• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • E.L.F., Lip Exfoliator, Mint Maniac, 0.11 oz (3.2 g)


    Виробник: E.L.F.
    Код товару: ELF-82512
    Наявність: Є в наявності
     ₴725  ₴593
    Купити

    Докладно про товар E.L.F., Lip Exfoliator, Mint Maniac, 0.11 oz (3.2 g) :

  • Cruelty Free and Vegan
  • Gently exfoliates to create the appearance of smoother looking lips. Treats and smoothes lips for a conditioned and revitalized feel.

    Рекомендації із застосування

    Apply to clean damp lips and massage in a circular motion to exfoliate. Use a moistened cotton pad with water and gently wipe away scrub. Follow with a lip balm or gloss to condition.

    Інші інгредієнти

    Hydrogenated polyisobutene, sucrose, synthetic wax, ethylene/propylene copolymer, microcrystalline wax (cera microcristallina), tocopheryl acetate, diethylhexyl syringylidenemalonate, fragrance (parfum), phenoxyethanol, caprylyl glycol, caprylic/capric triglyceride, butyrospermum parkii (shea butter), simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, vitis vinifera (grape) seed oil may contain: blue 1 lake (CI 42090).

    Попередження

    For external use only. Discontinue use if signs of irritation appear. Keep out of reach of children.

    No animal testing

    Покупець
    27.11.2018
    text_comment
    Мені подобається запах і відчуття від використання. Побачивши інші відгуки, нижня частина - це бальзам для губ. Спробував його відразу зняти, але він не відірвався . Він перекручений? ! Ви тягнете? ! Не зійде! Я був у захваті, дізнавшись, що робити, якщо він зламався, але нарешті я зняв його, вставивши лезо ножа в межу між прозорою частиною та основним корпусом. Відкривши його, я думав, що це буде легко, а коли закрив, то знову було важко відкрити, тому вдома просто злегка стискаю, щоб він не закрився повністю.
    Покупець
    25.11.2019
    text_comment
    цей скраб для губ простий у використанні.не брудний, як скраб для губ.але не впевнений, що він хороший для моїх потрісканих губ.
    Покупець
    25.04.2021
    text_comment
    Сподобався скраб для губ , має дрібні скрабинки , чудово відлущує омервілу шкіру , запах має достатньо приємний . У скраба зручна упаковка , вистачає на довго . Чудова якість .
    Покупець
    21.12.2021
    text_comment
    Прийшло в індивідуальній упаковці, яка була вдвічі більшою за сам стик. чудовий м'ятний запах і яскравий колір як скраб не зрозуміла його, дуже дрібна фракція, зовсім не відчувається на губах, але ментол пощипує і трохи збільшує губи
    Покупець
    19.06.2019
    text_comment
    Чудовий скраб для губ у дуже зручному форматі. Це не тільки скраб, але ще й зволоження губ. Скрабують частинки дрібні і не дряпають ніжну шкіру губ. У засобу дуже привабливий бірюзовий колір. Пахне м'ятою. Після нанесення на губи відчувається холодок від ментолу, рахунок цього губи трохи збільшуються в обсязі.
    Покупець
    18.05.2019
    text_comment
    Чудово підходить для тих, хто страждає від сухості губ . особливо перед використанням помади, робить губи м'якими, а форма помади стає красивішою Like Buys ?
    Покупець
    16.11.2022
    text_comment
    Немає потреби відлущувати губи під час купання силіконовою щіточкою для шкіри і сильного зволоження.Це дешевше ринку.Якість,інгредієнти,кількість,шкіра,волосся,упаковка,користь,нігті,поліпшення колагену, дерматит, смак, постійний запит мого клієнта Аромат доглядає, упаковка освіжає, переваги формули, рутина розслаблена, повторення її формули відчуває сухість, губи зволожені
    Покупець
    13.11.2019
    text_comment
    І аромат, і дотик прийнятні, але функція відлущування відчувається краще після використання. Практичніше густо наносити бальзам для губ на ніч
    Покупець
    12.06.2020
    text_comment
    дуже чудовий скраб для губ. Люблю цю лінійку
    Покупець
    03.12.2021
    text_comment
    Продукт майже не має запаху, я використовую його перед тим, як наносити бальзам для губ, щоб позбутися мертвої шкіри. Якість хороша, розмір такий же, як і будь-який продукт для губ. Крім того, я помітив цей блакитний колір продукту, але не бачу в цьому ніякої шкоди.