• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., Hydrating Face Primer, 0.47 fl oz (14 ml)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-83406
    Наявність: Є в наявності
     ₴917  ₴750
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., Hydrating Face Primer, 0.47 fl oz (14 ml) :

  • Cruelty Free & Vegan
  • This multi-purpose primer preps your skin and fills in fine lines so makeup goes on evenly for a long lasting matte finish.

    Рекомендації із застосування

    Apply to clean skin prior to makeup application. Use a small amount and blend evenly over the face.

    Інші інгредієнти

    Dimethicone, dimethicone crosspolymer, synthetic fluorphlogopite, ascorbyl palmitate, tocopheryl acetate, vitis vinifera (grape) seed oil, caprylyl glycol, phenoxyethanol, triethoxycaprylylsilane, silica dimethyl silylate.

    Попередження

    For external use only. Stop use if signs of irritation.

    Покупець
    30.03.2022
    text_comment
    Праймер, який використовується для сухого обличчя. Солодкий на обличчі як зволожуючий крем. Його текстура і текстура дуже м'які та оксамитові. Покриття легке. Має гарний запах, але є альтернативи.
    Покупець
    26.02.2022
    text_comment
    В принципі тон на цю основу лягає добре, вона ховається трохи пори, але відчувається, що у складі є силікон, тому цю базу потрібно добре змивати гідрофільним маслом, щоб не закупорювати пори.
    Покупець
    26.02.2021
    text_comment
    дивовижна матова текстура полегшує нанесення основи! Що стосується зволоження, я не бачу жодної додаткової лінії протягом цього зимового/весняного сезону, тому я думаю, що це працює
    Покупець
    23.10.2020
    text_comment
    Дуже легенький і ніжний праймер. Люблю користуватись ним навіть просто так, не обов'язково під тональний крем. Рекомендую
    Покупець
    20.01.2019
    text_comment
    Я дуже задоволена. Шкіра після покриття бархатиста а пальчики ковзають а не труть шкіру. Тоналка після праймера лягає легко і тоншим шаром, якщо треба. Макіяж тримається добре і немає жиру протягом дня. На фото внизу шкіра руки під мікроскопом із праймером, на верхній частині шкіра без нічого. Користь є ще одна: наношу її після сонцезахисного крему. Ви ж знаєте як блищить шкіра після спф? Ця проблема вирішується праймером! Поставте плюсик, вам не складно, а мені приємно)
    Покупець
    19.10.2018
    text_comment
    Мені сподобалося, що він не має сильного аромату. його склад достатній, щоб прикрити недоліки, не залишаючись на шкірі пастозним. Його розмір практичний, щоб брати його куди завгодно. Я використовую його для нанесення перед зволожуючим кремом, коли наношу макіяж. Поки що я вважаю, що це хороша якість. м'яка текстура і підходить для будь-якого віку.
    Покупець
    12.08.2021
    text_comment
    Він приємно пахне, злегка покриває і корисний для завихрення
    Покупець
    08.08.2021
    text_comment
    Він солодкий під макіяж і не сушить обличчя, відверто кажучи, продукти elf завжди виграють. Я дуже рекомендую. Я пробую другий вид у них після того, як люди його хвалять, я ніколи не вагаюся, коли купую в elf, всі хвалять це, але, на жаль, у нас в ОАЕ немає спеціального магазину, але не вагайтеся та купуйте його дуже солодке з CC Cream дивовижний, у них кремові рум’яна та дуже кремовий контур, а пензлі чудові, особливо кошти фонду.
    Покупець
    07.11.2021
    text_comment
    Просто неймовірна база. Після нанесення моя шкіра стала дуже шовковистою і ніжною. Приємно зволожує, не має ніяких запахів. Тон лягає дуже рівномірно, як друга шкіра.
    Не скотилась, тон не окислився. На мою проблемну шкіру - ідеально
    Покупець
    03.04.2020
    text_comment
    це зволожує моє обличчя так, як я хочу. Я іноді використовую його без основи. Suze це нормально, якість також хороша, добре упаковано