• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Enjoy Life Foods, Light & Airy Lentil Chips, Sea Salt, 4 oz (113 g)


    Виробник: Enjoy Life Foods
    Код товару: ENJ-00080
    Наявність: Є в наявності
     ₴775  ₴634
    Купити

    Докладно про товар Enjoy Life Foods, Light & Airy Lentil Chips, Sea Salt, 4 oz (113 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 oz (28 g/ about 28 chips)
    Servings Per Container: About 4
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories140
    Total Fat6 g8%
    Saturated Fat0.5 g3%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium300 mg13%
    Total Carbohydrate17 g6%
    Dietary Fiber1 g4%
    Total Sugars0 g
    Includes 0 g Added Sugars
    0%
    Protein3 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Iron1 mg6%
    Calcium7 mg0%
    Potas.280 mg6%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    28.07.2019
    text_comment
    Консистенція нагадує тверду креветку (обсмажену в олії та пухку). Це не надто звикання та дуже смачно, але залежно від місця сіль досить міцна, і вона відчувається дуже солоною. Було б неНе значні зміни. використовувати трохи менше солі. Кількість досить велика, тому я хотів би взяти її та з’їсти, не зробивши її вологою.
    Покупець
    18.10.2020
    text_comment
    Упаковка продукту змінилася, і хоча кріп був моїм улюбленим, ставрида змінилася, тому я з тих пір використовую цю морську сіль регулярно. Для заморського продукту він не обов’язково повинен бути дуже солоним. Інші змінилися на досить гострий смак, тому я вибрала морську сіль.
    Покупець
    11.10.2022
    text_comment
    Обов’язкова закуска для людей, які намагаються повільно переходити до здорового харчування. Розмір хороший і смачний. Ціна останнім часом зростає, тож купіть кілька пакетів і запасіться. Їх добре їсти окремо або з соусом, як-от сальса. Мені більше подобається смак кропу і сметани.
    Покупець
    10.11.2020
    text_comment
    У ньому є картопляний крохмаль, а також зроблений з сочевиці, тому він не корисний для тих, хто дотримується низьковуглеводної або кето дієти, і ціна його колись дорога, і кількість його невелика по відношенню до ціни . і калорійність у нього висока, і тим, хто дотримується низькокалорійної дієти, він не корисний
    Покупець
    10.01.2022
    text_comment
    Величезна сумка! Купив це як альтернативу для перекусу моїм дітям. Їм це подобається, але не без розуму. Він має приємний повітряний хруст, але я думаю, що їхній смак звик до цих чіпсів із глутаматонатом натрию, тож потрібно просто звикнути до природного смаку. Будь ласка, натисніть «подобається», якщо цей огляд допоміг!
    Покупець
    09.06.2018
    text_comment
    Найсмачніші в світі чіпси! Склад хороший. Які вони добрі варто хоча б раз спробувати
    Покупець
    09.04.2020
    text_comment
    Це дуже смачно з пухнастою текстурою, як сирний град із дешевих цукерок. Навіть якщо кажуть, що це бобовий снек, чи так це? Це смак відчуття. Мені не подобається олія, тому вона здається трохи жирною, але мене влаштовує невелика кількість, тому я думаю, що це добре. Коли ви відкриваєте сумку, її вдосталь аж до верху, що мене тішить.
    Покупець
    05.09.2021
    text_comment
    Він дуже солодкий, відмінний, тому що зроблений з сочевиці, і я його бачу вперше. Бачу його з чіпсами та снеками, але чесно кажучи більше не куплю через його високу ціну. На жаль, змінили раніше ціни були приємні і підходили всім, зараз ні
    Покупець
    04.05.2020
    text_comment
    Є невелика звичка до квасолі, але у мене руки витягнуті і хрусткі. Це тип солодкого, якого я не помічаю. Незважаючи на те, що це солодощі, які піклуються про ваше тіло, занадто багато їсти не варто, тому я обережно, щоб не купувати занадто багато.
    Покупець
    01.05.2021
    text_comment
    Сочевичні чіпси Enjoy Life хороші. Ці гарні, але мені більше подобаються інші смаки. Вони корисніші, ніж ваші звичайні картопляні чіпси, і ви, безперечно, можете скуштувати сіль. Вони не надто солоні. Він легкий і не містить глютену. Я майже можу закінчити пачку за один раз, дивлячись фільм. Пакет пристойного розміру, як чіпси. Їх добре їсти як закуску самостійно або з соусом, як-от хумус/сальса. Це набагато приємніше, ніж інші чіпси з сочевиці на ринку. Якщо ви вперше перемикаєтеся зі звичайних картопляних чіпсів на сочевичні чіпси, перекусіть їх і вам теж сподобається.