагаюся його застосовувати. Добре підходить для догляду за шкірою та зняття макіяжу.
    Покупець
    21.05.2019
    text_comment
    Чудово підлаштовується під колір шкіри, легкий, без ефекту маски. Я дуже прискіплива до тональних, але в цей просто закохалась і інші не хочу теперь купувати, я просто його не відчуваю на шкірі, а це найголовніше для мене
    Покупець
    19.08.2022
    text_comment
    Оскільки це повне покриття, я відчув, що одного натискання було достатньо, коли наносив пензлем. Він не приховує темні плями, але знебарвлення зникає. Я вибрав №21, і було трохи темно. це може бути добре влітку. №13 мав більше кольорів взимку. Він добре тягнеться і зручний у використанні. Мене трохи хвилює запах. Навіть у суху зимову пору він хороший тим, що не сушить шкіру. Має глянсове покриття, що робить його природним. Хочу повторити за такою ціною.
    Покупець
    18.01.2022
    text_comment
    Приємний тон для вікової шкіри. Найкраще лягає спонжем. При розподілі рукою надто непластичне. Тон 21 не для засмаглих. Але наявність високого СПФ-бронзера рятують для мене ситуацію на літо. Восени можна носити без бронзера. На обличчі не відчувається. Покриття середнє. При бажанні можна нашарувати, а можна ще менш тонко нанести. Єдине, що не сподобалося - запах. надто нав'язливий.
    Покупець
    17.09.2020
    text_comment
    хороша основа, мені підійшла, я дуже світла, трохи мажеться, флакон дуже приємний на вигляд, дозатор, розподіляється добре, має сіруватий тон?, але потім переходить в чисто світлий беж., не рожевий, не жовтить, сподобався
    Покупець
    13.07.2020
    text_comment
    Дуже сподобався тональний крем ! Обов’язково повторю знову ! У мене суха і чутлива шкіра , цей крем підійшов чудово , не сушить шкіру і немає стягутості, напротязі дня тримається добре . Рекомендую !
    Покупець
    13.04.2020
    text_comment
    За свої гроші чудова тональна основа! Не скочується, не утворює ефект маски. Я задоволена
    Покупець
    12.03.2021
    text_comment
    Давно хотіла спробувати цю тональну основа. І це справді самий ідеальний тональний яким я користувалась! В жару не скатується, в пори не """"западає"""" на відміну від багатьох інших тональних основ. Чудово вирівнює і не відчувається як маска на обличчі.
    Покупець
    07.04.2019
    text_comment
    Лайк
    Покупець
    03.09.2022
    text_comment
    Оооо це супер тональна основа дуже подобається , лягає гарно , візьму ще