• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Elizavecca, Milky Piggy, карбонізована глиняно-бульбашкова маска, 100 г


    Виробник: Elizavecca
    Код товару: EZV-36942
    Наявність: Є в наявності
     ₴1128  ₴923
    Купити

    Докладно про товар Elizavecca, Milky Piggy, карбонізована глиняно-бульбашкова маска, 100 г :

  • Карбонізована бульбашкова грязьова маска для очищення пор
  • Газована вода + колаген + зелений чай + вугілля/глина
  • Усунення чорних цяток!
  • Підходить для всіх типів шкіри
  • Elizavecca виробляє надійні товари з ретельно підібраної сировини. Бульбашкова маска з глини й деревного вугілля має адсорбуючі властивості, необхідні для видалення відмерлих клітин шкіри, а вугільна кислота й цілющі грязі очищають пори на тому ж етапі процедури. Маска зволожує шкіру й надає їй гладкість завдяки зволожувальним компонентам рослинного походження.

    Рекомендації із застосування

    Нанесіть потрібну кількість карбонізованої глиняно-бульбашкової маски на все обличчя, крім ділянки навколо очей. Через 3–5 хвилин, коли всі бульбашки зникнуть, потріть масажними рухами пінку, що залишилася, з невеликою кількістю прохолодної води та змийте.

    Інші інгредієнти

    Вода, кокомідопропілбетаїн, каолін, сополімер акрилатів, динатрієвий кокоамфодіацетат, метилперфтороізобутиловий ефір, лауретсульфат натрію, лаурамід ДЕА, TEA-кокоїл глутамат, екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis), гліцерин, дипропіленгліколь, бентоніт, колаген, вугільний порошок, феноксиетанол, метилпарабен, ароматизатор, газована вода, ксантанова камедь, двонатрієва ЕДТК, алантоїн, бутиленгліколь, екстракт лаванди (Lavandula angustifolia), екстракт листя монарди двійчастої (Monarda didyma), екстракт листя м’яти перцевої (Mentha piperita), екстракт фрезії (Freesia refracta), екстракт квітів ромашки (Chamomilla recutita), екстракт листя розмарину (Rosmarinus officinalis).

    Попередження

    Застереження й попередження

    Не наносьте на шкіру, якщо під час використання косметики з’являються вказані нижче симптоми. Якщо ви продовжуєте користуватися косметикою, а симптоми погіршуються, обов’язково проконсультуйтеся з лікарем.

    Симптоми включають виникнення на шкірі червоних плям, набряків, відчуття свербіння або подразнення.

    Ці симптоми можуть виникнути на ділянках шкіри, на які було нанесено цей засіб, під дією прямих сонячних променів.

    Не застосовувати на відкритих ранах, за наявності екзем, дерматитів тощо.

    Вказівки щодо зберігання

    Після використання обов’язково закрийте кришку.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Зберігати за кімнатної температури в місці, захищеному від прямих сонячних променів.

    Не вживати в їжу. Якщо хто-небудь (особливо малолітні діти) проковтнув вміст, негайно промийте йому рот.

    У разі виникнення дивних симптомів негайно зверніться до лікаря.

    Не кладіть назад продукт, який залишився на руках після витягання з баночки. Це може зіпсувати весь продукт.

    Покупець
    19.09.2020
    text_comment
    Дуже задоволена покупкою. Маска гарно очищає і прибирає жирність шкіри. Ложечкою, яка іде в наборі краще не користуватися, бо багато маски залишається на ній.
    Покупець
    18.02.2019
    text_comment
    Має приємний запах, в'язку текстуру. В мене комбінована шкіра, і ця маска її не пересушила. Під час нанесення трошки пощипувало, думаю це через бульбашки. Змивати важко, потрібно добре терти і багато води, або ж змивати мокрим рушником. Шкіра після змивання як на мене потребує додаткового зволоження. Маска добре очищує пори, шкіра робиться світлою і приємною на дотик. Як на мене не буде підходити тим, хто не любить глиняні маски і хто не хоче витрачати багато часу на нанесення і змивання її.
    Покупець
    17.04.2019
    text_comment
    купую її для чоловіка. дуже йому подобається, як пінка на шкірі роздувається і він перетворюється на мохнатий пиньок. я люблю більш звичні глиняні маски, але за ефектом ця ок, шкіру очищає, висвітлює, подразнень не виникає. прикольна штучка
    Покупець
    14.12.2019
    text_comment
    Здається не погано.
    Покупець
    13.07.2019
    text_comment
    Користуюся продуктом уже понад місяць, тому можу розказати про його неймовірну якість.

