• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., Liquid Glitter Eyeshadow, Bling Bling, 0.1 fl oz (3 ml)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-83447
    Наявність: Є в наявності
     ₴784  ₴642
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., Liquid Glitter Eyeshadow, Bling Bling, 0.1 fl oz (3 ml) :

  • Cruelty Free and Vegan
  • Get an amped up eye look with one-swipe glitter coverage. Formulated for comfortable wear and minimal fall out, this long-lasting opaque liquid eyeshadow delivers high-impact, multi-dimensional glitters and pearls in a quick-drying gel base.

    Рекомендації із застосування

    Apply to the eyelid with the applicator and blend using your fingertips or a flat eyeshadow brush. Wear alone or as an eyeshadow topper to amplify your eye look.

    Інші інгредієнти

    Water, polyethylene terephthalate, glycerin, calcium aluminum borosilicate, aluminum, synthetic fluorphlogopite, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, squalane,1,2-hexanediol, citric acid, phenoxyethanol, acrylates copolymer, caprylyl glycol, polysorbate 60, silica, tin oxide, sorbitan isostearate. May contain: titanium dioxide (ci 77891), yellow 5 lake (ci 19140), red 40 lake (ci 16035).

    Попередження

    For external use only. Discontinue use if signs of irritation appear. Keep out of reach of children.

    Покупець
    28.05.2018
    text_comment
    Насправді я купила не той колір, але коли я його одягла, він був напрочуд гарний, але він мені сподобався, тому що він не був надто кричущим. Не розшаровується і дарує гарний колір. Його можна видалити за допомогою звичайного миття обличчя. Якщо воно висохне, просто додайте трохи лосьйону і знову перемішайте, щоб він прослужив довго!
    Покупець
    28.02.2022
    text_comment
    В основному використовую на внутрішньому куточку ока і на лінії нижніх вій. Я дуже задоволена, тому що за такою ціною він мало чим відрізняється від Chanel. Однак, коли він заповнений, його можна видалити губкою, як чіп, але засмучує те, що блискітки на дні та навколо контейнера не можуть бути використані чисто до кінця. Мені б хотілося, щоб він був у плоскому контейнері, який я міг би взяти кінчиками пальців. Я так не думаю.
    Покупець
    21.10.2020
    text_comment
    Дуже блискуча, можна використовувати тіні різних кольорів. Довговічність хороша. Оскільки це рідина, трохи важко контролювати внесену кількість.
    Покупець
    14.07.2020
    text_comment
    Дуже сподобався колір, додаток і розмір, його можна легко носити з собою. Простий у використанні та не наносить жодних запахів чи нічого
    Покупець
    13.06.2022
    text_comment
    Після нанесення він щільно прилипає і може бути нанесений тонким або шаровим шаром для створення сильного кольору. Я також купила такий же золотий виріб, але цей вийшов на диво більш натуральним, тому що золото має жовтуватий відтінок. Це прекрасний блискучий лайм, який можна знайти в корейській косметиці.
    Покупець
    10.01.2020
    text_comment
    Запах, Користь, Шедевр, Чудове поєднання, Зимовий ідеальний, Сильне зволоження, Чудова текстура, Не чутливий для будь-якого віку, Інгредієнти чудові, кількість чудова, смак чудовий, якість чудова, розмір чудовий, потрібний розмір, красива упаковка, переваги чудові.
    Покупець
    09.09.2021
    text_comment
    Розмір і упаковка гарні. Колір більш помітний, оскільки він має хороший пігмент і покриття на повіках. Аплікатор також хороший для самої кількості. Його можна змішувати, і його вистачає на цілу ніч. Просто переконайтеся, що заґрунтували та закріпили належним чином, хоча він зовсім не розмазується та не тріскається. Добре за свою ціну.
    Покупець
    08.11.2019
    text_comment
    Ідеальні рідкі тіні для повік. Має гелеву текстуру, легко наноситься на повіки, гарно блищить. Дуже практична упаковка, легко поміщається в маленьку сумку. Я також використовую його як основу для тіней. І що дивно, мій макіяж не зрушується всю ніч, коли я користуюся ним. Я просто люблю це!
    Покупець
    04.03.2021
    text_comment
    Двоякі відчуття. Якщо тонким шаром наносити, то все гаразд. Швидко застигають. Якщо хочеться шар товщі, то скочуються. Необхідно наносити шар за шаром і чекати на висихання кожного. На новорічному вечорі протрималися добре. Трохи не вистачає іскристості, ефекту гліттера вони до кінця не дадуть
    Покупець
    04.03.2019
    text_comment
    Я використовую lame для завершення моїх тіней. Його зручно використовувати, а колір сріблястий і дуже милий. Час макіяжу став веселим ♪