• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Endangered Species Chocolate, Oat Milk Sea Salt + Dark Chocolate, 75% Cocoa, 3 oz (85 g)


    Виробник: Endangered Species Chocolate
    Код товару: SPC-32104
    Наявність: Є в наявності
     ₴684  ₴559
    Купити

    Докладно про товар Endangered Species Chocolate, Oat Milk Sea Salt + Dark Chocolate, 75% Cocoa, 3 oz (85 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 oz (28 g / 1/3 of bar)
    Servings Per Container: 3
    Amount Per Serving% DV*
    Calories170
    Total Fat13 g17%
    Sat. Fat8 g40%
    Trans Fat0 g
    Cholest.0 mg0%
    Sodium80 mg3%
    Total Carb.12 g4%
    Dietary Fiber3 g11%
    Total Sugars5 g
    Incl. 4 g Added Sugars 8%
    Protein2 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium0 mg0%
    Iron1.2 mg6%
    Potassium200 mg4%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    29.11.2018
    text_comment
    Я купив його після того, як побачив відгук, що гіркота помірна, оскільки містить вівсяне молоко, але я не відчув, що гіркота була особливо скромною. Гіркота приблизно така ж, як у чорного шоколаду з вмістом какао 70% або більше, тож якщо ви кажете, що він трохи м’який, це може бути так.? Таке відчуття Я купувала чимало сортів чорного шоколаду, але мені здається, що він має досить кислуватий смак. Майже без смаку морської солі. Інша органічна морська сіль з чорного шоколаду більш солона, і мені вона більше подобається, але цю легко їсти, і я з’їдаю 1-2 шматочки після їжі, ніби це добавка в очікуванні її антиоксидантного ефекту.
    Покупець
    26.07.2020
    text_comment
    Дуже смачний справжній шоколад з добре вираженим та збалансованим смаком. З нетерпінням чекаю зниження ціні на нього.
    Покупець
    24.07.2020
    text_comment
    Дуже смачний шоколад. Підходить для дієтичного харчування. Калорійність всього 170 ккал. Смак ніжний, злегка відчувається солонуватий присмак. По консистенції трохи м'якіший ніж наш, та менш гіркий. Зараз приємний. Однозначно рекомендую
    Покупець
    24.06.2021
    text_comment
    Смак особливий, оригінальний. З цим виробником знайомлюся в перше і дуже задоволений. Я боявся, що шоколад розтопиться під час перельоту і транспортування, але, на щастя, все приїхало цілим. Щоколад якісно упакований і виглядає дуже презентабельно, можна використовувати як подарунок. Аромат дуже приємний. Склад мені теж сподобався. Рекомендую спробувати!
    Покупець
    21.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю чорний шоколад. І було цікаво спробувати шоколад із морською сіллю. І я не розчарувалася в смаку. Достойний шоколад.
    Покупець
    19.05.2021
    text_comment
    Смачно і гладко, але найкращий спосіб з'їсти - це взяти шматочок і дати йому танути в роті в мозочку. Звичайно, люди, які звикли до повних шоколадних цукерок Galaxy, дякую. Я не чекаю, що вони Ви можете додати його до смузі, гарячого молока або смачних млинців, і він прийшов у чудовій упаковці
    Покупець
    17.08.2019
    text_comment
    Коли хочеться альтернативи темному шоколаду, то часто обираю шоколад з рослинним молоком. Це чудова альтернатива для тих. хто не вживає молоко тваринного походження. Чудова якість шоколаду від цього виробника. Також мені подобається дизайн упаковка, доволі естетично. Неймовірний запах, а також смак. Класичний розмір плитки шоколаду. Кожен інгредієнт мені підійшов, чудовий склад продукту.
    Покупець
    16.04.2021
    text_comment
    Гарно тане у роті . Дуже смачно до кави і при цьому без цукру
    Покупець
    09.01.2021
    text_comment
    Темний шоколад 72% какао, плюс вівсяне молоко, шоколад також містить цукор, какао-масло, ваніль і рожеву гімалайську сіль. Я намагаюся їсти темний шоколад, який корисний для організму, і одного разу вирішила спробувати цей шоколад, як частину чудових шоколадних цукерок, які я пробую в Айхерб. Упаковка красива, всередині і зовні (коли ви відкриваєте обгортковий папір, це також друкується всередині, шоколад захищений золотою упаковкою, а таблиці поділені на квадрати, на кожному з яких вибитий логотип. Для На мій особистий смак, смак був трохи більш гірким, ніж я звик, але ви точно можете сказати, що шоколад високої якості. І багатий, смак солі чудово поєднується та сприяє інтересу шоколаду. Для любителі жанру темного шоколаду, міцного.
    Покупець
    05.07.2022
    text_comment
    75% високого вмісту какао і майже без солодкості. Я також не відчуваю багато морської солі. Однак, оскільки це вівсяне молоко, воно має м’який смак і його легко їсти. Мене задовольняє лише один шматочок. У мене слабкий шлунок, тому живіт болить після невеликої їжі.