    Маска має гарну та зручну упаковку. Аби вам було зручно користуватися, в комплекті є лопатка для нанесення. Розмір упаковки зручний, вистачає на тривалий час.

    Запах маски приємний, ненав’язливий. Склад продукту теж радує, багато корисних інгредієнтів. Після використання ваша шкіра матиме нереальне зволоження. Маска чудово підійде для чутливої шкіри. Рекомендую!
    Покупець
    06.12.2020
    text_comment
    У маски приємний запах. Користуюсь раз на тиждень. Не сушить шкіру і нею весело користуватись.Підходить для чутливої шкіри. Маска зволожує та дає шкірі приємного зволоження. Текстура дуже ніжна. Можна користуватись навіть якщо чутлива шкіра. На відчуття дуже висока якість продукту при малій ціні. Розмір маски зручний для подорожей. Упаковано було дуже добре.
    Покупець
    06.02.2019
    text_comment
    Маска для обличчя.
    Маска має приємний, не нав‘язливий запах. Пахне глиною і ще чимось, не можу ідентифікувати що це.
    Сама упаковка дуже щільна, і в комплекті до маски йде лопатка для нанесення, завдяки чому користуватися нею дуже просто, наносячи і розприділяючи тією самою лопаткою а не пальцями. Сам процес коли вона піниться дуже веселий. Бульбашки лоскочуть обличчя і ростуть, ростуть…, поки обличчя не стає схожим на пухнасту хмаринку.
    Маска дуже добре очищає епідерміс, після неї шкіра ніжна і приємна на дотик.
    Обов‘язково буду брати ще.
    Покупець
    04.09.2019
    text_comment
    Чудова маска. Запах приємний, в наборі лопатка для накладання маски, але в мене не виходить рівномірно її розподілити по обличчю, як кажуть то пусто то густо (. Використовую маску 1-2рази на тиждень, ношу маску приблизно 30 хвилин, поки бульбашки всі вийдуть) потім убираю серветкою та змиваю водою. Кожа чудова після неї-гладенька, м'яка, сподобалась маска, хочу спробувати цієї фірми інші засоби для обличчя. Не зовсім удобно кожен раз відкривати другу кришку баночки,та якщо не щільно закрити її-маска реагує та пкзириться прям в банці(
    Покупець
    04.05.2022
    text_comment
    Баночка за розміром досить велика, вистачає на тривалий час. Дуже якісна упаковка. Моя шкіра після неї ніжна, наче після СПА-процедур. Однозначно рекомендую! У маски нейтральний запах, ніжна текстура. Підходить для чутливої шкіри. Після неї таке відчуття наче шкіра дихає на всі 100%. Маска має приємний, не нав‘язливий запах, пахне глиною. Зручно, що в наборі є лопатка для накладання маски, що дозволяє рівномірно її розподілити по обличчю.
    Покупець
    03.06.2022
    text_comment
    По перше, це смішно :) Всі роблять фото як маска піниться і """"пожирає"""" обличчя. По друге, є ефект очищення. Наносити треба акуратно, бо вона розповзається і треба постійно рятувати шкіру навколо очей. Відмивати її важко, краще спочатку зняти косметичним шпателем, а потім губкою. Проте шкіра після маски виглядає гарно, чисто, сяє.