• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Elizavecca, CER-100 Collagen Coating Hair Muscle Treatment Rinse, 16.9 fl oz (500 ml)


    Виробник: Elizavecca
    Код товару: EZV-72056
    Наявність: Є в наявності
     ₴1375  ₴1125
    Купити

    Докладно про товар Elizavecca, CER-100 Collagen Coating Hair Muscle Treatment Rinse, 16.9 fl oz (500 ml) :

    Helps moisturize and support the essential proteins for the best hair care.

    Рекомендації із застосування

    Wipe of the appropriate amount of water with a towel after shampooing, apply the entire contents, and gently massage. After 3-5 minutes, then wash it with warm water.

    Інші інгредієнти

    Water, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, amodimethicone, cetrimonium chloride, glycerin, isopropyl alcohol, sodium benzoate, trideceth-12, fragrance, citric acid, panthenol, ceramide np, argania spinosa kernel oil, macadamia integrifolia seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, hydrolyzed collagen (100 ppm), gelatin, hydrolyzed keratin, avena sativa (oat) protein extract, butylene glycol, hydrolyzed corn protein, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed wheat protein, 1,2-hexanediol, chenopodium quinoa seed extract, salvia hispanica seed extract, linum usitatissimum (linseed) seed extract, lens esculenta (lentil) seed extract, helianthus annuus (sunflower) seed extract.

    Попередження

  • Якщо під час або після використання продукту під впливом прямих сонячних променів на шкірі з’являються побічні ефекти, як-от плями, набряк або свербіж, проконсультуйтеся з лікарем.
  • Не застосовувати на відкритих ранах, за наявності екзем, дерматиту тощо.
  • Застереження щодо зберігання та використання. 1) Зберігати в недоступному для дітей місці. 2) Зберігати при кімнатній температурі в місці, захищеному від прямих сонячних променів.
  • У разі потрапляння в очі ретельно промийте їх водою.
  • Якщо не змити продукт після використання, це може призвести до втрати кольору або випадіння волосся.
  • Покупець
    24.11.2021
    text_comment
    Використовую з шампунем цієї ж серії. Це робить ваше волосся гладким. Я також використовувала його, коли користувалася іншими шампунями з високою миючою здатністю, але після миття голови моє волосся миттєво стало шовковистим, коли я використовувала цей продукт!
    Покупець
    24.05.2022
    text_comment
    Аромат дуже хороший, помірний, дуже гладкий після використання, блискучий і зволожуючий, добре те, що волосся відчувається пружним і енергійним, я людина з екземою, і це не буде дратувати шкіру голови після використання, я не відчуваю думаю, що це занадто багато Люди з високою чутливістю також можуть використовувати його з упевненістю. Упаковка дуже маленька, дуже тонка, а дизайн пляшки також дуже особливий. Він підходить для багатьох людей різного віку. Я використовую приблизно 15 мл кожен раз . Загорніть його в рушник і дайте йому триматися на моєму волоссі протягом тривалого часу. Після змивання я змиваю його. Я використовую його так щоразу. Я думаю, що він працює добре, і я буду купувати ще.
    Покупець
    20.09.2020
    text_comment
    Хороша маска. Після її застосування волосся блискуче, гладке, легко розчісується. Наношу на вимите волосся і прочісую гребінцем, тримаю 15 хв.
    Покупець
    17.09.2020
    text_comment
    Дуже задоволена, зволожує моє волосся , так як фарбують в блонд! Рекомендувала подруга
    Покупець
    17.08.2018
    text_comment
    Я приїхав дуже швидко, і мені подобається упаковка, упаковка була трохи пошкоджена, я думаю, через переклад, але продукт уже дуже хороший, але спробувавши його, я побачив багато хороших відгуків про продукт, розмір дуже хороший, а ціна порівняно з іншими платформами Це дуже добре, моє волосся дуже пошкоджене відбілюванням, я сподіваюся, що це добре для мене, і я б знову купив у додатку
    Покупець
    13.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний дизайн, чудово для подарунка. Чоловікові підійшло, у нього схильна до роздратування шкіра голови, мало що підходить. У мене довге знебарвлене волосся, мені не дуже сподобалося.
    Покупець
    13.01.2020
    text_comment
    Запах чудовий і великий розмір. Я використовую його для кучерявого волосся, щоб зволожити його. Упаковка дуже гарна, і він прийшов красиво упакований. Мені сподобався; Весь товар, і через деякий час використання, я повернуся, щоб оцінити товар на достовірність. Я покажу вам форму продукту, але продукти в основному спокійні та чудові
    Покупець
    08.02.2020
    text_comment
    Запах дуже приємний. Хороший склад. Після першого використання сподобався ополіскувач. Має накоплюючий ефект.
    Гарна і зручна упаковка з дозатором, йде в картинній коробці.
    Покупець
    07.02.2020
    text_comment
    Запах знову прийнятний. Я використовувала його з однойменним шампунем. Його користь надала моєму волоссю м'якість і гарний блиск. Розмір упаковки був новим і задовільним. Він не викликав у мене чутливості шкіри голови.
    Покупець
    05.12.2019
    text_comment
    Здрастуйте, отримала сьогодні чергове своє замовлення. Прийшов чудовий ополіскувач, який замовляю не вперше. І дуже задоволена його якістю та виробником.