• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., Putty Blush, Bali, 0.35 oz (10 g)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-81616
    Наявність: Є в наявності
     ₴846  ₴692
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., Putty Blush, Bali, 0.35 oz (10 g) :

  • Infused with Argan Oil and Vitamin E
  • Cruelty Free and Vegan
  • Say hello to that island glow! This lightweight but buildable, putty to powder blush, blends seamlessly into skin. Infused with argan oil and vitamin E, this silky smooth, buildable formula will give you a flushed-from-within glow.

    Рекомендації із застосування

    Using the Putty Blush Brush or clean fingers, gently pat over the apples of your cheeks. Continue patting for a smooth, seamless blend. You can always add more product for an intense pop of color.

    Інші інгредієнти

    Phenyl trimethicone, silica, aluminum starch octenylsuccinate, polymethyl methacrylate, polyethylene, microcrystalline wax (cera microcristallina), phenoxyethanol, tocopheryl acetate, caprylyl glycol, argania spinosa kernel oil, glycerin, diethylhexyl syringylidenemalonate, caprylic/capric triglyceride.

    May Contain: Titanium dioxide (CI 77891), red 6 lake (CI 15850), red 28 lake (CI 45410), blue 1 lake (CI 42090), red 7 lake (CI 15850), yellow iron oxide (CI 77492), black iron oxide (CI 77499), red 22 lake (CI 45380), yellow 6 lake (CI 15985), red iron oxide (CI 77491).

    Покупець
    29.01.2020
    text_comment
    Запах нормальний, нормальний, простий у використанні, якість чудова, чудовий склад продукту, чудовий оригінальний розмір, упаковка рясна та щільно закрита Вік: підходить для будь-якого віку Перевага: забезпечує красиве та легке покриття на шкіра Колір красивий і вишуканий. Текстура: нормальна, без засмаги, не брудна і стійка Ні. Викликає сумніви щодо компонентів або складу
    Покупець
    22.07.2022
    text_comment
    Певною мірою добре. Нам із голосом моєї подруги сподобалася її модифікація. У моєї подруги смаглява шкіра. Скажи мені, що вона її додатково засмагла. Але це певною мірою прийнятно. Він не має запаху. І добре покриває. Щоденне використання не вплинуло на мою шкіру. Хороший розмір за таку ціну. Я говорив про якість за ціною, вона прийнятна. Колір моїй шкірі не підійшов.
    Покупець
    20.09.2021
    text_comment
    Відтінок ідеально підходить для засмаглої/оливкової шкіри. Це наче порошкоподібний, а не кремовий. Найкраще наносити його пальцем, а не пензлем для більшої пігментації.
    Покупець
    18.09.2019
    text_comment
    Керамічні рум'яна, дуже зручно розподіляються по щоках, також підходять як губна помада з керамічною текстурою. Фарба плямисто-коричнева, теплого відтінку. Це саме те, що я шукала - кремові рум'яна без фосфоресцентного кольору, з теплим кольором, щоб я виглядала засмаглою. Не важкий для шкіри та виглядає дійсно природно. Видно, що якість висока. Я дуже задоволений.
    Покупець
    17.02.2021
    text_comment
    супер приємні та легкі у використанні тіні. якість самого матеріалу така пудрова шовковиста. єдине - на фото колір виглядає бордово-винним, а насправді він більш цегляний.
    Покупець
    15.11.2020
    text_comment
    Досить гарний колір окупається, можливо, навіть трохи забагато, але якщо використовувати його з полірувальною щіткою, це робить фініш більш природним
    Покупець
    11.10.2019
    text_comment
    Його колір у коробці темний, але поки я не спробував, я сподіваюся, що це зменшить кількість Інгредієнти чисті, якість висока, ціна прийнятна, користь швидка
    Покупець
    10.07.2022
    text_comment
    Перший раз замовляв його за рекомендаціями, мені дуже сподобалося. Колір приголомшливий на темній/засмаглій шкірі, гарний розмір, вистачить на відносно тривалий час. Я наношу пальцями та розтушовую пензликом для рум’ян, він приголомшливий і дуже добре тримається, компактна кремова текстура, ви можете зробити його сильним або слабким пігментом (спочатку нанесіть трохи, а якщо хочете сильніший колір, то можете додати більше). Дуже рекомендований короткий.
    Покупець
    09.09.2018
    text_comment
    Я одержима цими рум’янами, красивим загартованим кольором (Балі), текстура від крему до пудри, я використовую пензлик, таким чином ви отримуєте більше пігментації (яка, чесно кажучи, божевільна з пензлем), і просто натискайте її на мої щоки, дає легкий сяючий ефект. Ціна та якість не мають собі рівних, як ельф!
    Покупець
    06.07.2018
    text_comment
    Я так багато чула про ці рум’яна для замазки, що мені довелося їх спробувати. Вони на сухому боці і наносяться справді у вигляді пудри. Я думав, що вони будуть більше схожі на кремову формулу, але, як тільки ви звернетеся, вона перетворюється на матовий пудру Гарного кольору та стійкості, але сухіше, ніж очікувалося.