• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., Liquid Glitter Eyeshadow, Flirty Birdy, 0.1 fl oz (3 ml)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-83442
    Наявність: Є в наявності
     ₴784  ₴642
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., Liquid Glitter Eyeshadow, Flirty Birdy, 0.1 fl oz (3 ml) :

  • Cruelty Free and Vegan
  • Get an amped up eye look with one-swipe glitter coverage. Formulated for comfortable wear and minimal fall out, this long-lasting opaque liquid eyeshadow delivers high-impact, multi-dimensional glitters and pearls in a quick-drying gel base.

    Рекомендації із застосування

    Apply to the eyelid with the applicator and blend using your fingertips or a flat eyeshadow brush. Wear alone or as an eyeshadow topper to amplify your eye look.

    Інші інгредієнти

    Water, polyethylene terephthalate, glycerin, mica, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, squalane, 1,2- hexanediol, acrylates copolymer, synthetic fluorphlogopite, polysorbate 60, phenoxyethanol, caprylyl glycol, aluminum, sorbitan isostearate.

    May contain: titanium dioxide (ci 77891), iron oxide (ci 77491), iron oxide (ci 77492), yellow 5 lake (ci 19140), red 40 lake (ci 16035).

    Попередження

    For external use only. Discontinue use if signs of irritation appear. Keep out of reach of children.

    Покупець
    26.03.2022
    text_comment
    Представлено Емі від вашого улюбленого YouTuber MISS TOXIC. Це так само, як кошеня Карма на стилі. просто. Моя техніка макіяжу недостатня. Рідкі тіні мають дуже гарний блиск і міцно тримаються. Тому це дуже хороший предмет, якщо його опанувати, але, здається, мені потрібна практика. Він не буде розтягнутий чисто і буде нерівним. Це добре для часткового використання! В огляді було сказано, що його потрібно наносити на пальці, тому колір дуже хороший, тому хотілося б потренуватися і добре використовувати.
    Покупець
    25.06.2022
    text_comment
    Glitter дуже гарний ,але як на мій погляд маленький розмір на свою ціну .
    У складі відсутній фталати, парабени, сульфати, він повністю безпечний навіть для чутливих очей. Косметика бренду e.l.f. не тестується на тваринах.?
    Покупець
    23.02.2019
    text_comment
    Має гарну якість фіксації на шкірі, розмивається пальцем, колір блискіток не розшаровується, залишає нове покриття, в упаковці є практичний і гарного розміру аплікатор, цей колір дуже схожий на Stila's Kitten, лише в 5 разів доступніший, його текстура дозволяє рівномірно змішувати його.
    Покупець
    21.10.2020
    text_comment
    Дуже блискучий, такий потужний колір. Також густа текстура. Розмір менший, ніж я думав, але оскільки це сильний колір, його можна використовувати для вечірнього макіяжу
    Покупець
    14.01.2022
    text_comment
    Велике зерно кульгавого блищить. Це неперевершене для любителів яскравого стилю. Будьте обережні, щоб не нанести занадто багато. Якщо вам подобаються килимки або ви не хочете чогось кричущого, ви не помилитесь. Це невелика кількість, і вона яскрава, тому я вважаю, що коспа досить хороша.
    Покупець
    11.12.2020
    text_comment
    У верхній частині тильної сторони долоні.рожевий тон.це не мерехтливий стилус, і навіть якщо ви потріть його руками з рідиною, перли вийдуть багато без особливих змін. досить добре
    Покупець
    10.04.2022
    text_comment
    Блиск дуже солодкий і його легко використовувати, я маю на увазі, що ви можете нанести тіні лише одного кольору, а ця рідина поверх нього дуже солодка і є альтернативою дорогим брендам.Покриття хороше, але ви повинні знати, як щоб використовувати його, не повторюйте шар надто багато, щоб не стерти його, люба
    Покупець
    09.11.2020
    text_comment
    Досить не поганий
    Покупець
    09.04.2022
    text_comment
    БОЖЕ МІЙ! ЯКА ІДЕАЛЬНА МАСКА Його аромат дуже приємний! Користуюся щодня! Якість неймовірна! Ця підводка ідеальна! Аромат приємний, користуюся щодня! Якість і розмір ідеальні! Вік рекомендований! Пакет прийшов дуже добре упакований! Його користь і склад чудові! Покриття чудове, колір суперпігментований, текстура ідеальна! Без турбот!
    Покупець
    09.01.2020
    text_comment
    Запах: Солодкий Якість: Відмінний і стабільний Розмір: Невеликий розмір, як на картинці Упаковка гарна і щільна, солодке і стійке покриття, яке тримається довго. Якщо тримати, то буде приємно. Якщо твої повіки не жирні, вони збожеволіють і будуть мати гарний блиск Я вибрала ту, що на темному золоті.