• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Elizavecca, Gold CF-Nest Collagen Jella Pack Beauty Mask, 80 ml


    Виробник: Elizavecca
    Код товару: EZV-90780
    Наявність: Є в наявності
     ₴1249  ₴1022
    Купити

    Докладно про товар Elizavecca, Gold CF-Nest Collagen Jella Pack Beauty Mask, 80 ml :

    It's brimming with some of the most luxe ingredients out there -- Swiftlet Nest Extract, Collagen, Propolis, and Gold! Blended to perfection, Elizavecca's Gold CF-Nest Collagen Jella Pack Mask hydrates the skin with a premium formula to help boost elasticity, while making your skin look brighter and firmer. The gentle mask also sloughs of dead surface cells as it dries and once you peel, to reveal clearer, healthier looking skin.

    Рекомендації із застосування

    After cleansing and toning, spread a thin, even layer of the pack over the face, avoiding the eye and lip area. Leave on for 20-30 minutes until completely dry, then gently peel off.

    Інші інгредієнти

    Water, polyurethane-34, cetyl ethylhexanoate, glycerin, swiftlet nest extract(5%), collagen extract(5%), hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, tromethamine, acrylates/ C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, butylene glycol, methyl gluceth-20, trehalose, tocopheryl acetate, aloe barbadensis leaf juice powder, eucalyptus globulus leaf oil, illicium verum (anise) fruit extract, actinidia chinensis (kiwi) fruit extract, black currant fruit extract, honey extract, chamaecyparis obtusa water, propolis extract, daemonorops draco extract, gold(0.2ppm), chlorphenesin, fragrance.

    Free from: Silicones, sulfates, formaldehyde, PEG, formaldehyde-releasers, MIT, parabens, TEA, triclosan, dye, talc, alcohol, sodium lauryl sulfate, propylene glycol, coal tar, mineral oil

    Покупець
    27.12.2019
    text_comment
    Збагачений найрозкішнішими інгредієнтами — екстрактом пташиного гнізда, колагеном, прополісом і щитником! Collagen Gel Mask Gold CF-Nest від Elizavecca — ідеальна суміш для зволоження шкіри за допомогою чудової формули, яка допомагає підвищити еластичність шкіри, підтягуючи та відбілюючи її. Ця м’яка маска також видаляє відмерлі поверхневі клітини, просто відшаровуючи її, коли вона висихає, щоб показати чистішу та здоровішу шкіру.
    Покупець
    27.01.2021
    text_comment
    Для мене це було досить важко очистити. Пробував багато разів, але це не працює для мене. Проте якість продукту хороша, просто мені не підходить.
    Покупець
    26.05.2020
    text_comment
    Хорошо маска, ідеально для сухої шкіри.
    Покупець
    24.01.2020
    text_comment
    Запах приємний, шкіра після використання приємна. Не зовсім добре знімати, трошки тягне шкіру, але можливо так і потрібно. Якість як і завжди у цього бренду – відмінна. Упаковка досить велика, вистачить надовго.
    Покупець
    20.09.2020
    text_comment
    Хороша маска-плівка. Шкіра після неї гладенька.
    Покупець
    19.10.2022
    text_comment
    Нормальна маска плівка, нічого особливого, нейтральний запах. Якість норм, без висипів після
    Покупець
    19.02.2022
    text_comment
    При висиханні стає плівкою, легко знімається. Допомагає розслабити м'язи обличчя. Зволожує слабо, запах неприємний. Наношу не простим шаром під тонік та сироватку
    Покупець
    17.05.2020
    text_comment
    Ефект від маски сподобався, зволожена шкіра. Але нанесення і зняття маски трохи незручне. Можливо потрібно пристосуватися.
    Покупець
    17.02.2019
    text_comment
    Має приємний м’який аромат, він наповнений екстрактом гнізда одного з дорогих складів і додав золото, колаген, що дійсно потрібно шкірі в моєму віці, мені більше 50 років, і я досі не маю зморшок. Коли я купив це, я прочитав пропозицію про те, як його видалити, тому було не важко вийняти маску після повного висихання. А також я використовую теплу воду, щоб видалити його. Я задоволений якістю продукту. Я бачу різницю після одного використання, і він навіть не дратував мою шкіру обличчя. У мене є звичка додавати трояндову воду в маску та олію-основу, тому після використання я відчула супер зволожуючий крем. Планую використовувати раз на тиждень і не тільки на обличчі, а й на горлі та руках. Цілком корисно! Такого розміру мені вистачить щонайменше на 2-3 місяці. Подобається упаковка IHERB, усі продукти отримані в ідеальному стані.
    Покупець
    11.10.2022
    text_comment
    обличчя після маски, очищене та ніжне