• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Elizavecca, Witch Piggy, засіб для очищення пор, гіалуронова кислота 97, 50 мл (1,69 рідк. унції)


    Виробник: Elizavecca
    Код товару: EZV-75066
    Наявність: Є в наявності
     ₴1026  ₴840
    Купити

    Докладно про товар Elizavecca, Witch Piggy, засіб для очищення пор, гіалуронова кислота 97, 50 мл (1,69 рідк. унції) :

    Ефективний зволожувальний засіб для сяючої шкіри! Засіб Witch Piggy Hell Pore Control для очищення пор із 97 % гіалуронової кислоти від Elizavecca забезпечує зволоження шкіри. Він містить 97 % гіалуронової кислоти — речовини, яка існує в організмі людини й утримує вологу з найвищих шарів шкіри аж до шару дерми. Регулюючи належний рівень зволоження пор, ця сироватка допомагає вирішити проблеми з порами та надає шкірі природного сяйва. Завдяки нелипкій формулі вона не залишає відчуття жирності.

    Властивості: допомагає освітлити шкіру та розгладити зморшки.

    Рекомендації із застосування

    Нанесіть 2–3 краплі засобу на шорстку й тьмяну шкіру, легенько поплескуючи кінчиками пальців для всотування. Не застосовуйте на ділянках навколо очей.

    Розподіліть необхідну кількість засобу рівним шаром по шкірі.

    Інші інгредієнти

    Активні інгредієнти:нікотинамід, аденозин
    Допоміжні інгредієнти:вода, 1,2-гександіол, нікотинамід, гіалуронат натрію (9700 част./млн), пропіленгліколь, ПЕГ-60 гідрогенізована рицинова олія, карбомер, аргінін, аденозин, алантоїн, ароматизатор.

    Попередження

  • Якщо під час або після використання продукту під впливом прямих сонячних променів на шкірі з’являються побічні ефекти, як-от плями, набряк або свербіж, зверніться до лікаря.
  • Не застосовувати на відкритих ранах, за наявності екзем, дерматиту тощо.
  • Застереження щодо зберігання та використання. 1) Зберігати в недоступному для дітей місці. 2) Зберігати при кімнатній температурі в місці, захищеному від прямих сонячних променів.
  • Покупець
    31.01.2020
    text_comment
    Запах нейтральний, гарно наноситься на шкіру і швидко поглинається. У мене шкіра жирна, наношу після вмивання і тоніку, так трішки стягує,але пори виглядають вужчими
    Покупець
    28.10.2022
    text_comment
    Ніжна консистенція, розмір склянки -- об'ємний. Упаковка скляна. Запах -- нейтральний. Бажано не наносити ну чутливі дялянки обличча.
    Покупець
    27.01.2019
    text_comment
    Маст Хев!
    Покупець
    25.12.2019
    text_comment
    Звичайна сиворотка для обличчя, вважаю за такі гроші можна знайти і краще. Шкіру зволожує, але не на стільки на скільки хотілось. Нейтральний продукт, склад гарний, але ефект міг бути і кращим
    Покупець
    16.07.2019
    text_comment
    Користуюсь сироваткою постійно зранку, як основа під денний крем, шкіра зволоження! запах і відчуття неперевершені. В мене комбінована шкіра зі схильністю до акне. Ця сироватка мені цілковито підходить. Якість на найвищому рівні! вистачає приблизно на 2-3 місяці, але я прямо ллю її на обличчя.
    Покупець
    11.08.2021
    text_comment
    Сироватка є ефективним засобом для відновлення шкіри, поліпшення її мікрорельєфу, вирішення проблеми розширених пор, неоднорідного мікрорельєфу , тьмяного кольору обличчя, сіточки поверхневих зморшок. Гіалуронова кислота на поверхні шкіри створює невидиму захисну плівку, яка сприяє утриманню вологи всередині, а також притягує вологу з повітря, завдяки чому шкіра зволожена протягом довгого часу Сироватка миттєво зволожує шкіру на поверхні і інтенсивно насичує вологою у всі шари, підвищує тонус і пружність шкіри, сприяє розгладженню зморшок і шкірних заломів, викликаних зневодненням. .
    ⠀ Крім зволоження сироватка поліпшує тканинне дихання і посилює метаболізм клітин, прискорює синтез колагену і еластину, завдяки чому шкіра залишається пружною і підтягнутою. Також сироватка прискорює загоєння різних шкірних ушкоджень, в тому числі запалень після тривалого перебування на відкритому сонція
    Покупець
    10.11.2022
    text_comment
    Непогана сироватка, але прям вау ефекту особисто я не побачила. Можливо просто не мій продукт. Але і ніякого Не значні зміни.го впливу не спостерігала.
    Покупець
    09.11.2019
    text_comment
    Ідеальний засіб чудова текстура ,приємний запах ,розмір баночки великий вистачить на довго для використання треба тріжки шкіра після використання ніжна і зникають почервоніння ,вперше мене вразила якість товару не залишає на шкірі відчуття липкості як інші сироватки
    Покупець
    07.10.2021
    text_comment
    Регулюючи належний рівень зволоження пор, ця сироватка допомагає вирішити проблеми з порами та надає шкірі природного сяйва. Завдяки нелипкій формулі вона не залишає відчуття жирності.
    Покупець
    03.01.2020
    text_comment
    Засіб для очищення пор, забезпечує зволоження шкіри. Він містить 97 % гіалуронової кислоти — речовини, яка існує в організмі людини й утримує вологу з найвищих шарів шкіри аж до шару дерми. Регулюючи належний рівень зволоження пор, ця сироватка допомагає вирішити проблеми з порами та надає шкірі природного сяйва. Завдяки не липкій формулі вона не залишає відчуття жирності.