• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., пудра-праймер для маскування пор, універсальна, прозора, 21 г (0,74 унції)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-85912
    Наявність: Є в наявності
     ₴1030  ₴843
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., пудра-праймер для маскування пор, універсальна, прозора, 21 г (0,74 унції) :

  • Не тестується на тваринах
  • Ця маскувальна пудра-праймер вирівнює рельєф шкіри. Сквалан допомагає підтримувати зволоження шкіри та стійкість макіяжу протягом усього дня. Завдяки оксамитовій текстурі пудра рівно вкриває шкіру, згладжує недосконалості й маскує пори.

    Рекомендації із застосування

    Нанесіть тонким рівним шаром на зволожену шкіру перед нанесенням макіяжу. Залиште на 30 секунд, потім нанесіть тональну основу.

    Інші інгредієнти

    Вода, циклопентасилоксан, церезин, диметикон, гліцерин, гідрогенізований поліізобутен, ГМДІ / тріметілол гексілактон кросполімер, поліметилсилсесквіоксан, триметилсилоксисилікат, пропіленгліколь, лаурил ПЕГ-10 трис (тріметілсилокси) силілетил диметикон, хлорид натрію, екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis) , сквалан, віск із рисових висівок (Oryza sativa), кросполімер диметикону/ПЕГ-10/15, кросполімер диметикону, діоксид кремнію, триетоксикаприлілсилан, тальк, бутиленгліколь, двонатрієва ЕДТК, каприлілгліколь, етилгексилгліцерин, феноксиетанол.

    Може містити: діоксид титану (CI 77891), оксиди заліза (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Припинити використання, якщо з’являються ознаки подразнення. Зберігати в недоступному для дітей місці.
    Покупець
    30.03.2022
    text_comment
    Прайм для лиця…розмір нормальний, але упаковка не продумана, потрібно може спонжиком, а я люблю пальцями, на фото замітно буде. Запах нейтральний. Плюс немає ввдчуття силікону, легка тестура.
    Покупець
    29.04.2020
    text_comment
    жінка, 26 років, комбінована шкіра. упаковка хороша, хоча в ній немає ложки. розмір теж чудовий. Мені його вистачає на 2 місяці, використовую щодня. воно не має запаху. покриття немає. мінімальний білий відтінок, майже немає. текстура схожа на зволожуючий крем при розподілі.
    Покупець
    22.05.2019
    text_comment
    Чудово маскує розширені пори. Відчуття жирності або важкості на шкірі відсутнє. Однозначно, рекомендую!
    Покупець
    18.10.2018
    text_comment
    Мені сподобалося.
    Взяла на пробу , майже використала, тому нарешті маю ще одну про запас. Використання помірне, але залежить від потреби шкіри.
    Праймер працює як треба. Покриття легке та нормально наносити. Головне базовий догляд для свого типу шкіри не лінуватися робити перед макіяжем. Це правило для будь-якого вдалого мейкапу))
    Покупець
    15.10.2020
    text_comment
    дуже гарна якість, чудовий розмір, гарний склад, текстура сподобалася, гарно лягає на обличчя, гарна упаковка, вистачає на довго, так як кожен день не використовую.
    Покупець
    15.01.2021
    text_comment
    До цих пір використовував його двічі. Він не має запаху. Якість хороша. Мені 33 роки. Розмір упаковки середній, красивий. Колір праймера прозорий. Це зробило моє обличчя оксамитовим. Єдине, що мене хвилює те, що воно не приховало мої пори на 100%.
    Покупець
    14.01.2022
    text_comment
    Приємно, коли використання перед макіяжем зменшує блиск для жирної шкіри, але я чув, що він не корисний для щоденного використання, оскільки закриває пори, тому в довгостроковій перспективі це призведе до появи таблеток і запаху не неприємно Розмір відповідає ціні і колір прозорий, тобто колір шкіри зливається з текстурою, якщо нанести на шкіру так, ніби вона водяниста
    Покупець
    11.10.2020
    text_comment
    дуже гарний праймер для обличчя, мені сподобався
    Покупець
    11.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний праймер, добре маскую , взагалі ця форма мені подобається , але уважно зі строками давності
    Покупець
    08.01.2020
    text_comment
    Запаху немає, його використання дуже легко, просто поплескати пори Якість дуже висока Розмір великий і вистачить на довгий час Не потрібно багато наносити на обличчя Упаковка легко Використовуйте та підтримує продукт Вигода приховує пори перед макіяжем Колір прозорий на обличчі Прикриває пори Я позбулася їх і повернулася